sa pewne odzywki wysokobialkowe , w ktorych zawartosc puryn jest znikoma, dodatkowo sa wzbogacone w zwiazki enzymatyczne pomagajace w trawieniu bialek, jak tez w syntezie nowych bialek w watrobie . na dobra sprawe osobiscie po ciezkim treningu moge zastosowac d awet dawke 80g takiej odzywki i nie mam zadnych problemow gastrycznych czy innych. biez [...]
[...] metki najskuteczniejszy. proponuję abyś wziął heparegen (jak masz dojście do recepty) lub hepatil (jest bez recepty). wątrobę najlepiej kontrolować poprzez badanie krwi na zawartość enzymów. mam sporo wiedzy na ten temat więc mogę ci coś doradzić. osobiście uważam że metka jest dobra maksymalnie na 2 cykle potem doradzam połączenia z Teściem.
HI jak sama nazwa wskazuje wysoka zawartość białka-doskonałe szczególnie w robieniu redukcji bez zbednych węgli.Obecnie używam,zamieniłem C6 na HI. Pozdro szkoda rozkminki na ten temat no najwyzszej jakości białko w ofercie Hi Tec.
wracam ;) jako ze HST coraz blizej chcialbym jeszcze upewnic sie co do kilku szczegolow. trening wyglada tak: 1.Przysiady 2.Plaska 3.Pompki na poreczach 4.Sciaganie linki wyciagu gornego do klaty 5.Wioslowanie sztanga oburacz 6.Wyciskanie sprzed glowy 7.Unoszenie sztangielek bokiem w gore - CHCIALBYM TO CWICZENIE ZE WZGL NA SLABIUTKIE BOCZNE [...]
Plan ok. Ja bym go nie skonczyl (za duzo jak dla mnie cwiczen). Jak Tobie pasuje to ok. II. Pytanie odnosnie progresji przy cwiczeniach z malym ciezarem (np biceps) gdzie nie mozliwa jest progresja rzedu 5 czy 10% (gdybym lamana zmienil na mlotki mozliwy skok to 1kg, w przypadku sztangi 2,5kg wiec byloby nieco lepiej) - rob skok co drugi trening. [...]
[...] woda/piana .. wiec sporo ale nie ma tragedii rozpuszczalnosc bardzo dobra podczas picia czuc przyejmny (o dziwo) aromat poziomki, przy czym smak sam w sobie niewyczuwalny wiec super proch bardzo sypki, pylasty nawet jak dla mnie 8/10 - przy założeniu, że etykieta i zawartość się zgadza :D lecytyna faktycznie malutka.. ale lyzka dasz rade ;)
acha..i jeszcze co do tego cholesterolu.. Tak sie składa, że o ile poszczególne frakcje jego, tj. LDL i HDL mają znaczenie, o tyle OGÓLNA zawartość cholesterolu nie daje ŻADNEGO uzasadnionego oglądu w kwestii miażdżycy. Wiele osób ma wysoki poziom cholesterolu ogólnego, a dobry cholesterol jest w normie. Poza tym, biorąc pod uwagę, że człowiek SAM [...]
vextrago to wymysl pvl , jak to zbadali szwedzi to w sklad vextrago wchodzil cukier i mąka. vitargo to ue (szwecja) problem w tym ze jesli np w whey producent musi podac % zawartosc białka w białku to w przypadku gainerow nie trzeba podawaac stopnia scukrzenia maltodeksrtyny czy jej ekwiwalentu dekstrozy, nie trzba podwac ilosci i jakosci błonnika [...]
[...] składu... Tak czy inaczej myślę, że jeżeli stosuję mutanta tylko i wyłącznie po treningu to nic mi się strasznego od niego nie stanie, nawet jak jest trochę mniejsza zawartość białka, a vextrago ponoć było w składzie tylko do 2008 roku, a teraz jest jakieś "Clean-Carb Pro-Glycogen Matrix czyli waxy maize i waxy barley starch" (pytałem w [...]
ABSOLUTNY TOP WŚRÓD PREPARATÓW POSIŁKO -ZASTĘPCZYCH, PIERWSZY ----------TAK KOMPLEKSOWY SKŁADOWO, STWORZONY PRZEZ SPECJALISTÓW W OPARCIU O NAJNOWOCZESNIEJSZE ROZWIĄZANIA Z DZIEDZINY WSPOMAGANIA WYSIŁKU , PORĘCZNY I WYGODNY W ZASTOSOWANIU.. W KAZDEJ SYTUACJI ABSOLUTNY TOP WŚRÓD PREPARATÓW POSIŁKO ZASTĘPCZYCH-MRP - [...]
Co do firm pytaj w podwieszonym temacie polskie realia. Co do badan warto zrobi przed, chociazby test calkowity, estro, prolaktyna. Wchodzac na towar, po 2/3tyg kolejne badania i mozna kontrolowac np zbyt wybijajace estro/prolaktyne. Badanie testa potwierdza zawartosc soku w soku Nie zawsze we flakonie jest 10ml. Odkrecaj kolejny flakon Zmieniony [...]
[...] to po prostu wyroby z białej mąki zabarwione na ciemno karmelem (karmel podnosi wartość IG produktu). Z ryżem jest podobnie. Ten ciemny jest niełuskany. Stąd niższa w nim zawartość skrobi, a wyższa niektórych witamin i mikroelementów, błonnika, a także niższa wartość IG. A jak na właściwości ryżu wpływa gotowanie? Można zauważyć, że im dłużej [...]
[...] jego należy się trzymać przy wybieraniu źródeł węglowodanów. Co prawda im jest on niższy tym lepszy (ale nie w każdym przypadku, są wyjątki), ale przy komponowaniu diety należy zwracać też uwagę na zawartość innych substancji w typowych produktach węglowodanowych (witaminy, sole mineralne, fitozwiązki i inne), a nie wyłącznie na IG. Al_Bundy_2
też z onetu: Waszym Zdaniem MĄCZKA MIĘSNO - KOSTNA JEST STOSOWANA W ŻYWIENIU ZWIERZĄT ZE WZGLĘDU NA WYSOKĄ ZAWARTOŚĆ BIAŁKA , ORAZ BRAK KANIBALIZMU U ZWIERZĄT .KURY ,ŚWINIE I INNE TO ZWIERZĘTA MIĘSNOŻERNE , I JAK SIĘ IM NIE DA W/W SUROWCA JEST NIE CIEKAWIE , WYJADAJĄ SOBIE KUPRY , OGONY , USZY ITD...I WTEDY TRZEBA KUPIĆ SOYĘ , NOTABENE BARDZO [...]
[...] na spożywaniu jodowanej soli. W Polsce jest to ważny problem, ponieważ istnieją całe obszary tzw. wola endemicznego w tych regionach Polski, gdzie gleba i woda są ubogie w zawartość jodu (szczególnie Polska południowa - Podkarpacie i Dolny Śląsk wzdłuż Sudetów). ZAPALENIE TARCZYCY jest to ostra, występują rzadko choroba. Wywoływane jest [...]
witaj approx. gratuluje rozsadnej decyzji. dobrze trafiles, a jesli jest tu morales to napewno naprowadzi cie na dobra droge. jesli chodzi o te twoje posilki to trzeba sie pewnie troche nad tym zastanowic bo jak na razie treningu silowego nie masz. spacery rozruszaja cie i bedzie ok. drugi wyglada na przedtreningowym a trzeci na po zatem w trzecim [...]
Tak,po posilku zawsze wyjdzie zwiekszona wartosc tkanki tluszczowej mierzac takim urzadzeniem( jak ono sie nazywa,nie wiem,ale to jest taki maly komputerek,do ktorego wpisujesz te smieszne dane i potem przyciskasz kciuki i wyskakuje % zawartosc tluszczu). Zupelnie sie nie sprawdza.Przetestowalam na sobie i jakies farmazony wyszly Najlepszym [...]
[...] razy większy przyrost nas czeka.Postaram się to sprawdzić Masz rację z tym białkiem ale aminokwasy występują w niewielkich ilościach, albo może i nie w niewielkich ale mała zawartość białka nie pozwoli nam na zbudowanie mięśni-- musieli byśmy wypijać pół litra mleka by dostarczyć te 16-17 g białka bo jak wiadomo wartość 3.2g białka jest na 100 [...]