[...] tzw. puli azotu niebiałkowego, powstającej w efekcie katabolizmu białek mięśniowych, co sprawia, iż wykazuje siną aktywność antykataboliczną. 2] profi whey mas białko 45% top mas białko 43% super whey gainer białko 30% kreanabol 25% gainer mct białko 21% 3] Izolat białek serwatkowych wpi,który wykorzystujemy(firma olimp) do produkcji [...]
[...] frakcji bialka serwatki zawierających imunoglobuliny,glikomakropeptydy oraz laktoferynę 2. gainer mct (białka 21%) Kreanabol (białka25%) super whey gainer (białka 30%) top mass (białka 43%) profi whey mass (białka45 %) 3. CITRULLINE MALATE-JABŁCZAN CYTRULINY Gros energii niezbędnej do zabezpieczenia energetyki wysiłku i anabolizmu białek [...]
1.Firma Olimpu uzywa do produkcji swoich produktow czystego izolatu(wpi) o bardzo dobrej rozpuszczalnosci i wolnym od laktozy i tluszczy. Pozyskuje sie go w procesie wymiany jonowej, dzieki czemu bialka sa niedenaturowane i zachowują pełną strukturę i aktywność funkcjonalnych białek serwatkowych- beta laktoglobuliny, alfa laktoalbuminy, [...]
[...] do tzw. puli azotu niebiałkowego, powstającej w efekcie katabolizmu białek mięśniowych, co sprawia, iż wykazuje silną aktywność antykataboliczną. 2.profi whey mas białko45 top mas białko 43% super whey gainer białko 30% kreanabol 25% gainer mct białko 21% 3.Izolat białek serwatkowych wpi,który wykorzystujemy(firma olimp) do produkcji swoich [...]
1. Izolat białek serwatkowych wpi, który (firma OLIMP) wykorzystuje do produkcji swoich odżwek.Izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Pozyskiwany jest w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowodanów z wysoką [...]
[...] tzw. puli azotu niebiałkowego, powstającej w efekcie katabolizmu białek mięśniowych, co sprawia, iż wykazuje siną aktywność antykataboliczną. 2] profi whey mas białko 45% top mas białko 43% super whey gainer białko 30% kreanabol 25% gainer mct białko 21% 3] Izolat białek serwatkowych wpi,który wykorzystujemy(firma olimp) do produkcji [...]
1]Izolat serwatki wykorzystywany do produkcji odżywek Olimp ma nazwę patentową ISO.Chill(tm). Pozyskiwany jest metodą podwójnej filtracji w niskich temperaturach co sprawia, że jest bardzo wysoko biodostępny. 2] Gainer MCT - 21% białka Kreanabol - 25% białka Super Whey Gainer 4000 - 30% białka Top Mass - 43% białka Profi Whey Mass - 45% białka [...]
Ad. 1 Izolat serwatki wykorzystywany do produkcji odżywek Olimp ma nazwę patentową ISO.Chill(tm). Pozyskiwany jest metodą podwójnej filtracji w niskich temperaturach co sprawia, że jest bardzo wysoko biodostępny. Ad. Gainerki Gainer MCT - 21% białka Kreanabol - 25% białka Super Whey Gainer 4000 - 30% białka Top Mass - 43% białka Profi Whey [...]
1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) ODP:Izolat białek serwatkowych wpi,który (firma OLIMP) wykorzystuje do produkcji swoich odżwek; izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii [...]
1. Izolat serwatki wykozystywany do produkcji odzywek OLIMP to ISO.Chill(tm) jest to symbpl najwyższej jakości, jest on oczywiście opatentowany, pozyskiwany w niskich metotą tak zwanej podwojnej filtracji co daje i sprawia go biodostępnym. 2. Gainer MCT 21% białka Kreanabol 25% białka Super Whey Gainer 4000 30% białka Top Mass 43% białka [...]
1. Izolat serwatki wykorzystywany do produkcji odżywek Olimp ma nazwę patentową ISO.Chill(tm). Pozyskiwany jest metodą podwójnej filtracji w niskich temperaturach co sprawia, że jest bardzo wysoko biodostępny. 2. Procentowa białka w gainerach Olimp-owskich : Gainer MCT - 21% białka Profi Whey Mass - 45% białka Super Whey Gainer [...]
Ad 1. Izolat serwatki wykozystywany do produkcji odzywek OLIMP to ISO.Chill(tm) jest to symbol najwyższej jakości, jest on oczywiście opatentowany, pozyskiwany w niskich temperaturach metotą tak zwanej podwojnej filtracji co daje i sprawia go biodostępnym. Ad 2. Gainer MCT 21% białka Kreanabol 25% białka Super Whey Gainer 4000 30% białka [...]
odp. 1) Izolat serwatki wykorzystywany do produkcji odżywek Olimp ma nazwę patentową ISO.Chill(tm). odp. 2) Gainer MCT - 21% białka Kreanabol - 25% białka Super Whey Gainer 4000 - 30% białka Top Mass - 43% białka Profi Whey Mass - 45% białka odp. 3) Citrulline malate to inaczej jabłczan cytruliny poprawia zdolności wysiłkowe, przyspiesza [...]
1. Olimp używa do produkcji odżywek białka "ISO.Chill(tm)" otrzymanego w procesie ultra i mitkrofiltracji. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie [...]
----------(-1-)---------- Izolat białek serwatkowych wpi,który (firma OLIMP) wykorzystuje do produkcji swoich odżwek; izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie [...]
1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów [...]
1. Izolat serwatki wykozystywany do produkcji odzywek OLIMP to ISO.Chill(tm) jest to symbpl najwyższej jakości, jest on oczywiście opatentowany, pozyskiwany w niskich metotą tak zwanej podwojnej filtracji co daje i sprawia go biodostępnym. 2. Gainer MCT 21% białka Kreanabol 25% białka Super Whey Gainer 4000 30% białka Top Mass 43% białka [...]
1. Olimp używa do produkcji odżywek białka "ISO.Chill(tm)" otrzymanego w procesie ultra i mitkrofiltracji. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie [...]