Jeśli chcesz poprawić Low Carb to wywal chude mięsa a za to daj : drób/indyk-udka, podroby , szynkę, karkówkę z wieprzowiny , wołowinę , jajka , tłuste ryby jak śledź, makrela czy łosoś. Z orzechów daj migdały , włoskie , laskowe i nerkowce ale nie pestki słonecznika. Pozdrawiam
[...] biało, dobre tłuszcze. Dlaczego marynowany? Bo lubię i nie trzeba przyrządzać, a te trochęoctu poprawia mi trawienie (takie mam odczucie) i raczej mnie nie zabije. Może makrela? Masło z odrobiną dżemu raczej nie narobi wielkich spustoszeń, a wpłynie dodatnio na samopoczucie (lekko pobudzi) i lepiej wchodzi. Przy takiej ilości nie jestem [...]
[...] Jako źródło węglowodanów: ryże, kasze, ziemniaki, ten banan po treningu. Dietę urozmaicaj różne mięsa: udka kuraka, wołowina, mięso mielone, karkówka, kaczka. Ryby: łosoś, makrela,śledź, dorsz, warzywa, orzechy włoskie, migdały, jaja. Warzyw nie wliczaj do bilansu poza strączkowymi i ziemniakami. Podnieś tłuszcze do co najmniej 1g/kg masy ciała [...]
Widziałem i ten film, ale taki nietypowy, że nie wrzuciłem. Kawa z masłem - najpierw 1/8 kostki.. Zaleca się mieszać mikserem (taki do spieniania mleka za 15zł - a w lidlu były takie supermocne za 20złociszy - mam!), bo łyżeczka tak nie wymiesza.. Piłem kawę z kokosem, z masłem Kerygold - w sumie nic nie czułem i generalnie to nie wiem czy jest [...]
[...] niż powinnam,ale było pyszne:-) I.omlet białkowy z kaszą jaglaną,jabłkiem i bananem II.omlet jak rano plus bulionówka kapuśniaku:-D III.tenże kapuśniak IV. placki ziemniaczane tak z 5 sztuk smażone bez tłuszczu i z mąką kukurydzianą, plus surówka z kapusty V. mozzarella, pomidor, może makrela Zmieniony przez - ilomi w dniu 2016-01-22 11:25:41