Szacuny
1
Napisanych postów
750
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
9705
chodzi o ten makaron z zupek chinskich
nie gotowany jest bardzo dobry :> i latwo go mozna zjesc gdzies w trasie lub na jakims wypadzie :>
hmm i teraz takie pytanie ... czy ten makaron nadaje sie do jedznia :>
jakie ma weglowodany proste czy zlozone ?
ale sadzac po wygladzie chyba byl robiony z maki pszennej
a to WW proste ... ?
co o nich myslicie
Szacuny
5
Napisanych postów
612
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
7379
Wydaje mi sie ze ten makarok jest chyba ok.Jest suchy tak jak kazdy inny i dopiero po zalaniu wody robi sie miekki.Lepsze to niz nic, ale jest go bardzo malo i raczej sie nie spodziewaj ze bedzie to makaron np. 6-scio jajeczny.
Wu Tang Clan killa Beez
".. now we got R&B cats steeling classic rap tracks.." : Cunninlynguists
Szacuny
3
Napisanych postów
406
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
10948
Nie pamiętam na jakiej zupce czy ale chyba chinśkiej było napisane że produkt można spożywać na surowo.Ale czy wszystkie makarony z zupek są takie same to nie mam pojęcia.
Choćby Ci na drodze do wytkniętego celu
Waliły się kłody pod nogi,
A ciernie krwawiły stopy,
Nie ustawaj!
Tylko wytrwałość czyni ludzi wielkimi.
Cofanie się z drogi jest cechą słabych.
Nie ustawaj!
Tylko wytrwałość czyni ludzi wielkimi.
Cofanie się z drogi jest cechą słabych.
Szacuny
1
Napisanych postów
785
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
586
dlaczego na sucho...?
na mokro też jest dobry...ale raczej tylko w smaku.
poza tym taka zupka to :
skrobia,słabej jakości ww.złożone(makaron) i tłuszcze zwierzęce nieznanego bliżej pochodzenia (kot,pies,szczur itp) ;)
ale mam do nich słabość
1) szybko zjesz
2) tanio
3) pikantnie
4 ;) niezdrowo
najlepsze są te "oryginalne - KUKSU" w plastykowo-styropianowych miseczkach
debeściacka jest ta zielona z dziwną boało-czerwoną pokrojoną w plastry rzodkkiewką lub cokolwiek to jest ale fajnie smakuje.