Spokojnie mozesz wrzucac praktycznie kazde mieso wymiennie. Tylko te tlustsze np karkowka, musisz przeliczyc to ze masz wiecej tluszczu, natomiast nie ma w tym nic zlego ;-) Masz schab, indyka, szynke, łopatka
Cześć. Brak czasu to brak chęci. Spójrz na to : Na patelnię wrzucasz pokrojony w kostkę schab/pierś z kurczaka/szynkę, podduszasz chwilę pod przykryciem, dodajesz 2 jaja, mieszasz. W tym czasie kroisz kapustę pekińską, dodajesz paprykę, cebulę, pora, szczypiorek i in. możesz dodać oliwę z oliwek/ olej lniany Mięso wrzucasz do pojemnika z [...]
Dieta i wartości w miarę , tylko jedynie przyczepić się można do bułek graham a także do jednego głównego źródła białka jakim u Ciebie jest filet z kurczaka. Pozmieniaj na inne źródła np. udka, podroby, szynka schab wieprzowy , wołowina , ryby jak śledź , makrela , łosoś , dorsz , jajka . Pozdrawiam