orzechy, migdały, wiórki kokosowe (nie za dużo, bo to nasycone), masło, oleje takie jak lniany, z pestek winogron, czy w końcu oliwa, również awokado to cenne źródło tłuszczy, no i of kors ryby ale to wiesz
No a nawet jeśli jem tylko migdały, to źle? Poza tym, to wyjaśnijcie mi o co chodzi z tym stosunkiem omega 6 do omega 3, bo nie ogarniam. Co jest źródłem obu tych rodzajów tłuszczu? Zmieniony przez - nerge w dniu 2014-10-09 10:27:36
[...] żeby to jeszcze był prawdziwy nabiał) i cukrów prostych takoż (patrz: owoce). Gdzie kasze, strączki, inne mięsa, podroby? A tłuszcze to najłatwiej jest podbić: masło klarowane i/lub oliwa. Tudzież karkóweczka, migdały, orzechy :D edit: sorry. napisałam i nie wysłałam. Stąd powielenie opinii Rudej Zmieniony przez - huda w dniu 2014-10-10 22:15:29
A jaka jest masa krwi, tkanki nerwowej (mózg), zawartość jelit, mocz itd... Masa mięśni to nie jest masa ciała- masa tłuszczu... To Ci już może powiedzieć dużo o wiarygodności pomiaru. Tak jak różnica w bf z 17 do 23... Orzeszki ziemne wyrzuć z diety, daj włoskie/migdały/laskowe/brazylijskie.
A jaka jest masa krwi, tkanki nerwowej (mózg), zawartość jelit, mocz itd... Orzeszki ziemne wyrzuć z diety, daj włoskie/migdały/laskowe/brazylijskie. No jasne, dlatego zostanę chyba przy centymetrze i wadze :) Orzechy podmienione :) Byłem dzisiaj na siłowni, muszę pomyśleć nad jakimś planem działania :-) Dzisiaj trening wprowadzający, trener [...]