Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

żre wszystko chyba od dzisiaj

Bartek10

Wysłana - 23 maja 2008 01:11    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

ten posta dał mi wiele do myślenia -
http://www.sfd.pl/Patrykos91_zmaga%C5%84_ci%C4%85g_dalszy-t394084.html
czytam tak o tej diecie, no i wszystko ładnie pięknie, ale ja POTRZEBUJE MASY , więc czy musze tak jeść na to śniadanie jajka z makaronem i po treningu ryż z kurczakiem ? chodzi głównie o węglowodany chyba nie ? tak jak tam pisałem Patrykos91 w tym poscie, ale z drugiej strony budulcem mięsni jest białko, wiec tez go musze spozywać, ale te węglowodany to muszą być w takiej wspaniałej postaci typu ryż czy ziemniaki ? czy moge jeść tą pizze i pulpety w sosie pomidorowym ze słoika za 6 zł ( student jestem, wiecie, szybke żarcie lubie ) no to jak to jest, bo przez dwa miechytrzymałem dietę ( może wlasnie za duzo białka ? ) i mi tylko wlasnie 2 kg przybyło :/ ja sie tam nie boje ze sie zaleje tluszczem bo sory ze tak dosadnie napisze ale sram 2 razy dziennie i jestem ekto, napiszcie jak to naprawde jest z tymi węglami

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 23 maja 2008 09:15 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł
Olimp - Gold Omega 3 sport edition

CENA: 38.00zł
SFD - SFD Leucine Carboplus

CENA: 22.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Wassup88

Wysłana - 23 maja 2008 09:15    Edytuj Cytuj
Jak nie dostarczysz organizmowi odpowiedniej ilości węgli to nie urośniesz, bo organizm musi skądś czerpać energię i jak jej zabraknie to będzie czerpał z mięśni (białka).
Z kolei jak zjesz odpowiednią dla siebie ilość węgli, a za mało białka, to przytyjesz, ale samym tłuszczem

Zmieniony przez - Wassup88 w dniu 2008-05-23 09:16:20

Każdy ma to po prostu w dupie. Oprócz Ciebie. Jesteś z tym sam. Zwycięstwo albo porażka!!
Znawca -

Transi

Wysłana - 23 maja 2008 10:46    Edytuj Cytuj
Z tymi pulpetami w słoiku i pizzą to chodzi głównie o świństwa, które łykasz przy okazji. Konserwanty, izomery trans kwasów tłuszczowych... brakuje tylko polietylenu.
Ładunek ww i tłuszczy będzie dobry, ale np. tłuszcze będą nie tego typu co potrzebujesz (np. brak omega-3, zbyt dużo omega-6) - kolejny argument przeciw "żarciu wszystkiego".
Oczywiście co jakiś czas można uzupełnić jadłospis takimi wynalazkami, bo wszystko jest dla ludzi, ale jeśli uczynisz z tego podstawę diety, to możesz się potem zastanawiać w wieku lat 35 skąd, u licha, wzięła się wieńcówka...

Denerwować się, to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

żre wszystko chyba od dzisiaj

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.