jako haków mozesz uzyc ceowniki walcowane na goraco sa masywniejsze i wytrzymalsze bo te w aukcji walcowane sa na zimno i sa za delikatne na ten rodzaj obciazen albo z preta fi 20-26mm potnijna odpowiednia długosc przewierc sie przez jedna scianke w profilu i zespawaj to razem
bardzo fajnym substytutem oliwy z oliwek jest olej rzepakowy tłoczony na zimno, ma bardzo dobry stosunek kwasów tłuszczowych o3:o6 bo aż 1:2, do tego smakuje nieźle, wiem że to kwestia indywidualna, ale mi podchodzi jego orzechowy smak. Można dostac w Lidlu 0,5 litra kosztuje około 7 zł I nie ma się co obawiać tłuszczu w posiłku przedtreningowym, [...]
[...] opuchlizna w nosie i zapchana na zmianę raz jedna raz druga dziurka, co jest strasznie przeszkadzające przy aerobach. Wiadomo, jaką funkcję pełni nos... a jak na dworze jest zimno, hm... muszę jakoś sobie radzić, żeby nie oddychać ustami, bo gardło coś jest wrażliwe na to i źle się to kończy. A jedną dziurką ciężko jest mi się dotlenić [...]
[...] wygląda twoja dieta, ale stałem przed podobnym problemem w poprzednim roku i obowiązkowo: dieta wysokobiałkowa, bcaa, zdrowe tłuszcze (olej lniany pierwszego tłoczenia na zimno etc) tym bardziej, że chcesz dorzucić do SW jeszcze siłownie, a tak najlepiej to wczesniej zajac się samym wycinaniem tłuszczu, który przeszkadza ci zapewne w SW, a już [...]
wczoraj byly 3 tzn 2x1,5 i juz nie jest tak zimno... dzis 2x2 i zobaczymy. zastanawiam sie moze to jakas podroba? ze skutkow ubocznych mam delikatny bol glowy i drzenie rak rownie lekkie. Nic wiecej. Venom mnie bardziej klepal-tak ze musialem po 3tyg. odstawic, na poczatku spac nie moglem, pocenie sie wielkie a tu nic. Efektow wizualnych na [...]
[...] zjeść na 100% nie systematycznie i o tych samych godzinach I też myślałem żeby systematycznie pić co 2,30 godz Np jem o 9 śniadanie 11 30 porcja gainera 14 00 porcja gainera 16 30 porcja gainera 19 00 porcja gainera( już w domu) bo robie od 10-18 tak między 14 a 15 jeden posiłek na zimno Jakaś kura czy coś co od mamy wywalcze Co o tty myślicie?
Wiek 29 lat. Jezeli chodzi o zapotrzebowanie kaloryczne to liczylem je w oparciu o dane z forum. Z zalozenia w godzinach pracy nie mam za duzo ruchu bo pracuje przed komputerem. Dlatego nie chcialem przesadzic z kcal. Za słonecznik wrzucę nerkowce. Olej rzepakowy tloczony na zimno jest do spozycia, nie smazenia.
polecam gotować ryż na bulionie ( takim z kostki rosołowej ) .. o niebo lepszy w smaku po ugotowaniu :) Kurczaka podsmażyć i pokroić w kostke, do tego dorzucić zielonego groszku / fasoli / .... Danie jest szybkie, i bogate w składniki :) Świetne na zimno, jako posiłek np. w szkole / pracy :) pozdrawiam methos
A dzisiaj na boisku był pierwszy jesienny dzień. Wiatr, zimno, liście latają. Beznadziejna pogoda. A ile robiłeś AA3 i co Ci to dało? I co sądzisz o tym nowym ćiwczeniu squad hoops? Według mnie jest dziwne i niemoge wybijac się tak do góry tyko łydkami, zawsze troche uda tez pracują.
[...] najlepsze jest 0,5% (chociaż to już nie mleko, a przetwór mleka i jest w konsystencji prawie jak woda ) najlepiej nie przesadzać z ilością (ta cholerna laktoza!) a czy na zimno czy na ciepło to już chyba bez znaczenia (choć niektórzy specjaliści od odżywiania coś tam przebąkują o termogenicznym efekcie białek-czyli że lepiej jest spożywać [...]
[...] też by przeszedł. Okres potreningowy to czas, kiedy można zarzucić coś ekstra organizmowi, więc dodatek owoców z pewnościa nie byłbym złą opcją. Chleb ujdzie w tłumie, chociaż znalazły by się ciekawsze opcje. Odpowiednio przyrządzone mięso jest jak najbardziej smaczne na zimno, czy to w postaci sałatki, czy samodzielnego dania. Kombinuj;-)
niskich węgli jak dozucalem efke jakos szlo ale od niej mi cisnienie roslo wienc olalem i zaczynalo sie zimno brak ochoty na cokolwiek i teraz mam 200g wegla w diecie i jakos idzie marek spox
[...] ma duzy wplyw na wyglad sutkow to nie pora dnia czy nocy :) jesli to oczywiscie gino!! W niskich temperaturach jest ona prawie nie do rozpoznania jesli masz mala oczywiscie ale kto biega bez koszulki jak jest zimno :( A jak swieci sloneczko i jest sezon to Tshirtu lepiej nie sciagaj chyba ze Ci to nie przeszkadza bo mi przeszkadzalo. Pozdrawiam.
mi głownie chodzi o to czy te sutki z wiekiem zrobią sie twardsze bo narazie sa bardzo miekkie chyba ze (jak pisalem na gorze) wejde do wody albo mi sie zrobi zimno
a czemu do potrawa na zimno???przecie z oliwa jest dobra do wszystkiego smazenia pieczenie.nie wiedze zadnych przeciwzkazan.do zapiekania musi byc minimum tluszczu bo moze przywzec do blachy czy innego naczynia.chocby tylko posmarowac