[...] był znaczący. Co do tycia po t4:) u normalnego człowieka działa to w drugą stronę, chudniesz, zwiększa się poziom hormonów odpowiadających za metabolizm, często wzrasta też temperatura ciała i bum waga leci, ale organizm często odpowiada mechanizmem głodu. Jeśli wzrasta Ci metabolizm to wzrasta apetyt. ;) Więc jeśli ktoś nie powstrzyma się od [...]
[...] Zgodnie z zaleceniami wystartowałem od 0,02 i dokładałem aż do dawki 0,08 mg. Przy tej dawce czułem bardzo mocne działanie, sylwetka się utwardzała, podniesiona temperatura, w nocy takie skurcze, że wstawałem lizać sól, a cały czas brałem przecież aspargin. Spiro brałem w systemie 2 dni on dwa off, jest to mocny i skuteczny środek. [...]
co do clenu to biore od wczoraj(skonczyłem efke 2 tygodnie)Wziałem 1 tabl nic wziałem 2 nic wziałem jeszcze poł temperatura skoczyła 37.2 Cienko troche a niby powinno po 1 tabl?? Dzis tez walnałem 2.5 i ro3niez temp37.2 Jak to teraz brac ?? Dalej zwiekszac dawki co dwa dni az dojde do 160mcg czy moze wiecej?Jak radzicie?
Ja polecałbym ci trening obwodowy- poszukaj w dziale trening dla początkujących. Jeśli chodzi o aeroby polecam bieganie wieczorem gdy temperatura już spadnie. Pamiętaj, że to nie teraz masz dawać z siebie wszystko tylko w trakcie okresu przygotowawczego z drużyną.
Sorry za głupie pytanie, ale po prostu nie wiem, więc nie bić. HCG po rozrobieniu trzyma się w lodówce to wiem, ale wcześniej jak jest w opakowaniu? też musi być niska temperatura czy jak?
[...] przykladu powiem, ze trening sztuk walki w poludniowych prowincjach Chin nie koniecznie musi sie zaczynac tradycyjna rozgrzewka w naszym rozumieniu. Wilgotnosc powietrza i temperatura sprawia, ze organizm jest jakby naturalnie przygotowany do wysilku. Aczkolwiek mechaniczna rozgrzewka jest niezbedna. Chociazby dlatego, ze jest bezposrednim [...]
Rafinacja daje tyle, że eliminuje katalizatory utleniania, a zatem możemy olej przechowywać dłużej bez utraty jego wartości odżywczych. Kolejny plus to wysoka temperatura dymienia oleju, co daje jemu stabilną strukturę i większą odporność na obróbkę termiczną. Chciałam też zwrócić uwagę, że olej, który wcześniej poleciłam koleżance jest mieszanką [...]
Wysoka temperatura zabija bakterie skuteczniej niż podczas innych metod gotowania - w wodzie czy na parze. W przypadku dluzszego jej uzycia nie jak na OGOL(jak wyzej napisane) sorka
[...] jest właśnie sposobem ochrony substancji aktywnych przed metabolizmem wątrobowym. Dopiero w komórkach mięśniowych rozpada się z uwolnieniem kreatyny, kiedy podczas wysiłku wzrasta kwasowość i temperatura śrosowiska komórkowego. Po zakończeniu pracy, kreatyna może znowu zostać związana w ester, co zapobiega jej przemianie do kreatyniny.
zdrowsze? to zależy od rodzaju/konkretnego jedzenia. a jego temperatura, to znikomy ubytek energetyczny na ogrzanie itd. inaczej, mało znaczący element, którego nie ma potrzeby brać pod uwagę. pozdrawiam
[...] wiązania przez tkankę mięsną rozmrożonego soku mięsnego. W całej masie mięsa temperaturę doprowadza się do -6°C. W mięsie przeznaczonym do dłuższego przechowywania temperatura powinna wynosić od -10 do -18°C. Takie temperatury powinny być utrzymywane przez cały czas przechowywania. Mięso przeznaczone do zamrożenia musi być [...]
zacznijmy od tego że wszystko może sie *******czyć od wys. temp. a o odżywki sie nie bój bo one nie są otwierane tylko są szczelnie zamknięte stojąc na półce także daj na luz rozumiem że sie tym przejmujesz ale to nie jest temperatura wrzenia
Oczywiście temperatura ma wpływ na wartość biologiczną - ale nie róźnice jakie mogłyby wystąpic w transporcie problemem mogłaby byc zbyt wysoka temp nie niska - ale w praktyce nie wystąpiłaby w transporcie tak znaczna temp aby cokolwiek uszkodzić
Ja miałem podobnie z poliestrowymi koszulkami, pomimo ubrania zapach pozostawał, pomogła wysoka temperatura, okolo 50 stopni oraz płyn persil body odor (biały)
[...] dobrze się składa ;) "Na chwilę do niezbyt mocno rozgrzanego", czyli pizza (10-15 min, 180-200 stopni) odpada? A tosty takie podwójne w sandwicherze? Nie wiem, jaka tam jest temperatura, ale pieką się jakieś 5-7 minut (nigdy nie patrzyłam na czas). Chodzi mi głównie o mozzarellę light (8 g tłuszczu bodajże), ser żółty jem tylko "hit z ryk" 13% i [...]
ale nie napisałes jak wielkie znaczenie ma podwyższona temperatura wykonana niby foliami. to juz jego sprawa, jak nie chce zlecieć z wagi, to juz nie moja sprawa.