Tetiszerki, to bardzo dobra dla mnie wiadomość , trochę mnie uspokoiłaś , dzięki :-) TRENING #6 trening B 1) plank max czas 0,33 0,28 2) Martwy ciąg z hantlami 15x10kg , 15x15 kg 3) Wykroki z hantlami 15x10kg, 15x0kg 4) wiosłowanie hantelką 15x10kg, 15x10kg 5) wyciskanie hantli leżąc na ławce 15x10kg, 15x10kg 6) Wyciskanie hantli stojąc [...]
Tadzia ja nabyłam w sklepie ze zdrową żywnością chleb chrupki z mąki gryczanej (skład: mąka gryczana. koniec składu %-)) ale to używam w podbramkowych sytuacjach. Zamiast kanapek do pracy czy na wypady robię wrapy z tortilli smażonych z jajek i mąki gryczanej. Jak masz węgle w misce to możesz sobie zrobić tosty ze strączków, Owieczka podała fajne [...]
Ale olej do ciasta? Ja tylko woda i mąka i nawet nie gorąca tylko ciepła. Ja to mało wykwintną kucharką jestem ale moja mama tak robi i ja po niej malpuję :-)
widze ze mowa o pierogach :-) ja dzis robie ruskie,ale nie zjem ani jednego :-( .Farsz juz zrobiony a ciasto robie podobnie jak leah tylko maka i ciepla woda, troche soli, bez jajka ale sa rozne sposoby.
mt?ja nie pamietam.k***a wyro musze przeniesc z pokoju do pokoju.a mi sie chcee ze ja p******e.jutro swój pokój atakuje%-)mąka z cukrem pół na pół przed treningiem sól po treningu:))
cholesterol z jajek to też bzdura ;-) Tak naprawdę cholesterol jest ok. Problem zaczyna się jeżeli połączymy go z cukrami prostymi, o dużym IG. Wtedy faktycznie zaczyna zalepiać naczynia, a przynajmniej się do tego walnie przyczynia. Osoba żywiąca się słodkim ciastem z tłustym kremem będzie miała gorsze profil lipidowy i cholesterol niż człowiek [...]