Ubijasz te białka lub wykonujesz jakieś inne dodatkowe czynności czy tylko wszystko razem blendujesz i na patelnie? Tylko blender. Jakbym miał ubić tyle białek i dać tyle węgli, to bym chyba musiał w wiadrze to smażyć %-) Ale podrzuciłeś mi dobry pomysł, żeby to upiec! Dziś na jutro może spróbuję. Ps. Jest ktoś w temacie Actifry? Czym się różnią [...]
Jeszcze. Acidm jak Ci zimno to przytul się do stanu zapalnego on cieplutki jest XD I auto można zatankować ropą przy okazji xd Mam dwie benzyny ale będę miał na czym smażyć
[...] tu co dobre do smażenia: http://www.sfd.pl/POJEDYNCZE_PYTANIA_VOL._18-t1072890-s294.html#post10 ogólnie to olej kokosowy, ale w tym temacie masz paru wybitnych specjalistów. i tyż w kuchni so szpece na czym i po co smażyć: http://www.sfd.pl/PORADY_W_DZIALE_KUCHNIA_SFD__czyli_pojedy%C5%84cze_pytania_na_temat_gotowania_cz.2-t1004217-s252.html#post8
1. Jak odmierzyć małe ilości np. oleju? Nie chce mi się bawić w stawianie kieliszka na wagę i uzupełnianie go olejem. Później to myć, itp. Jest jakaś zasada, że np. pełna łyżka stołowa czy mała łyżeczka ma X gram? 2. Jakiego oleju używać do smażenia np. kurczaka, jajecznicy, placków owsianych? Wiem, że do smażenie nie nadaje się olej lniany i [...]
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
na jakiej oliwie z oliwek można smażyć? ogólnie na czym oprócz oleju kokosowego i masła klarowanego można smażyć? (smalec odpada-nie lubie :C) przede wszystkim na patelni :D na PAMie
Jednak OptiGrill cena mega promocja i -55f do tego XL jest na czym smazyc sporo miejsca:-) /SFD/2016/12/2/7bc37d6cbc394e0ebfc0233ea4c877f1.jpg /SFD/2016/12/2/a7c2d1663f414d8db3a5115f06880c6b.jpg Zmieniony przez - MalyMati w dniu 2016-12-02 20:20:26
[...] wiec jeżeli przyżadzam pierś z kurczka, wieprzownine bądz rybę to robie to na patelni, bo nei wyobrazam sobie tego miesa ugotowanego w wodzie. Mógłbyś Morales_37 dać radę na czym najlepiej smażyc? Czytałem ze to oleje 2 "czegoś" sory zapomniałem nazwy do tej pory uzywalem oliwy z oliwek ale widze ze to chyba nei najlepszy pomysł. No i [...]
Sugeruję, żebyś nakręciła filmiki i wrzuciła do oceny to może się wyłapie w czym jest problem. musze sie troche bardziej osmielic :-D Wiosło robisz hantlą? tak Zastanów się nad sposobem wrzucania wypisek z treningu. Taki sposób chyba bardziej pracochłonny a jednocześnie mało czytelny bo nie daje możliwości podejrzenia progresu. Zobacz sobie w [...]
[...] na pewno sól, dodałam paprykę słodką i curry Mąkę z ciecierzycy odsączyć z wody(ile się da) dodać wody i jajko by była konsystencja jak na naleśniki smażyć. Faszerować czym chcecie ja dałam łososia wędzonego i wyszły mega pyszne:-)) i super proste. Bon apetit;-D wartości odżywcze 3 naleśników kcal 198 B- 12 gr W- 15 gr T- 9 gr [...]
[...] było za gęste ( powinno mieć konsystencję rzadszej śmietany ) dolewamy po trochu wodę ok 20 - 50 g zależy to wszystko od mąki, trzeba tu trochę wyczucia, ale nie ma się czym przejmować, tu sie nie ma co nie udać, jesli ciasto jest za gęste, będziemy to widziec na patelni, nie będzie chciało sie rozlewać, wtedy dolewamy wody. Ciasto wylewamy [...]
[...] pokroić w wiórki, paprykę w paski i wrzucić na rozgrzaną patelnię. Podsmażyć do zeszklenia cebuli i dodać indyka. Smażyć ok. 15 min. Podawać posypane kolendrą i szczypiorkiem z ryżem, tortillą ( z mąki żytniej oczywiście;-) ) lub czym kto lubi. Dobrze komponuje się z guacamolle. /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD2/e21045c926b44f2b80d4f78e8797568e.jpg
[...] - sok z cytryny - wędzony lub marynowany łosoś Wykonanie: - Soczewicę wypłukać, przełożyć do garnka z burakiem, marchewką, porem i czosnkiem - Zalać wodą i zagotować, po czym zmniejszyć ogień i gotować pod przykryciem przez 15-20 min. - Soczewicę i warzywa zmniksować w blenderze z jajkami, ziołami, proszkiem do pieczenia i mąką (dodać ew. [...]
[...] który każdy wie jak jest hodowany :) Także pozdro, każdy ma wybór, co chce w życiu jeść, zadałem pytanie o to jaki olej rzepakowy jest smaczny do smażenia, a nie na czym powinno się smażyć bo o tym faftaq pisze na potreningu. Każdy ma prawo do swojej opini, ja tu się nie będę dalej rozpisywać, bo to tylko moje zdanie, każdy je co i jak [...]
[...] Był kiedyś przepis na placuszki z płatków owsianych górskich i jajek. Na śniadanie. Może mi ktoś napisać sprawdzone proporcje? Dla placków z 2-3 jajek? I co prócz płatków i jajek dodać? Ile czasu smażyć? I na czym. Płatki trzeba moczyć? Robić duży placek na całą patelnie czy np. kilka małych? Zmieniony przez - koob w dniu 2015-06-19 19:42:04