Temat: Treść:
Temat został odczytany 39064 razy
słowa kluczowe: frank 
Autor

FRANK DUX !!!

Padżetto

Wysłana - 14 maja 2005 23:39    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

nie wiem jak wy ale ja nie wiem już sam czy to prawda z tym Frankiem Duxem gosc ponoć był nipokonany w walkach.. miał najleprze osiągi najwiecej nokautów był nie pokonany i odszedł nie pokonany... najsyzbciej machał noga i pięścią i najsilniej powieccie co o tym myślicice.. :)

wszytsko o silvie... and pride

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 14 maja 2005 23:50 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł
Ultralife - Nox pump xtreme

CENA: 5.00zł
SFD - SFD Shaker

CENA: 8.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

saib__ ZASŁUŻONY

Wysłana - 14 maja 2005 23:50    Edytuj Cytuj
Czy był niepokonany to nie wiem, w każdym razie jest szkoła jego imienia, w której szkolą w ninjitsu.

BTW pewnie oglądałeś przed chwilą Krwawy Sport na Polsacie... nie wiem, czy wiesz, ale Van Damme w jednej walce pokonał prawdziwego Franka Duxa
To ten kolo, który poleciał na deski najszybciej...

Były moderator Sceny MMA i K-1 oraz elita SFD.
Ekspert -

QuaTro

Wysłana - 14 maja 2005 23:52    Edytuj Cytuj
ehehehe

Bez masy nie ma klasy !

saib__ ZASŁUŻONY

Wysłana - 14 maja 2005 23:52    Edytuj Cytuj
http://usadojo.com/martial-artists-biographies/martial-artist-frank-dux.htm

postaram się jeszcze znaleźć stronę, na której czytałem o tej ciekawostce w filmie.

Ekspert -

SoulReaver

Wysłana - 14 maja 2005 23:53    Edytuj Cytuj
gdzies kiedys czytałem ze to wszytko to jest sciema i dux wcale nie ustanowił tych wszytkich rekordów. Ale jak bylo na prawdę to sam jestem ciekaw. Gdzies na forum ktos keidys dał stronke do jego szkoły to raczej nie wyglądała ona zachęcająco.

saib__ ZASŁUŻONY

Wysłana - 14 maja 2005 23:55    Edytuj Cytuj
a tu ciekawostka o której wspomniałem:
http://www.film.org.pl/forum/ciekawostki_2.html - odszukajcie Krwawy Sport

sypać sogi za to, że mam czas na interesowanie się takimi ******łami

to ninjitsu nazywa się Dux Ryu tak nawiasem

Ekspert -

saib__ ZASŁUŻONY

Wysłana - 15 maja 2005 00:01    Edytuj Cytuj
Jeszcze co do Chong'a Li (Bolo Yeung'a), jeśli ktoś jest zainteresowany przeszłością kolesia to polecam - http://www.sfd.pl/temat54436/

Ekspert -

Kilbian

Wysłana - 15 maja 2005 00:49    Edytuj Cytuj
Jak dla mnie to te wyniki są wyssane z palca. Bardzo jestem ciekaw jak niby zmierzyli, że znokautował kolesia kopnięciem z taką a taką prędkością?! Oczywiśćie, technicznie to jest wykonalne, ale kto do cholery mierzy prędkość ciosów w walce? I to niby jeszcze w latach 70-tych? Jaaasne. A co do tego jego rekordu - ponad 300 walk i zero porażek - to pozwolę sobie zacytować niegdysiejszą wypowiedź Dona Frye'a (on wtedy mówił o Ricksonie): "jeśli ktoś ma taki bilans to znaczy, że z nikim dobrym tak naprawdę nie walczył". I to jest szczera prawda! Tak więc ja osobiście uważam, że te wyniki to gruba ściema. Jasne, że pewnie ten Frank Dux był naprawdę świetny i tak dalej...ale wszyscy mistrzowie przegrywają, a zwłaszcza w sportach uderzanych. Przecież tacy goście jak Hoost, Aerts czy Ramon Dekker to wielkie legendy, ale przecież i oni mają niejedną porażkę na koncie. Inaczej się po prostu nie da. No chyba, że jesteś mistrzem, ale ranking szlifujesz na podwórku
Znawca -

NASCITURUS

Wysłana - 15 maja 2005 08:32    Edytuj Cytuj

Choć życie nasze splunięcia nie warte - Eviva l'arte

Padżetto

Wysłana - 15 maja 2005 14:00    Edytuj Cytuj
hehe saib ta ob***ałem krwawy sport.. ;] i mnie to zabiło jak usłyszałem o jego osiagach i tak jak kolega wspomniał wczesniej każdy mistrz nawet najleprzy , ma na koncie jakąśm porażke , ale takim moim idolemn jest wanderlei który fakt przegrał nokaut przez Belforta.. ale moim zdaniem i tka jets najleprzy i nie pokonany na dzien dzisiejszy w wadze sredniej.. walki które przegrał oprócz belforta... były moim zdaniem wygrana dla niego :) nie licze Hunta bo do inna waga i i tak Silva moimz daniem wygrał z nim na pkt ;]

wszytsko o silvie... and pride

Hadouken

Wysłana - 15 maja 2005 21:39    Edytuj Cytuj
Jak jestesmy przy legendach to ja tam jednak najbardziej cenie Bruce'a.

Pozdrawiam

Odpowiedzi jest na 4 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

FRANK DUX !!!

Strony:  pierwsza  2  3  4   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.