SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

pieczenie

  • Strach przed...wynikami ?

    Post
    Trening dla zaawansowanych

    krzychu a jak z tymi łydkami dobra robie do samego pieczenie i jeszcze ile moge!! wykonuje wspiecia na palce tylko z obciazeniem na barkach!! czy to przyniesie efekt i ile razy w tygodniu mam łydke katowac?? moze np co 2 dzien 4 serie bo sam nie wiem a ten miesien jest piorytetem dla mnie musze je powiekszyc

    Odpowiedzi: 314 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2007-07-19 18:20:53 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Zniw/ Full Body Workout 2x / 2 miesiące

    Post
    Trening dla początkujących

    [...] dorzucić 20gr i kupić mineralną. A nie rurovit Już wiem czemu nienawidzę robienia Szrugsów, ale zrobiłem zamierzoną ilość powt.. A ja właśnie je uwielbiam. Lubię czuć pieczenie wokół szyi. Za***ioza Dzisiaj czeka mnie już tylko 6km w 30min i jeżeli to się powiedzie tzn, że są postępy nie tylko na tle siłowym ale i kondycyjnym, co znaczy, [...]

    Odpowiedzi: 35 Ilość wyświetleń: 6155 Data: 2007-07-21 13:36:04 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Izotek cz 3

    Post
    Zdrowie i Uroda

    [...] uboczne: -zaczerwienieni non stop od pierwszego tygodnia do dzisiaj. Troche zblado juz ale nadal jest -3 krwotoki -wysypka na przedramionach -bardzo sucha skora i usta -pieczenie oczu. np jak jechalem na rowerze to za 5 minut mialem cale czerwone albo w jakims suchym pomieszczeniu. Rano jak sie budzilem to nie bardzo bylo je jak otworzyc bo [...]

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2007-07-30 10:06:41 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • buby77 /Blog/ Walka z Fatem

    Post
    Trening dla początkujących

    Ja z kolei przysiady traktuję jako priorytet dla nóg. Mniejsze ciężary, ale schodzę ciut niżej niz 90stopni ugięcia pod kolanem. Na górze zatrzymuję ruch i napinam uda na 1 sec. Prostowania na maszynie robię na dobicie. Praktycznie znikomym ciężarem, ale kontrolowanym ruchem i napięciem 2 sec. w górnej fazie. Przerwy to 30sec, tylko na głębszy [...]

    Odpowiedzi: 1272 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2007-08-01 11:14:38 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • strzal

    Post
    Doping

    Suska boli podczas strzalu mozesz odczuwac pieczenie po strzale miejsce czesto lubi puchnac a na nastepny dzien bolec wiec sie przyzwyczaj :)

    Odpowiedzi: 10 Ilość wyświetleń: 1187 Data: 2007-08-01 18:01:29 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • redukcja u ekto zalewajacego sie fatem ?

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    [...] sporządzeniu potrawy. 3.Zdrowy tłuszcz wykorzystuj w nie zmienionej postaci (polewaj nim łyżką posiłek,nie smaż!) 4.Nie przesadzaj z czasem obróbki(gotowanie,smażenie,pieczenie).Im krócej przygotowywana potrawa,tym więcej posiada wartościowych składników. 5.Używaj przypraw do smaku ale nie przesadzaj z nimi. 6.Możesz używać słodzika. [...]

    Odpowiedzi: 40 Ilość wyświetleń: 4272 Data: 2007-08-02 12:03:29 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Biceps POMOCY

    Post
    Trening dla początkujących

    [...] "nie przeginac" stawow w lokciu! jedna taka pompka powinna trwac ok 3s przy poprawnej technice po 12 powtorzeniach powinienes czuc tricepsy i czuc takie rozgrzanie/pieczenie ;) ja na poczatku robilem 12 bardzo szybko i to dla mnie byla pestka nic nawet z kolega dodawalismy talerze 15kg na uda zeby bylo ciezej az pozniej sprobowalismy [...]

    Odpowiedzi: 28 Ilość wyświetleń: 5819 Data: 2007-08-06 15:02:50 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • dawkowanie L-karnityny, proszę o pomoc

    Post
    Odżywki i suplementy

    [...] sporządzeniu potrawy. 3.Zdrowy tłuszcz wykorzystuj w nie zmienionej postaci (polewaj nim łyżką posiłek,nie smaż!) 4.Nie przesadzaj z czasem obróbki(gotowanie,smażenie,pieczenie).Im krócej przygotowywana potrawa,tym więcej posiada wartościowych składników. 5.Używaj przypraw do smaku ale nie przesadzaj z nimi. 6.Możesz używać słodzika. [...]

    Odpowiedzi: 25 Ilość wyświetleń: 3332 Data: 2007-08-07 23:56:01 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Bedzie cos z tego?

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    [...] sporządzeniu potrawy. 3.Zdrowy tłuszcz wykorzystuj w nie zmienionej postaci (polewaj nim łyżką posiłek,nie smaż!) 4.Nie przesadzaj z czasem obróbki(gotowanie,smażenie,pieczenie).Im krócej przygotowywana potrawa,tym więcej posiada wartościowych składników. 5.Używaj przypraw do smaku ale nie przesadzaj z nimi. 6.Możesz używać słodzika. [...]

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 2628 Data: 2007-08-09 11:34:32 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • jak zrobic diete 1600kcal

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    [...] sporządzeniu potrawy. 3.Zdrowy tłuszcz wykorzystuj w nie zmienionej postaci (polewaj nim łyżką posiłek,nie smaż!) 4.Nie przesadzaj z czasem obróbki(gotowanie,smażenie,pieczenie).Im krócej przygotowywana potrawa,tym więcej posiada wartościowych składników. 5.Używaj przypraw do smaku ale nie przesadzaj z nimi. 6.Możesz używać słodzika. [...]

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 11613 Data: 2007-08-13 10:21:55 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Wiek 20 lat Nie wiem co mi dolega, a oto moje objawy: -trudności w koncentracji -szybka męczliwość -zadyszka podczas sportów aerobowych(pieczenie w klatce piersiowej, sucho w ustach, zbieranie sie gęstej wydzieliny w gardle) -przewlekły stan zapalny warg(objawia się nadmiernym rogowaceniem naskórka,oraz zbyt czerwonym kolorem[stosowałem rózne [...]

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 2678 Data: 2007-08-15 01:45:50 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Trening Do Oceny..:)

    Temat
    Trening dla zaawansowanych

    [...] odpoczywasz 1 minute i wykonujesz kolejna serie. 1 superserie wykonujesz z lekkim zapasem sil, czyli kazde cwiczenie tak z zapasem na 2 powtorzenia, natomiast 2 i 3 superserie juz na max powtorzen. - Skłony w leżeniu - Skrety tułowia - Unoszenie nog w leżeniu Ważne, żeby po takiej superserii czuć ostre pieczenie mięśni - JAK BOLI TO DOBRZE! J

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 877 Data: 2007-08-18 23:37:52 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] sporządzeniu potrawy. 3.Zdrowy tłuszcz wykorzystuj w nie zmienionej postaci (polewaj nim łyżką posiłek,nie smaż!) 4.Nie przesadzaj z czasem obróbki(gotowanie,smażenie,pieczenie).Im krócej przygotowywana potrawa,tym więcej posiada wartościowych składników. 5.Używaj przypraw do smaku ale nie przesadzaj z nimi. 6.Możesz używać słodzika. [...]

    Odpowiedzi: 30 Ilość wyświetleń: 3003 Data: 2007-08-20 13:57:38 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] sporządzeniu potrawy. 3.Zdrowy tłuszcz wykorzystuj w nie zmienionej postaci (polewaj nim łyżką posiłek,nie smaż!) 4.Nie przesadzaj z czasem obróbki(gotowanie,smażenie,pieczenie).Im krócej przygotowywana potrawa,tym więcej posiada wartościowych składników. 5.Używaj przypraw do smaku ale nie przesadzaj z nimi. 6.Możesz używać słodzika. [...]

    Odpowiedzi: 3006 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2007-08-27 00:14:25 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Mikrodembrazja - efekty

    Post
    Zdrowie i Uroda

    [...] zabiegow. zalezy od kosmetyczki duzo jak sie przyklada do tego scierania bo ja na 1 zabiegu mialem lajtowo, ale na 4 to jak mi nakladala krem po zabiegu to czulem ostre pieczenie ogolnie zalezy jaki masz problem ze skora i od pani kosmetyczki zabiegow nie mozna np z normalna dermabrazja albo laserowa porownywac, ale jak np nie masz [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 5787 Data: 2007-08-27 09:37:31 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] Ale niekiedy trafia się osoba, która ma z góry założone parametry i nastawia je dla wszystkich jak leci, przez co u niektórych osób pojawia się zaczerwienienie / pieczenie. Teoretycznie nie jest to groźne (bo jak sam się przekonałeś można wytrzymać), ale systematyczne powtarzanie takiego schematu może doprowadzić do poparzeń skóry.

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 1543 Data: 2007-08-28 16:38:43 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • ~~KAIZENteam~~pytania do nas!

    Post
    Odżywki i suplementy

    [...] gramatura powinna byc uwzledniona pod dana osobe. Na pocieszenie dodam ze oprocz gotowania mozna mieso i ryby poddawac obrobce termicznej typu: duszenie w warzywach, pieczenie bez tluszczu w zaroodpornych naczyniach, grilowanie itp Do wszystkich potraw mozecie dodawac jakie wam sie tylko wymarza przyprawy(oprocz cukru). Do wody ponadto [...]

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2007-08-28 22:27:10 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Witam. Mam przepis na ciastka domowe, białkowo węglowodanowe i jednym z ich składników jest wpc. Oczywiście ciastka trzeba upiec w piekarniku w temp 120C przez 30min. Teraz pytanie, czy wpc nie straci swojej wartości i jakości, przyswajalności po takiej obróbce ?. Bo chyba dla tego uzyskuje się je w niskich temp, żeby się uszkodziło. A ciastka [...]

    Odpowiedzi: 11 Ilość wyświetleń: 3771 Data: 2007-08-29 09:56:42 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Trening WSB

    Temat
    Trening dla zaawansowanych

    [...] ciągi sumo, dzień dobry. Dwugłowe uda Z intensywnością tak jak przy wyciskaniu (dzień dynamiczny-intensywnie, dzień maksymalny-objętościowo). Tutaj możesz upiec 2 pieczenie na jednym ogniu, bowiem nie łatwo odizolować dwugłowe od prostowników i robiąc np. dzień dobry możesz pominąć ćwiczenie dwugłowych... W innym wypadku pozostają Ci [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 7025 Data: 2007-08-29 11:39:52 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] ciągi sumo, dzień dobry. Dwugłowe uda Z intensywnością tak jak przy wyciskaniu (dzień dynamiczny-intensywnie, dzień maksymalny-objętościowo). Tutaj możesz upiec 2 pieczenie na jednym ogniu, bowiem nie łatwo odizolować dwugłowe od prostowników i robiąc np. dzień dobry możesz pominąć ćwiczenie dwugłowych... W innym wypadku pozostają Ci [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 10981 Data: 2007-08-29 13:24:04 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)