Ja właśnie o dziwo nigdy nie miałem problemów przy francuzie, a teraz coś zaczęła się lipa... Jak trzeba będzie to zrezygnuję oczywiście. Bzyku - no dla mnie z cukinii ciut lepsze, ale i jakby rzadsze. No ale to nie problem ;-) A pasztecik wyszedł miazga! 275g kury, jakieś 3/4 cukinii, pół cebuli, i wszystko do gara. Po odcedzeniu dodałem pieprz, [...]
Fat nite nie wchodzi w gre? Sol jest jedyną osobą, jaką znam, która robi fat nite. W Jego przypadku to się w jakiś sposób sprawdza. U nas? Nie widzę za bardzo jak to by miało pomóc. Ładowanie węglami, to podwyższenie poziomu leptyny, polepszenie konwersji t4 do t3 i ogólnie odżywienie organizmu.
po tej redukcji miałem niby testowac wolne podbijanie kalorii a w dnt tak mniej wiecej jak sol leci ale z drugiej strony własnie też przetestowałbym takie cos podobne jak Ty że w DT od razu spoor kalorii wysoko wegle a 2 dnt bym mial to jeden bym robił tak że b+wysoko fat a drugi tylko praktycznie białko i troche fatu tak sobie to rozkminiałem w [...]
Sol, Bzyku - ja to mówiłem w kontekście Mariana, żebu właśnie po zawodach spróbował. Wiadomo że to dwie różne bajki, i po zwykłej redukcji też bym takiego zabiegu nie robił. Marian - a kebsów nie było, bo jak zobaczyliśmy kolejke to załamka %-) Ale były tortille %-) /SFD/Images/2016/5/16/1cf0ddd7d5dc473db5e099094456fa47.jpg Zmieniony przez - [...]
Ja tez nie waze i wsypuje 5g malej lyzeczki do garnka ale mysle ze roznica jest jak ktos ed je 20g soli a drugi 50g %-) Po dniu z czitem zawsze podlewa a zwykle taki posiłek jak burgery itp jest bogaty w sód. Pytalem z ciekawosci jak to obecnie wyglada od strony stricte kulturytycznej bo wspolpracuje z dietetykiem niegdyś kulturysta a obecnie [...]
Popuri , byku jak ty robisz ta zupe drobiowa , nie daje mi ona spokoju niestety nie powiem CI bo zawsze robię inaczej :D bazą są oczywiście piersi i teraz dałem : fasolkę, troszkę marchewki i z przypraw : rozmaryn, oregano, lubczyk, łyżka koncetratu, sól, papryka słodka, kurkuma, liść laurowy. Podsmażam kurczaka 10 minut ( w przyprawie do Gyrosa [...]
Te sosy maja jakies kcal i sol? Jem suchy ryz z miesem , polany olejem lub z rozpuszczonym maslem. Myslalem o jakichs sosa h, ale wszystkie maja jakies syfy, barwniki, syropy.
Marno z jedzeniem %-) Dobrze że już końcówka, dasz rade, na koncu czeka zloto i ładowanie %-) Muszę :) najbardziej ta sól, a raczej jej brak boli bywa :D
Jak robisz ten gulasz z piersi ? Bo wygląda mega apetycznie ;) Podsmażam 10 minut piersi w przyprawach ( ostra papryka, zioła prowansalskie, sól itp ) Potem z 20 minut gotuje z warzywami. Dam dodaje jeszcze trochę ziół, koncentrat pomidorowy i woda wiadomo
Bardzo fajnie to wygląda. Niski bf, a nabicie bardzo duże ;-) Dzięki, pewnie zasługa cardio i kontroli kalorii, ale jeszcze zrobię podsumowanie Nabilo Cię nieźle... masywnie jest z bardzo fajna jakością :-)) Dzięki Bardzo dobrze się prezentujesz, szczególnie w pozach bokiem. Ta pizze sam robiłeś? Z czego ciasto? 4 jajka Warzywa zwarte typu [...]
Naleśniki + pasta z awokado + kurczak Naleśniki standardowo, gryczano - ryżowe z dodatkiem ziół prowansalskich Pasta z awokado Żadnej filozofii a pasta na prawdę smaczna. Awokado + sól + pieprz + czosnek + piri piri czosnek oczywiście polecam samemu utrzeć ... nie iść na łatwiznę tak jak ja %-) Kurczak doprawiony shoarmą i sokiem z cytryny do [...]
Tak, nie było tam już surowego mięsa czy coś, ale wszystko zapieklem :-) To był wieprz a nie wół, chyba że pytasz ogólnie to wołowiny nie ma co za dużo doprawiac, bo mięso z krowy samo w sobie jest pyszne :-)) Ja przeważnie daje pieprz kolorowy / ziołowy, a już po obróbce termicznej sól