[...] Od tamtej pory grają co piątek w pokera. * Nie ma teorii ewolucji, jest lista stworzeń, którym Chuck Norris pozwala żyć. * Chuck Norris kiedyś zjadł trzy ośmio kilowe steki w godzinę. Pierwsze 45 minut spędził uprawiając sex z kelnerką. * Chuck Norris jest jedyna osobą, która pokonała ściankę w tenisa. * Chuck Norris nie ubija masła. Kopie [...]
[...] i sami robimy albo zamawiamy dodatkowo w knajpie w restauracji lepiej nie brać mięsa bo porcje z reguły żenująco małe i źle zrobione, ryby natomiast dobre poza tym spuśćmy na szwedzką gastronomię zasłonę milczenia ... PS. W Sztokholmie to bym Ci mógł polecić świetną knajpę ... serbską dają pyszne steki i oryginalną serbską śliwowicę spod lady
[...] Do sylwetki plażowej czyli tragedii nie ma i zarysowanego brzucha zazwyczaj potrzebuję 7-8 tyg. Spróbuję przestawić makro na większą ilość WW. Zobaczymy jak to wyjdzie. Dzięki wszystkim za porady ! Kolego micha to nie tylko kura. Mozesz smialo jesc gulasz,steki,ryby Masz duzy wybor a sylwetka nawet ci podziekuje za rozne inne miesa itd
Lidl ma dobre steki , z biedry nie jadłem . Snara musisz przywieść ze sobą jednak :-) Lub z koksem się skontaktuj , on ci ogarnie takie rarytasy Zmieniony przez - Lux1980 w dniu 2019-12-28 21:11:42 W restauracjach maja i mozesz sobie wybrac kawal miesa,bralem na wynos tez. Pytam bo moze ktos widzial lub wie gdzie takie ogarnac. Te w lidlu sa [...]
[...] suplementacji zelaza nie mam, dopisek z labu jest zeby skontrolowac zelazo po odstawieniu suplementacji. Podrobow nie jem, glownie filet kury, troche lososia i czasami steki wola. Jedynie w tym tyg przejadlem 2kg stekow, czy to mialoby taki wplyw na zelazo? Sportowcy którzy szprycują się lek hem i łapią ich na czerwonych zawsze tłumaczą się [...]
Lidl ma dobre steki , z biedry nie jadłem . Snara musisz przywieść ze sobą jednak :-) Lub z koksem się skontaktuj , on ci ogarnie takie rarytasy Zmieniony przez - Lux1980 w dniu 2019-12-28 21:11:42
te dojrzewajace 21 dni to chyha venison i one sa z tego co pamietam drozsze na polce niz zwykle stek, wlasnie przez to dojrzewanie... jak chcesz naprawde spoko steki to tylko do jakiegos rzeznika, w pl bardo dziwnie( u mnie na wsi ) wpadlem do miesnego to wolowina tam praktycznie nie istniala %-) sama swinia,kurak, indyk itd.
te dojrzewajace 21 dni to chyha venison i one sa z tego co pamietam drozsze na polce niz zwykle stek, wlasnie przez to dojrzewanie... jak chcesz naprawde spoko steki to tylko do jakiegos rzeznika, w pl bardo dziwnie( u mnie na wsi ) wpadlem do miesnego to wolowina tam praktycznie nie istniala %-) sama swinia,kurak, indyk itd. W Polsce sie [...]
Jak mieszkałem w Polsce to często kupowałem w Makro całą polędwicę wołową. Z takiej możesz sobie kroić steki dowolnej grubości. Teraz mieszkam w Hiszpanii i tu wołowina jest naprawdę lux. A jeśli chodzi o Danię to mam tam dwóch braci i powiem jedno to nie kraj dla mnie. Zmieniony przez - Harold w dniu 2019-12-28 21:44:12
Ja lubię steki, jem min dwa razy w tyg. Smażenie prosta sprawa. Olej kokosowy na patelnię, nagrzewasz na maxa i wrzucasz na jakieś dwie min strona. Ważne żeby wyciąg włączyć bo kopci się mocno na dużym ogniu. Co do jakości to tak jak mówiłem polecam spróbować te dojrzewające z Lidla czy biedry. Kosztują tyle co nic a wychodzą super z patelni.
Burżuj W NL kupujemy takie poniżej 15€/kg. Polędwica wołowa 12€/kg, wołowina chuda 6€/kg Ale moim zdaniem najlepszy jest antrykot wołowy 12€/kg. Kroisz na steki wrzucasz na dwie min na patelnie, mniam...
Snara, fajny z Ciebie szaman, ale z tym mięsem z labu to masz na myśli chodowanie organów do przeszeczepu na świniach, czy coś do zjedzenia? ;-) Jakis czas temu ogladalem jak juz steki robia z probowki. Chyba na Discowery i beda mialy ostra cena bo zdrowe i dla koneserow
Panowie, wyniki zelaza mam wywalone na 263, przy zakresie referencyjnym 65-175, zadnej suplementacji zelaza nie mam, dopisek z labu jest zeby skontrolowac zelazo po odstawieniu suplementacji. Podrobow nie jem, glownie filet kury, troche lososia i czasami steki wola. Jedynie w tym tyg przejadlem 2kg stekow, czy to mialoby taki wplyw na zelazo?
Ja lubię steki, jem min dwa razy w tyg. Smażenie prosta sprawa. Olej kokosowy na patelnię, nagrzewasz na maxa i wrzucasz na jakieś dwie min strona. Ważne żeby wyciąg włączyć bo kopci się mocno na dużym ogniu. Co do jakości to tak jak mówiłem polecam spróbować te dojrzewające z Lidla czy biedry. Kosztują tyle co nic a wychodzą super z patelni. z [...]
Jak mieszkałem w Polsce to często kupowałem w Makro całą polędwicę wołową. Z takiej możesz sobie kroić steki dowolnej grubości. Teraz mieszkam w Hiszpanii i tu wołowina jest naprawdę lux. A jeśli chodzi o Danię to mam tam dwóch braci i powiem jedno to nie kraj dla mnie. Zmieniony przez - Harold w dniu 2019-12-28 21:44:12 Ty jak zwykle na [...]