Musisz pamiętać o tym, że jeżeli nie dostarczysz odpowiednej ilości kalorii, czyli w Twoim przypadku powyżej zapotrzebowania kalorycznego organizmu, to żaden supelment nie pomoże. Z tego też względu sugeruję skupić się właśnie nad dostarczeniem tych kalorii. Jedzenie byle czego nieszczególnie będzie dobrym rozwiązaniem. Sugeruję bardziej przyłożyć [...]
Skład reprezentacji Polski na ME w Wyciskaniu Leżąc I gr. weteranów Fuja Ireneusz 1970 kat.wag. 82,5 kg – wynik nominacji 195 kg Tułodziecki Janusz 1967 kat.wag. 82,5kg – wynik nominacji 195 kg Rudziński Adam 1970 kat.wag. 90 kg – wynik nominacji 160 kg Bożyczko Krzysztof 1965 kat.wag.110 kg – wynik [...]
Skład reprezentacji Polski na ME Weteranów w Wyciskaniu Leżąc Hagondang/Francja- 21-23.10.2010r. I gr. weteranek Szczepanik Dorota kat.wag.82,5 kg – wynik nominacji 148 kg I gr. weteranów Fuja Ireneusz 1970 kat.wag. 82,5 kg – wynik nominacji 195 kg Rudziński Adam 1970 kat.wag. 90 [...]
European Masters Bench Press Championships 2010 Thu 21 to Sat 23 Oct 2010, Hagondange, France Preliminary nomination to 17th August 2010 WOMEN Ma1 cat name born bench team 48kg 52kg 56kg 60kg 67.5kg 1 Foryś Urszula 1965 95,0 POL 75kg 82.5kg 1 Szczepanik [...]
European Masters Bench Press Championships 2010 Thu 21 to Sat 23 Oct 2010, Hagondange, France Preliminary nomination to 19th August 2010 WOMEN Ma1 cat name born bench team 48kg 52kg 56kg 60kg 67.5kg 1 Foryś Urszula 1965 95,0 POL 75kg 82.5kg 1 Szczepanik Dorota 1969 148,0 [...]
Zostana zerwane wlokna,ale i tak taka maka jest dobra. Jak lubisz eksperymentowac to odwiedz dzial "kuchnia" pod odzywianiem.W odzywianiu jest tez temat "Co wlasnie wcinasz"
Zawsze mozesz pokombinowac nad konsystencją z suchymi lub mokrymi skladnikami, czyli zagescic platkami owsianymi lub mąką lub zrobić rzadsze mlekiem...:-) kombinuj
No ale wiesz jakby nie patrzeć to 50% żywności trzeba wykreślić a w tym i chleba. A bo mąka nie ta a bo dodatki w chlebie...a gdzie teraz dodatków nie ma ? Ja tylko tak chciałem zapytać aby mieć jasność . Nie masz np. kumpli co wcinają chleb lub piją jogurty ( które również są wykreślane ). Ja nie sugeruje się innymi ale mogę szczerze napisać , że [...]
No ale wiesz jakby nie patrzeć to 50% żywności trzeba wykreślić a w tym i chleba. A bo mąka nie ta a bo dodatki w chlebie...a gdzie teraz dodatków nie ma ? Ja tylko tak chciałem zapytać aby mieć jasność . Nie masz np. kumpli co wcinają chleb lub piją jogurty ( które również są wykreślane ). Ja nie sugeruje się innymi ale mogę szczerze napisać , że [...]
heh, jeszcze tak dodam, bo nie znam polskich suplementow i teraz sie zorientowalem, ze ten Cell Pump co brales wczesniej to ma arginine w skladzie, czyli daje tam jakos pompe, no a mono to mono, dla mnie to jak maka, nic tam po nim nie czuje... :)
-Kotlety sojowe „ a la schabowy" - produkowane są z wysokiej jakości mąki sojowej, otrzymanej z ziarna soi niemodyfikowanej genetycznie. Formowane są w wyniku procesu eskstruzji pod wysokim ciśnieniem. Proces jest w pełni kontrolowany na każdym etapie obróbki technologicznej. -Kotlety sojowe „ Minutki” [...]
A jak bym się opalił bo jestem biały jak mąka.To będzie tych pieprzyków więcej,bo słyszałem że po opalaniu tak się dzieje.Aha i np czy z ćwiczeń siłowych też mogą się robić? Zmieniony przez - 19Malina20 w dniu 2009-01-24 22:23:03
Czyli jak bym chciał się opalać na solarium czy na słońcu w poland.To zawsze muszę mieć ten filtr,dodam że jestem biały jak mąką i jakbym do niej wlazł to by mnie nie było widać
[...] reklamowal olimp, to by sie darl w nieboglosy ze ta firma jest the best.Po za tym dzieki panu Ambroziakowi naprawde mozemy sie 10 razy wiecej dowiedziec niz od wpomnianych maka lub cybera... Naprawde olimp mi zaimponowal tym, ze wyszedl z inicjatywa do klijenta i stara nam sie pomagac(oczywiscie przy okazji sie reklamuje pozyskujac w nas [...]
posilek Mleko spożywcze 0,5 % tłuszczu Płatki owsiane Jaja kurze całe Ser twarogowy półtłusty b 44 tl 16 ww 57 sNIADANIE OK. II posilek Ser twarogowy chudy Chleb żytni razowy z soją i słonecznikiem UNIKAJ RAZOWYCH Z MAKA PSZENNA I KARMELEM Orzechy włoskie Jabłko b34 tl 14 ww 55 IIIposilek Kasza jęczmienna, pęczak Mięso z piersi [...]
Sosy w proszku należą do koncentratów spożywczych, a te natomiast zaliczamy do grupy produktów wysoko przetworzonych. Oto pierwszy powód dla którego powinniśmy z nich zrezygnować. Powstają przez odwodnienie surowców roślinnych lub zwierzęcych, z dodatkiem składników smakowych, zagęstnika (mąka lub skrobia modyfikowana) oraz przypraw. Zdecydowanie [...]