[...] z każdej strony to zdecydowanie za długo. Niestety, kwestia mięsa - zwyczajnie słabej jakości. Tutaj po długości smażenia wnioskuję, że stało się to samo. Polecam natomiast steki z rostbefu albo z antrykotu. Te steki mają odpowiednią grubość 3+cm i możemy je przyrządzić na każdy sposób . Wystarczy obsmażyć na patelni z każdej strony aby zamknęły [...]
[...] nawet ze uda mi sie zrobic te 100kg na klatke do lata I jakies 140 w przysiadzie. No ale redukcja nie idze w parze z sila wiec zobaczymy Dieta bedzie oparta o mieso wolowe (steki, tatar), tunczyka, jajka, orzechy I warzywa plus troche owocow, rodzynek jak mi najdzie ochota na slodycze. Spozycie miesa okolo 1 kg dziennie I do tego kupuje [...]
Seba naaaaajlepszego! Mow raz dwa trzy co to za cuda nam wkleiles ? Same zdjecia to za malo ;) Dzięki :-) Tort, naleśniki z czekoladą(widać tylko resztę bo zjadłem szybko), pieczywo czosnkowe, krążki cebulowe, frytki i steki. Był jeszcze blok biały, ale fotki nie mam.
Wiesz mielone co jest nspisane ze 5% tluszczu zjadam takie. Steki to mi miedzy zeby wchodza i sa zdecydowanie drozsze. I duzo to nie jest. Nie tak dawno temu jadlem 2kg wolowiny mielonej dziennie prawie niechaj bedzie 1.5kg codzien po obrobce termicznej wiec teraz to jest smiech. Ale jest tania to jem. Jak mi sie zachce to skocze do rzeznika po [...]
[...] bo inaczej bym chyba po pół dorabiała. MISKA Białko przeżarte, tak się dość spontanicznie (i za późno na modyfikację wcześniejszego jedzenia) wykluł plan na wieczorne steki, a osobnik polujący przywlókł całkiem spore kawałki mięsiwa :-) Suple: Artrhoblock, MZB Napoje: woda, herbata zielona, kawa Warzywa niewliczane: papryka, kiszona [...]
Na smalcu i słonince bardzo szybko robi się masę spróbuj 5 kg w tydzień. |-) Kolego... nie wypisuj głupot nawet żartem bo jeszcze jakiś małolat weźmie to serio. Możesz tak jeść jeśli ci to pasuje. Nie widzę problemu. Ja wole kurczaki, steki i ryby. Zmieniony przez - Sorge27 w dniu 2015-01-13 22:47:32
Jajka, wpc, serek wiejski. Z samych ryb możesz robić miliard przepisów: zupy, kotlety, ryby faszerowane, pasztet, w galarecie, coś a'la steki, sałatka, pizza kulturystyczna - tylko np. anchois zamiast kuraka, zapiekanka ziemniaczano-śledziowa, ryba z grilla. Wyobraźnia i Twoje zdolności kulinarne. Gulasz z rybich wątróbek (o ile masz dostęp;). Jak [...]
Jak miałam kiedyś zjeść steki i zobaczyłam różowe mięso to myślałam, że rzygnę :-D Będę właśnie z gulaszem eksperymentować. Ale najpierw niech będzie promocja :-D
Jak miałam kiedyś zjeść steki i zobaczyłam różowe mięso to myślałam, że rzygnę :-D Będę właśnie z gulaszem eksperymentować. Ale najpierw niech będzie promocja :-D bo mialas medium wysmazenia. Trzeba jeszcze raz obrócic z dwoch stron i różu nie będzie.
te steki minutowe to każdemu wyjdą hahaha. Nie mnie :-D Raz kupiłam i smażyłam długo na każdej stronie żeby przypadkiem surowe nie było %-) Były jak podeszwa :-D Nawet koty pogardziły.
Hej;) ale tu z rana smakowicie! mm steki moje ulubione ;-) na większe okazje zawsze jakiś t-bone się trafi albo polędwica kaczkę i gęś też uwielbiam kaczka fajnie wychodzi z jabłkami pieczona
te steki minutowe to każdemu wyjdą hahaha. Nie mnie :-D Raz kupiłam i smażyłam długo na każdej stronie żeby przypadkiem surowe nie było %-) Były jak podeszwa :-D Nawet koty pogardziły. Ha... ha.. moje minutki też wyszły podeszwowate, ale zjadłąm ...Pierwszy raz robiłam,nie soliłam przed smażeniem, ale pewnie za długo na patelni były ...