nie masz. to jest biala maka, ale mimo ze biale pieczywo ma wysokie IG to w pizzy zjadasz je z tluszczem i jakims miechem i warzywami, wiec IG sie obniza - cukier jest wolniej wchlaniany z posilku... czasem mozna zjesc pizze
czlowieku maka do nauki. Fakt poprawia zapamietywanie. Czy ty waliles kiedykolwiek nosa?? Jesli waliles to wiesz ze na mace nie mozna w miejscu usiedziec a co tu mowic o nauce!! Proponuje lecytyne i smialo do nauki do tego mozna jeszcze kawe dorzucic, ale w zyciu amfetaminy.
Jak ktoś ma problemy z nabraniem masy to taka pizza jak najbardziej:) Mąka żytnia a na farsz: mięsko z indyka, pomidorki, ser salami(najzdrowszy), pokrojona i lekko ugotowana brokuła(żeby nie była surowa), cebulka pokrojona, otręby pszenne, z przypraw: kurkuma, kminek, bazylia, oregano, imbir, pieprz, odrobina pieprzu cayenne, pokropić oliwą [...]
osobiscie przygotowywuję piersi z kurczaka na Cyklo Jecie ( piecze za pomocą gorącego powietrza - czyli bez tłuszczu ) i znalazłem taką panierkę firmy KAMIS - chrupiący kurczak... spece prosze się wypowiedzieć na jej temat: panier pszenny, białko jaja, mąka sojowa, mąka gryczana, stabilizator, modyfikowana skrobia kukurydziana E-1420, warzywa(?) [...]
SNI jest dobre smakowo ale co jest w środku... kto wie. Sporo jest plotek i nieścisłości dotyczących firmy SNI, szczególnie gdzie to produkuja. Foto story o SNI było 2 razy. Najpierw zrobione przez Cyberpakera, potem przez jego kumpla Maka, który napisał, ze SNI to najgorszy szjas pod słońcem. W Warszawie SNI się dobrze sprzedaje u nas w sklepie, [...]
[...] - 20% białka mleko- 1-3% białka warzywa, ziemniaki i owoce - 1-3% białka Białka niepełnowartościowe: groch, fasola, soja, bób, soczewica - 20% białka pieczywo, mąka, makarony, kasze - 8-13% białka Dla kulturysty ważącego np. 80 kg i trenującego 5-6 razy w tygodniu potrzeba około 140g proteiny dziennie. Nie zawsze taka ilość znajduje się [...]
Wszystkie społeczności cywilizowane spożywają za dużo białka. Jeszcze do niedawna norma WHO wynosiła 125g na dzień. Obecnie naukowcy skłaniają się do około 50g, ale i tu opinie są podzielone. Wydaje się, że i ta norma jest zawyżona. Praktyka wykazuje, że tylko ci, co głodują, nie mają problemu z nadmiarem białka. Niedobór białka nie jest tak [...]
mam mały problem -kupilem bowiem od kumpla kreatynę weider pure 500g w proszku ale nie jestem pewien czy nie dosypał mi on czegoś innego(była otwarta a nie wiem czego mogę sie po nim spodziewać) czy ktoś spożywał tą kreatynę??-mógłby mi ktoś napisac jaki ma smak i zapach?? bo moja pachnie i smakuje troche jak mąka chociaż wygląda normalnie(świecą [...]
Mysle że 5 gramow wystarczy (ok. 1 lyzeczka), no chyba ze ktos kroi kromki wzdluz chleba Ponizej podaje przeliczniki znalezione na jakims portalu kulinarnym, wywalilem ze spisu proszki do pieczenia, maki itp Szklanka to naczynie o pojemnosci okolo 250 ml. Lyzka - plaska lyzka do zupy o pojemnosci okolo 15 ml. Lyzeczka - plaska lyzeczka do [...]
Nic nie mam zamiaru udowadniać bo mnie to rybka.. po prostu napisałem jak jest. Kezorm na mase wystarczy ci gainer (lub dopracowanie diety) i jeżeli masz odpowiedni staż to możesz też wziąć kreatynę.. co do firmy to przeczytaj pierwszą stronę tego posta będziesz wiedział co wybrać.. a co do gainera to wybierz też sprawdzony i często polecany.. ja [...]
[...] no jak na mój gust to pożegnanie z wątrobą i nadmiar cholesterolu,to chyba nie jest ZDROWE... "PRODUKTY NIEJADALNE 1. Mąka i produkty ją zawierające: chleb, kluski, makarony, ciastka, ciasta, drożdżówki itp. 2. Inne zboża: kasze, ryże, płatki owsiane, kukurydziane, otręby. 3.Warzywa strączkowe: groch, fasola, bób. 4.jabłka, gruszki, [...]
ser półtłusty, jajko, mąka i jakies tam dodatki( to są takie trójkąciki może nawet równoległoboki i mają tak ą kratke na wierzchu) - jak to wogole policzyć???
patrzylem na komentarze kture wystawiali mu kupujacy usmialem sie na maxa Tylko z jednym bym sie zgodzil oto on ====>>>>>QRDE TO BYLO BIALKO TO BYLA MAKA TORTOWA ........SER MA WIECEJ BIALKA NIZ TEN .,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,