Jak kwestia urozmaicenia i warzyw? Białka faktycznie sporo jak na tą masę ciała. Nie wiem co to za sos winiary, ale zmień go na zwykły 100% pomidorów, bez dodatku cukru itd. szynkę z kurczaka zamień na samodzielnie robione mięso.
takie sosy to sama chemia, szczególnie te amino.. ale polecam knorra czy winiary bez konserwantów i glutaminianu sodu, mają bardziej normalny skład niż te całe amino.. i trochę tego sosu do posiłku nie zaszkodzi ;)
przedewszystkim dziwny ciężko określić mi to przypomina magi z Winiary ale aromat jest ogólnie słaby trzeba dobrze wąchac. Epi ma wogóle jakiś zapach ? i co z tym zrobić ?
idąc na łatwiznę możesz skorzystać z gotowców typu "Sos pieczeniowy ciemny WINIARY" ... np. sos pieczerniowy ciemny, jasny itp. itd. 300ml wody i masz sos do którego wrzucasz pokrojoną podsmażoną pierś z kurczaka + przyprawy i będzie na 3 dni ... ale to oczywiście średnio zdrowe ( tłuszcz palmowy i jakieś tam aromaty w składzie ) Zmieniony przez [...]
Bez panierki. Chcialbym tylko taka usrdniona wartosc. Oleju troche na patelnii jest ale znowu nie bardzo duzo. Zwykly olej, a gotowane w sosie czernym z winiary ktory wg. opakowania nie ma prawie nic kcal ale ja i tak waze pozniej kurczaka bez sosu.