Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
====================================================== >> Chron mnie Boze od przyjaciol, bo z wrogami sam sobie poradze << &reg; ======================================================
>> Chron mnie Boze od przyjaciol, bo z wrogami sam sobie poradze << ®
1048620199000
K_O_B_E
Wysłana - 25 marca 2003 21:18
taki maja wplyw, ze jak urosniesz, to pozniej jedna bialkowa badz "okragla" impreza i Ci wiekszosc spadnie.
musisz wybrac - albo sie bawisz drugami, albo chcesz byc wielki
Jesli moja wypowiedz Ci pomogla, to kliknij w "czytelnik dzialu". Z gory dzieki
1048623504000
rampi
Wysłana - 25 marca 2003 21:39
czesc u mnie w mieście znam paru kolesi co tam biorą co popadnie a potem mowia, ze tyle wzieli a silki nic, masa jak jest to WCIĄŻ mało, alboooo ze jakiś flak jestem, a wszystko jak się pytam to.............wóda, prochy, etki, ciągłe niesprzespane noce itp !!!!!! Pozdrawiam !
1048624797000
Martin-16
Wysłana - 25 marca 2003 22:14
ja ci nie radze mam koelge ktory wziol 100 mety przy tym czesto pil jezdzil na imprezy tam oczywiscie prochy powoli zaczelo mu odp*****lac malo tego ze teraz wypije 1/2 piwa i chlopak nei wie co sie dzieje to do tego ma tak nasrane na bani doslownei jest po***an* ciezko sie z nim gada bo ma troche filmy teraz wprawdzie minely jakeis 2 lata od tamtego cyklu i nic nei bral wiec troche wynormalnial ale to co sie dzialo z nim wtedy to bylo straszne i daltego nei radze ci tak robic bo to jest przykre co sterydy +alkohol +narkotyki moga z toba zrobic
Pozdrawiam wszystkich !
"hardcore bodybuilding in gym on anabolic steroids"
1048626897000
kooks
Wysłana - 25 marca 2003 22:33
Zgadzam sie z poprzednikami. Jak masz nap*****lac bialko to po co ci koksy jak i tak schudniesz a jak decydujesz sie na koks to przeciez chodzi ci glowie o to zeby zlapac mase. A jak sobie fukniesz bialko to dupa z tego bedzie, nie chce sie jesc a jak nie bedziesz jadl to nie bedzie masy. A co do alkocholu to podobno jak sie jest na cyklu i to szybko sie upija czlowiek i niezle odp*****la mu. A wiec jak chcesz wlanac sobie koks to uzywki odloz na bok.
moze kiedys dostane soga
Cztery tabletki metki dla dobrej sylwetki
Specjalista -
1048628013000
eDi__
Wysłana - 25 marca 2003 23:40
j/w pixy,kwasy,biały śnieg +alkochol+ koks = spadek masy ,siły , cm w łapie i nie tylko ODRADZAM KOKSÓW , DRAGÓW I ALKU)
PWB
....:::NAJLEPSZA OBRONĄ JEST ATAK:::...
Znawca -
1048632024000
Rufio44
Wysłana - 25 marca 2003 23:49
panowie i po co tyle pisac mysle ze moja odpowiedz jest najbardziej trafna bo znaczy dokladnie to samo co wasze odpowiedzi a miesci sie w 1 slowie
====================================================== >> Chron mnie Boze od przyjaciol, bo z wrogami sam sobie poradze << &reg; ======================================================
1048632585000
yeahbunny
Wysłana - 25 marca 2003 23:53
Ja ze swej strony ujme to krocej, ucz sie Rufio - "zly"
Tea who you yeahbunny scotch me :)
1048632795000
eDi__
Wysłana - 25 marca 2003 23:55
rufio44 wiesz co chyba dam ci soga za tą odpowiedź nawet jej niezauważyłem bo tak byłem zaczytany w inne ale przekonałeś mnie żebym nigdy tak nierobił bo rozpisałeś sie na maxa No żarty żartami ale masz racje po co się rozpisywać
PWB
....:::NAJLEPSZA OBRONĄ JEST ATAK:::...
Znawca -
1048632959000
Rufio44
Wysłana - 25 marca 2003 23:58
i tutaj mamy typowy przyklad mylenia pojec - zly nie znaczy to samo co negatywny - i evidentnie w tym kontexcie nie pasuje slowo "zly" bo zly to moze byc np Adam na nas za to ze gadamy o nim bez jego zgody a "negatywny" znaczy nieporzadany wplyw w tym kontexcie