Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat został odczytany 15244 razy
Ankieta
POŻERACZ TŁUSZCZU
63,16% (12)
LIPA
36,84% (7)
Autor

Chitinin -POŻERACZ TŁUSZCZU czy LIPA?

SFD

Wysłana - 05 czerwca 2002 22:22    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Chitinin zawierający 750 mg chitosanu w każdej tabletce, stosowano jako środek wspomagający w kuracjach odchudzających. W badaniach przeprowadzonych w Zakładzie Promocji Zdrowia i Leczenia Otyłości Śląskiej Akademii Medycznej w Katowicach w czasie trzymiesięcznej kompleksowej grupowej kuracji odchudzającej u otyłych kobiet, którym zalecano dietę 1000 kcal, stosowanie chitininu i zwiększoną aktywność fizyczną, stwierdzono ubytek wagi średnio o 9,7 kg. Po kuracji półrocznej przeciętnie o 16 kg.

90% leczonych utraciło ponad 10% masy ciała, którą miały na początku kuracji.

Wstępne badania przeprowadzone w Zakładzie Fizjologii Żywienia w Katedrze Dietetyki i Żywności Funkcjonalnej SGGW wykazały, że preparat CHITININ podawany kobietom w trakcie kuracji odchudzającej zwiększa stężenie hormonu wzrostu. Jego stężenie wpływa korzystnie na kondycję i witalność - mówiąc krótko na zachowanie młodości.

SHAPE NUMER 4 (25)

Czy ktoś używał Chitiniu i jakie są po tym efekty? Czy wystarczy jedno opakowanie - 48 tabletek? Pytam bo właśnie kupiłem od siostry za pół ceny. Ona nie może tego połknąć - mówi, że śmierdzi rybami, a ja na pewno zjem Proszę o wskazówki odnośnie używania

Dzięki z góry i pozdrawiam

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 06 czerwca 2002 18:12 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - ARGI POWER

CENA: 48.90zł
Dorian Yates - Ultimate NOX PUMP

CENA: 5.00zł
Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Lipaa

Wysłana - 06 czerwca 2002 18:12    Edytuj Cytuj
napewno nie lipa

Lipa

Biniu NUTRIFARM

Wysłana - 07 czerwca 2002 11:04    Edytuj Cytuj
preparat ten pozwala na zmiejszenie ilosc wchlanianego tluszczu, co jest z jednej strony dobre (pozwala na redukcje przyjmowanych kalorii), jednak z drugiej strony nie pozwala rowniez wchlonac witamin rozpuszczalnych w tluszczach)
tluszcz jest rowniez niezbedny do poprawnej pracu organizmu
lepiej pomyslec o poprawnej diecie, niz eksperymentowac z preparatem (bedzie dzialal, aby tylko pozytywow nie bylo mniej niz negatywow)

Fakty, nie mity
'Alternatywna Droga'

TWORCA ALTERNATYWNEJ DROGI (i nie tylko) - zaprasza do dzialu NUTRIFARM
i lektury magazynu PERFECT BODY www.perfectbody.pl
Ekspert -

SFD

Wysłana - 08 czerwca 2002 00:48    Edytuj Cytuj
Też sie nad tym zastanawiałem Biniu, ale może jedna dziennie na noc mi nie zaszkodzi ze względu na ten hormon wzrostu hehe a nóż mi sie wydzieli kto wie. Jeśli mnie mile zaskoczy to powiadomie o tym na forum, ale też podchodze nieco sceptycznie do tego.

Biniu NUTRIFARM

Wysłana - 10 czerwca 2002 09:26    Edytuj Cytuj
podawany kobietom w trakcie kuracji odchudzającej zwiększa stężenie hormonu wzrostu.

KLUCZEM TUTAJ SA SLOWA kuracji odchudzającej ORAZ kobietom.
NIE SADZE, ABYS ZAUWAZYL ZMIANY WYNIKAJACE Z WYDIZLEANIA WIEKSZEJ ILOSCI HW, ALE POWODZENIA.

BTW DIETA KTORA JAKIS CZAS TEMU W DUZYM SKROCIE OMOWIL PALEO W POSCIE NHE JEST PRZEZNACZONA WLASNIE M.IN. DO PODNIESIENIA NATURALENGO HW

Fakty, nie mity
'Alternatywna Droga'

Ekspert -

SFD

Wysłana - 03 września 2002 16:33    Edytuj Cytuj
Na ile starczy jedno pudełko chitininu? Jak się to przyjmuje? Kiedy widać pierwsze efekty? Czy jest jakiś bardzuiej skuteczny i bezpieczniejszy środek?? Wszyscy mówią że to działa. Zamierzam kupić i nie wiem czy czasem hajs nie pójdzie w błoto. Prosze o radę i odpowiedzi.

Pozdrawiam.

Mam akredytacje, mam swoją nację, która mknie jak ekspres przez hiphopowe stacje, wchodze w tonacje i oceniam sytuacje.Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów. POKÓJ

Ronowicz

Wysłana - 11 września 2002 02:17    Edytuj Cytuj
Przyjmujac Hitosan bez suplementacji z witaminami w efekcie mozesz sobie zrobic dua krzywde. A tak miedzy nami : 16 kg w pol roku to nawet by mi sie tylka nie chialo ruszyc do tak lipnej kuracji. Dieta + aeroby i zrobisz to duzo szybciej. Bez samodyscypliny nic nie zdzialasz.
Co nie zmienia faktu ze hitosan jest bardzo pomocny. Ale POMOCNY - a nie bazowy w odchudzaniu.

Grzegorz.
Wasz unizony moderator Sztuk Walk i Gier Komputerowych.

Vampires

Wysłana - 06 października 2002 16:29    Edytuj Cytuj
Ile on kosztuje?

giiNgeRrKa

Wysłana - 14 listopada 2002 19:46    Edytuj Cytuj
ej a co z tym hormonem wzrostu to jezli bed eprzymowac chiitostan to bed emogla jescze wiecej rosnac??? mam nadzieje ze nie!!!!! mam 173 i niechce wiecej.

"Wszystko można osiągnąć ,gdy się tego bardzo chce"

SFD

Wysłana - 15 listopada 2002 00:01    Edytuj Cytuj
Jak już o wzroście to nie będę zakładał nowego tematu . Jeśli ktoś jest z natury bardzo wysoki, to czy jego organizm w czasie snu wydziela więcej hormonu wzrostu ? Jak się to ma do przybierania na masie ? A no i kwestia - czy jeżeli tak to tylko w tedy kiedy jeszcze rósł czy kiedy już przestał to działanie hormonu jest osłabione ?

nie za mało, nie za dużo, choć lepiej mniej - niż więcej

Biniu NUTRIFARM

Wysłana - 15 listopada 2002 10:05    Edytuj Cytuj
ej a co z tym hormonem wzrostu to jezli bed eprzymowac chiitostan to bed emogla jescze wiecej rosnac??? mam nadzieje ze nie!!!!! mam 173 i niechce wiecej

NIE SADZE, ABY WZROST WYDZILANIA HW MIAL WPLYW NA WZROST CZLOWIEKA ( W TAKIE OCZYWISICE ILOSCI O ILE PODNOSI JA EW. CHITOSAN)

BYLOBY O TYM GLOSNO W SWIATKU KULTURYSTYCZNYM, A TAK NIE JEST
KULTURYSCI SA Z REGULY DUZO PRZED NAUKA W TAKICH NOWIKNACH

Pytaj gdy uslyszales za malo!!

Fakty, nie mity
'Alternatywna Droga'

Ekspert -

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Chitinin -POŻERACZ TŁUSZCZU czy LIPA?

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.