[...] /ObrazkiSFD/ZdjeciaSFD3_large/3d0ebced49af4cc9af7f257fcbd03424.png Posiłek nr 3 (4 podobny tylko bez mozzarelli): surowa brukselka, pomidor, szczypiorek, cebula, mozzarella, schab, pęczak /ObrazkiSFD/ZdjeciaSFD3_large/468af32c157344c9b0dc52d6da3afc07.jpg Trening Rozgrzewka: 5 min bieżnia, A 10x20kg, 10x30kg; B1 10x10kg TRENING NR 1 by Obliques [...]
Ufff. Już zaczęłam się martwić ;-) No. A tak patrzę na Twoje rozpiski i widzę, że, tak samo jak ja kiedyś, bierzesz schab z potreningu.pl, który ma 10g tłuszczu. Jest też drugi schab, który ma 4g tłuszczu %-)
do schaba potrzeba ci ino: - tymianku, łużke oleju, sól i pieprz - przyprawy kebab-gyros. w tymianki kroisz schab na plajstry, w shormie na paski lub kawalki . scham smarujesz olejem, sypiesz nań tymianke i bach na patelochę, Shorma: tak samo ;-)
do schaba potrzeba ci ino: - tymianku, łużke oleju, sól i pieprz - przyprawy kebab-gyros. w tymianki kroisz schab na plajstry, w shormie na paski lub kawalki . scham smarujesz olejem, sypiesz nań tymianke i bach na patelochę, Shorma: tak samo ;-) tu %-)
[...] że to wciąż kiełbasa zmieszana pewnie z wieprzowiną i temu tyle fatu w 100g 2. Jaka mąka jest najmniej tuczącą z której można robić fajne, nierozwalające się naleśniki? 3. Czy na redukcje a także masę każdy rodzaj mięsa sie nada. Chodzi mi tutaj głównie pomijając już drób i wołowine, ale np karkówka wieprzowa, łopatka, schab wieprzowy itp?
[...] nierozwalające się naleśniki? 3. Czy na redukcje a także masę każdy rodzaj mięsa sie nada. Chodzi mi tutaj głównie pomijając już drób i wołowine, ale np karkówka wieprzowa, łopatka, schab wieprzowy itp? 1. Ja bym sobie darował. Pewnie mom i inne resztki. Dobra kiełbasa powstaje z powyżej 120g mięsa na 100g produktu. 3. Możesz jeść wieprzowinę.