PAWEŁ TYBORCZYK WICEMISTRZEM ŚWIATA A ADAM ŁASKAWSKI BRĄZOWYM MEDALISTĄ SENIORÓW W WYCISKANIU LEŻĄC KLASYCZNYM. Dziś dobiegły końca Mistrzostwa Świata w Wyciskaniu Leżąc Klasycznym. Świetny występ na zakończenie mistrzostwa Pawła Tyborczyka/Team Wroclaw, który został Wicemistrzem Świata w kategorii 93 kg. Paweł zaliczył wszystkie trzy podejścia [...]
Mistrzostwa Świata w Wyciskaniu Leżąc Klasycznym, już za nami. Dorobek reprezentacji Polski to łącznie 14 medali ( 4 złote, 4 srebrne i 6 brązowych). Wielkie gratulacje. A już jutro także w Tokio rozpoczynają się Mistrzostwa Świata w Wyciskaniu Leżąc, czyli w tzw. sprzęcie wspomagającym (koszule). Także w tych mistrzostwach wystartują niektórzy [...]
SREBRO DLA SŁAWOMIRA ŚLEDZIA, BARTOSZA ŻELAZKO I GRZEGORZA NOCKA ORAZ BRĄZ RAFAŁA SZENDERY. PECHOWY START BOLESŁAWA MĄKI I STANISŁAWA MENTLA Dość pomyślnie rozpoczęli starty nasi reprezentanci na Mistrzostwach Świata w Wyciskaniu Leżąc tym razem w koszulkach do wyciskania. Pierwszy medal srebrny a już drugi także srebrny w Japonii wywalczył [...]
Przypomnialo mi sie cos smiesznego... Siostra kolegi zrobila kiedys nalesniki dla calej rodziny. Wszyscy sie zachwycali, ze tak dobrze wyszly... Kupel tez. Dopiero pozniej sie kapnął, ze ona do tych nalesników dala wiekszość jego.... Odżywki! Bo byla w niefirmowym opakowaniu i siostra bodajze z mąką pomylila... I tak mu rodzinka odzywke przejadła
W okresie robienia "masy" spozywalem spore ilosci makaronow..fakt faktem ze z serem zoltym i sosami. Dzialal niezle To ze makaron ma malo tluszczu martwi mnie najmniej, ma mase weglowodanow ktorych nadmiar odklada sie w postaci tluszczu. btw. maka to tez cukier.
[...] z młodych ziemniaków - tak po hamerykańsku :-P http://i59.tinypic.com/2r4sjo4.jpg śniły mi się drożdżówki ostatnio, więc.. mini drożdżówki z jabłkiem i czekoladą (ciasto: mąka pszenna, zmielone owsiane, jajo, trochę odżywki waniliowej, drożdże; farsz: jabłka i 4 kostki czekolady mlecznej) http://i57.tinypic.com/10fqmu0.jpg Wpadło coś ponad [...]
zadaza mi się po treningu jesc rózne rzeczy, uważam, że jest to moment kiedy wlasnie mozna sobie pofolgować. Akurat żarcie z maka słuzy mi lepiej niz jakies gainery , jak nie mam czasu - to wybieram takie rozwiazanie a co do rozmowy z Nutri - to nie pisałem nigdzie, że spożywam tłuszcz by spowolnić wchłanianie białka, wręcz odcinałem się od [...]
no chodził mi o orzechy/migdały - bo to głównie źródło tłuszczy jest.. ale ok. - jest zrodło tłuszczy, bo z załozen diety wychodzi mi iż powinny się one tam znaleźć, ale nie po to by cos spowolnic... tak wiec nieporozumienie co do maka - to nie jem tam nagminnie, choc zdazaly się okresy że bywałem codziennie royalu (2szt), lub ew szedlem do pizza [...]
Atomic: "Zdecydowanie odradzam. Biała mąka, żółtka jaj, mleko to kombinacja nadzwyczaj tucząca. Można spróbować z mąki razowej, samych białek ale nie wiem jak to smakowo wyjdzie :)" Tak, a chleb jest rakotwórczy... wychodzi na to, że wszystko co do tej pory jadłem było złe. Wysłana - 17 kwiecień 2001 pzdr/ Zmieniony przez - Koniu151 w [...]
Rozumiem, że mąka jest gryczana + ryżowa ? Co sugeruje temat ? %-) Wygląda dobrze. Jade dzisiaj po składniki i wrzuce foto przez weekend jak się uda. Przepis super! :D
podbijasz kcal, wyrzucasz produkty typu mąka pszenna, masło orzechowe. Wrzucasz więcej owoców, warzywek. Tłuszczu 1g/kg to jest absolutne minimum. Mogą być 3 większe posiłki, chyba że sobie nie będziesz z nimi radził, będziesz ociężały itp. Też mam wrażenie, że WPC wrzucasz tak trochę na siłę - żeby było ;-)
jankiel - a po co kombinowac z mąką?nikt jeszcze od normalnych nalesnikow nie umarł Knife - wiem wiem.sam bym nie chcial miec zaniku bica czy najszerszego Kruszek - a tak z ciekawosci.co bys proponował? Aleks - Witam i dzieki sezar - dzieki Rothen - dokladnie.a po drugie cały czas bede wszystko kontrolowal.wiec jak cos bedzie nie tak to mozna [...]
NOWE I STARE BOOSTERY TESTOSTERONU –ODRYCIA, DONIESIENIA, CIEKAWOSTKI Testosteron a aminokwasy „D” Z pewnością uczono Was na biologii i chemii organicznej, że w organizmach żywych występują jedynie formy “L “ aminokwasów i formy “D” cukrów prostych. Jednakże wiedza ta powinna zostałać szybko zweryfikowana poprzez aktualne doniesienia naukowe z [...]