Masz 100% racje Macrayven. Ale na pewno musze znac jakies wytyczne którymi sugeruje się firma Sportatut. W tygodniu mam 6 treningow srednio po 2h. Trenuje na wielu obiektach(Skra Warszawa, Warszawianka, AZS-AWF Warszawa) wiec mam styczność z wieloma ludzmi którzy interesuja się sportem. Oprócz tego chodze do szkoly sportowej w której uczy się [...]
1.Warszawa Biuro Handlowe i Sklep Firmowy OLIMP ul. Marszałkowska 115 Plac Bankowy 00-102 Warszawa Niemcy Arndtstrasse 18-20 22085 Hamburg Niemcy 2. V-CAPS to kapsułki wyprodukowane na bazie włókien roślinnych- celulozowych a nie z żelatyny (choroba BSE) 3.smak intensywnie jabłkowy
1.Warszawa Biuro Handlowe i Sklep Firmowy OLIMP ul. Marszałkowska 115 Plac Bankowy 00-102 Warszawa Niemcy Arndtstrasse 18-20 22085 Hamburg Niemcy 2. V-CAPS to kapsułki wyprodukowane na bazie włókien roślinnych- celulozowych a nie z żelatyny (choroba BSE) 3.smak - mocno jabłkowy
1 a) Warszawa Biuro Handlowe i Sklep Firmowy OLIMP ul. Marszałkowska 115 Plac Bankowy 00-102 Warszawa b) Niemcy Arndtstrasse 18-20 22085 Hamburg Niemcy 2] V-CAPS to kapsułki wyprodukowane na bazie włókien roślinnych- celulozowych a nie z żelatyny. 3]Smak mocno jabłkowy
1. Do glikocjaminy potrzebana jest betaina, która w procesie metylacji przekształca glikocjaminę w cząsteczkę kreatyny. 2. maltitol to sub słodząca 3. Kamila Porczyk - Warszawa Mariusz Pudzianowski - Biała Rawska Piotr Głuchowski - Warszawa Mariusz Strzeliński - Elbląg I dla potwierdzenia moja rozmowa z omem który potwierdzi , ze nikt nie [...]
1)Połączenie glikocjaminy i betainy w odpowiednich proporcjach wspomaga naturalną produkcję kreatyny przez organizm oraz magazynowanie fosfokreatyny w mięśniach. Ostatnie badania dowodzą, że glikocjamina ma znacznie lepsze możliwości transportowe niż glukoza 2) Maltitol - (E 965) Syntetyczna substancja słodząca i regulator wilgotności. Mniej [...]
1)Z glikocjaminą stosujemy(łączymy) zawsze betainę, ktora przemienia homocysteinę w metioninę, a ta metyluje glikocjaminę do kreatyny. 2) Jest to substancja slodzaca 3) Piotr Głuchowski - Warszawa Kamila Porczyk - Warszawa Mariusz Pudzianowski - Biała Rawska Mariusz Strzeliński - Elbląg
1. Łączymy ją z kreatyną, dlatego że, glikocjamina ma znacznie lepsze możliwości transportowe niż glukoza. 2. Maltitol jest to substancja słodząca, pełni funkcję smakową. 3. Mariusz Pudzianowski - Biała Rawska Piotr Głuchowski - Warszawa Kamila Porczyk - Warszawa Mariusz Strzeliński - Elbląg