no fakt ze jest lepsze ale jest za mdłe i wraz z tą pianą powoduje nagły atak spawacza musze podbić do tego żabojada z TVN'u może jakiegos dobrego szejka zrobi
Zapomniałem dodać że wszystkie pozycje mam od ręki więc nie chce zabardzo się bawić w wysyłkę i czekać, a jeśli chodzi o sfd econo to mi nie odpowiada bo piana to mi schodzi po poł godziny.
mnie sp80 srednio podeszlo. Co do piany to jest porazka , 50% shakera to piana. Z woda to mi zadne białka nie podchodzi . Jedynie to czasem mietolilo mnie po zoladku w nocy po sp80. smak wanili jest ok.
Właśnie spróbowałem reszty... owoce leśne strasznie słodkie, ale fajna nutka smaku, piana większa niż w mięcie smak oceniam na 6,5/10 ponieważ za słodkie. Jogurtowo wiśniowy największe rozczarowanie też trochę większa niż przy czekoladzie, ale smak w ogóle jogurtowo wiśniowego nie przypomina daje 2/10 ledwo to przełknąłem... mdłe jakieś takie... [...]
Renaldo Gairy i Big Ron Partlow podczas intensywnego treningu pleców. Trening zawiera kilka ciekawych rozwiązań, nie stosowanych zbyt często na tą grupę mięśniową. http://www.youtube.com/watch?v=uVMBagsqA-s&feature=youtu.be Rich Piana i załoga dla Muscular Development Magaizne http://www.youtube.com/watch?v=btxD_AkNtVw
ja do swojej ostrowi dodaje kakao, smak jest o wiele lepszy, mieszam ją w takim większym kubku łyżeczką, dolewając po trochu wody, trwa to pare minut a piana jest minimalna, przelawam zawsze przez sitko jeszcze bo grudki zostają Pozdro
smak ostrowi wam nie pasuje/? ludzie kakao+słodzik,i nie tylko przechodzi ale mozna sie delektować,po treningu wale ostrowia+miód i tez jest super.rozpuszcza sie dobrze,piana opada po 5 minutach.co do wchłanialności to nie wiem,ale nie widze powodów dla których twierdzicie ze jest gorsza
[...] chcac podwazyc jakosc elite whey Jak ktos pisal o dobrej rozpuszczalnosci to mial szczescie bo moj chemiczny smak toffi rozpuszcza sie tylko w niewielu procentach Po wymieszaniu proporcje piana do reszty wynosi 95:5 po czym po kilkunastu minutach wyrowna sie do 50:50 w najlepszym przypadku Ja juz bialku dymatize(podrobce??) mowie dowidzenia!!
prawdziwe wpi powinno miec ponad 90% bialka, mniej nizm 0,5% tłuszczu i mniej niz 0,5% laktozy (weglowodanów) piana jest jak najbardzie czyms noramlnym w dobrym izolacie nie stosuje sie emulgatorow poniewaz nie ma potrzeby, poza tym (emulgator moze gasic piane) newet 1% dawka emulgatowa zwiekszy % zawartosc tłuszczy a w wpi tego nie chcemy. [...]
Bialko rozpuszcza sie latwiej niz SP80 z olimpa, smakuje podobnie. Przy mieszaniu robi sie niewielka piana. Na co zwrocic uwage, aby przekonac sie o jakosci bialka? z gory dzieki PS sory ze 2 razy, ale cos sie podupilo przy wysylaniu i myslalem ze to pierwsze nie poszlo... Zmieniony przez - berez84 w dniu 2004-10-10 20:35:14
białka sfd sa składowo ok, sam teraz pije econo 2 i jest calkiem spoko tym bardziej jak na ta cene, jedyny minus to ze dosyc sie pieni i trzeba poczekac az piana opadnie, poza tym wszystko ok, wiec jezeli liczysz sie z kosztami to imo nie ma co przepłacac... jezeli chodzi o treca to spodziewałem sie troche wiecej po smaku, reszta jak jakosc itp. [...]