SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

węglowodanów

  • KONKURS MIKOŁAJKOWY

    Post
    Odżywki i suplementy

    1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i [...]

    Odpowiedzi: 3272 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2004-12-22 19:50:20 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • KONKURS MIKOŁAJKOWY

    Post
    Odżywki i suplementy

    1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów [...]

    Odpowiedzi: 3272 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2004-12-22 20:24:54 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • KONKURS MIKOŁAJKOWY

    Post
    Odżywki i suplementy

    1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z [...]

    Odpowiedzi: 3272 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2004-12-22 20:59:28 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • KONKURS MIKOŁAJKOWY

    Post
    Odżywki i suplementy

    1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów [...]

    Odpowiedzi: 3272 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2004-12-22 21:08:45 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • KONKURS MIKOŁAJKOWY

    Post
    Odżywki i suplementy

    1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów [...]

    Odpowiedzi: 3272 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2004-12-22 21:52:14 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • KONKURS MIKOŁAJKOWY

    Post
    Odżywki i suplementy

    [...] ceruloplazminy, fosfoglikoprotein, proteaz i peptonów. Mikrofiltracja i ultrafiltracja w niskiej temperaturze wpływa na niesamowicie wręcz niską zawartość tłuszczy i węglowodanów PATENT : ISO.Chill (TM) 2.Biorąc pod uwagę GAINER jako odżywkę, której podstawą są węglowodany to mamay Gainer MCT 21% białka oraz Super Whey Gainer 30% białka [...]

    Odpowiedzi: 3272 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2004-12-22 22:24:57 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • KONKURS MIKOŁAJKOWY

    Post
    Odżywki i suplementy

    [...] segmentu. Pozyskiwany jest w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowodanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających imunoglobuliny,glikomakropeptydy oraz laktoferynę. 2. a) Gainer MCT (21,0 g [...]

    Odpowiedzi: 3272 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2004-12-22 23:29:03 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • KONKURS MIKOŁAJKOWY

    Post
    Odżywki i suplementy

    1) Jest to ISO.Chill(tm). Pozyskuje się go metodą podwójnej filtracji. w niskich temperaturach co czyni go wysoce biodostępnym, zawiera wyjątkowo niską ilość tłuszczy i węglowodanów oraz wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających imunoglobuliny,glikomakropeptydy oraz laktoferynę. 2) Gainer MCT 21% [...]

    Odpowiedzi: 3272 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2004-12-22 23:45:52 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • KONKURS MIKOŁAJKOWY

    Post
    Odżywki i suplementy

    1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów [...]

    Odpowiedzi: 3272 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2004-12-23 01:18:45 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • KONKURS MIKOŁAJKOWY

    Post
    Odżywki i suplementy

    1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów [...]

    Odpowiedzi: 3272 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2004-12-23 01:22:04 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • KONKURS MIKOŁAJKOWY

    Post
    Odżywki i suplementy

    ]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z [...]

    Odpowiedzi: 3272 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2004-12-23 06:31:26 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • KONKURS MIKOŁAJKOWY

    Post
    Odżywki i suplementy

    1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) ODP:Izolat białek serwatkowych wpi,który (firma OLIMP) wykorzystuje do produkcji swoich odżwek; izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii [...]

    Odpowiedzi: 3272 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2004-12-23 10:21:13 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • KONKURS MIKOŁAJKOWY

    Post
    Odżywki i suplementy

    1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) ODP:Izolat białek serwatkowych wpi,który (firma OLIMP) wykorzystuje do produkcji swoich odżwek; izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii [...]

    Odpowiedzi: 3272 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2004-12-23 10:31:51 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • KONKURS MIKOŁAJKOWY

    Post
    Odżywki i suplementy

    1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z [...]

    Odpowiedzi: 3272 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2004-12-23 11:03:01 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • KONKURS MIKOŁAJKOWY

    Post
    Odżywki i suplementy

    1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) ODP:Izolat białek serwatkowych wpi,który (firma OLIMP) wykorzystuje do produkcji swoich odżwek; izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii [...]

    Odpowiedzi: 3272 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2004-12-23 11:08:10 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • KONKURS MIKOŁAJKOWY

    Post
    Odżywki i suplementy

    1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów [...]

    Odpowiedzi: 3272 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2004-12-23 11:09:03 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • KONKURS MIKOŁAJKOWY

    Post
    Odżywki i suplementy

    1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów [...]

    Odpowiedzi: 3272 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2004-12-23 13:06:46 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • KONKURS MIKOŁAJKOWY

    Post
    Odżywki i suplementy

    1]Izolat białek serwatkowych wpi,który (firma OLIMP) wykorzystuje do produkcji swoich odżwek; izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z [...]

    Odpowiedzi: 3272 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2004-12-23 13:37:18 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • KONKURS MIKOŁAJKOWY

    Post
    Odżywki i suplementy

    [...] serwatkowego) Produkowany jest w technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach to sprawia iż możliwe jest wyizolowanie biłałek przy minimalnym udziale tłuszczy i węglowodanów oraz zachowanie maksymalnie aktywnych biologicznie białek i wolnych peptydów, co za tymmidzie lepszą regenerację niż w przypadku tradycyjnej serwatki nazwa [...]

    Odpowiedzi: 3272 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2004-12-23 17:13:34 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Walka o każdy gram

    Post
    Ladies SFD

    [...] wodę, a wiesz, jak to się odbija na wadze), celuj raczej w indyka/wołowinę. Dorzuć też tłustsze mięsa. Warzyw nie wrzucamy do bilansu, więc faktycznie wyjdzie Ci trochę węglowodanów mniej. Moim zdaniem właśnie z nich powinnaś podbijać kaloryczność - ale jak mówiłam, z tym poczekaj na Martuccę. Powiedz mi tylko - zostaniesz z nami na dłużej i [...]

    Odpowiedzi: 27 Ilość wyświetleń: 4270 Data: 2012-02-22 23:15:28 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)