[...] Mozarella Zott: Zotarella Light) * 450g szpinaku posiekanego mrożonego * bazylia, która kocha towarzystwo m.in. mozarelli (ja używam tylko świeżych ziół- hoduje sobie w kuchni, bo suszone, pomielone sprzedawane jako przyprawy nawet nie mają startu do takich prawdziwych, świezych w kwestii smaku i aromatu. Oczywiscie moga byc te z torebek, [...]
[...] śpijcie (8-9h). Nie zniechecajcie się gdy wyjscie ze stanu przetrenowania będzie wymagalo nieco wiecej czasu. Oby okresy zastoju i przetrenowania zdążały się jak najrzadziej i tak zeszło mi popołudnie, ale i tak siłownie mi na Święta zamknęli a do kuchni puki co nie mam wstepu bo kobiety się staraja, żeby mi jutro masa skoczyła Pzdr
[...] Czasem zarzucę twaróg chudy + pomidor, albo kanapki jak ze śniadania (tutaj chciałbym jakieś ciekawe propozycje co można zjeść a i żeby też nie spędzić całego wieczoru w kuchni) Przed snem twaróg + mięta do picia Z supli jakie wrzucam to HHX 3cps na czczo rano + 3cps przed treningiem, rano po śniadaniu SOLGAR nutri NANO Q10 1szt, SOLGAR [...]
[...] Powiedzcie czy mam jakies szanse na redukcje fatu? bo chyba przy takim treningu to nie przegielam z iloscia jedzenia co?. Co powinnam zmienic. Nie mam za duzo czasy na przygotowania i kombinowania w kuchni wiec preferuje cos szybkiego i latwego ale zdrowego oczywiscie. Z gory dzieki za porady i sory za takiego tasiemca ale naprwde sie staralam
[...] porady i wskazówki. O konkretnej diecie raczej nie ma co marzyć nie przewojuje konkretnych produktów z mamą która głównie robi zakupy :) Zresztą nie mam czasu na zabawy w kuchni no i jest duży problem z regularnością posiłków - takie studia taka praca cały czas w gotowości i nie mogę nic planować na konkretną godzinę. Z góry dziękuje za [...]
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
[...] że mam podane ziemniaki, z sosem, i np. schabowe, albo mielone, pulpety, kurczak itp... staram się jeść najchudsze mięso, ale bądź człowieku mądry, i wepchaj się mamie do kuchni, wymienione wyżej mięsa nie są jakoś szkodliwe moim nowym nawykom? Wieczorem jem np. smażone warzywa, mogę jeść rybę? i co możecie mi powiedzieć o produktach rybnych w [...]
Naturalnie odpowiadająca organizmowi ludzkiemu, pełnowartościowa dieta, której założenia opracował francuski farmaceuta a przy okazji koneser dobrej i smacznej kuchni oparta jest o powszechnie znane surowce spożywcze pochodzenia roślinnego i zwierzęcego. Eliminuje się co prawda pewne produkty ale tak się składa, że są one składnikami naszego menu, [...]
[...] splitem 2-1-2-2 lub w dziale początkujących ziomek mi radził 2 razy w tygodniu ale nie jestem do tego coś przekonany np Oczywiście wiem że masę mięśniową buduje się w kuchni i podczas odpoczynku, a siłownia to tylko bodziec do "rośnięcia" ale chodzi mi właśnie o to by ten " bodziec ' był jak najlepszy dla mnie Plan który znalazłem na [...]
[...] o tym menu - podkreślił włoski związek rolników. Zauważył zarazem, że wszystkie składniki podanego jadłospisu są ogólnodostępnymi, stałymi elementami codziennej włoskiej kuchni. Po drugie możemy się również swobodnie patrzeć na... mięso. Bowiem jego widok nie wyzwala w nas agresji, jak uprzednio sądzono. Frank Kachanoff z McGill University [...]
[...] ale też pomaga spalać tłuszcz Kostmetyk w kuchni Balsam ujedrniający skórę brzucha Wymieszaj 100ml octu jabłkowego z 10 kroplami oleju tymiankowego. Codziennie po kąpieli starannie nacieraj brzuch. Taka ilość balsamu [...]
[...] sałatek. Dobra opcja dla osób nietolerujących laktozy oraz dla wegetarian. Można także spakować w podróż, produkt pakowany próżniowo, wygodnie podzielony na dwie porcje. Smak: 5/10 Zapach: 8/10 Konsystencja: 8/10 Możliwości zastosowania w kuchni : 10/10 Wartości odżywcze 10/10 /ObrazkiSFD/ZdjeciaSFD3_large/b0e56593b0e74fc1b092a4b0ed86d4cd.JPG
[...] takiej formie mógłbym takie ciastka z shakiem zabrać do pracy/szkoły na drugie śniadanie (zimny kurczak z ryżem też mi średnio podchodzi). Czy to dobry pomysł? Może macie lepszy? Dostępne produkty: płatki owsiane, mleko, jajka, mąka, banany, jabłka, odżywka białkowa, masło orzechowe, oliwa z oliwek, rodzynki Sprzęt: jak w każdej kuchni + blender
Tym razem czas na "brownie" z batami w roli głównej Przepis jak zwykle bardzo prosty, nasza przygoda w kuchni ograniczy sie do kilku podstawowych czynności typu - użycie blendera Jest to oczywiście przepis "startowy", wszelkie modyfikacje / kwestie dodatków itd będą wychodziły w praniu - zachęcam do inwencji :-D Składniki i ich ilość również [...]
[...] klatki:)). Od jakiś dwóch tygodni zacząłem średnio co dwa, trzy dni biegać wieczorami po 30 minut. Już widzę lekką poprawę:) Chociaż inna sprawa, że dzięki ,,tradycyjnej kuchni polskiej" mojej mamy mimo tego, że chodzę 2 razy w tygodniu na basen w szkole (w zeszłym roku było 3 razy, ale teraz nam zamienili jedną godzinę pływalni [...]
[...] porannego papierosa, uważając by nie zrobić siedemnastej dziury w śpiworkowym nylonie. Wywlekli się do połowy, body odour zmieszał się z nikotynowym wyziewem. Mietek wraca z kuchni przekraczając z tacą ciągnący się w poprzek pokoju sznur suszących się skarpet i gaci z niedopraną drachą. Kawa, panowie! Śniadanie mistrzów się zaczęło. Miłej [...]
[...] razowego chleba - pomiędzy nimi szynka - Mały soczek Tarczyn 300 ml Obiad 15.30 Ryż 100g + pierś kurczaka/wieprzowina/ 100g + warzywa (jestem smakoszem chińskiej i tajskiej kuchni, ryż, kurczak z dużą ilością warzyw - coś w stylu kurczak Kung Pao, 5 smaków itp, wszystko na minimalnej ilości tłuszczu z woka) Teraz do wieczora chciałbym jeść coś w [...]
[...] 11, siłownia - 4 lata. Swojego czasu totalna korba na punkcie fitnessu - od jogi po spinning. Dopiero w tym roku przyłożyłam się solidnie do diety z kartką w ręku i wagą w kuchni:) W końcu spełniłam marzenie o widocznych mięśniach brzucha...od sierpnia robię tzw. masę. Dziwnie się z tym czuję trochę pękato ;p jeszcze tydzień i zaczynam [...]
[...] Doskonale nadaje się również do puddingów, pierogów, placków, sprawdza się również jako zagęstnik zup i sosów. Nie zawiera glutenu. Znajduje szerokie zastosowanie w kuchniach całego świata. Jest podstawą kuchni azjatyckiej, robi się z niej papier ryżowy, używana jest do rozmaitych dań oraz przygotowywania słodkości np. dango – nabijanych [...]
Owies - Chroni tętnice, zapobiega starzeniu się skóry Miseczka gorącej owsianki na śniadanie jest najbardziej znaczącym wkładem kulinarnym Szkotów do kuchni europejskiej. Choć roślina znana jest od tysięcy lat, to na początku była wykorzystywana wyłącznie jako pasza dla zwierząt. Dopiero oszczędni Szkoci odkryli, że można z niej przyrządzać [...]
[...] ziarnach podobnych do grochu. Powszechnie stosowana w basenie Morza Śródziemnego, na Bliskim Wschodzie, w Afryce Północnej. U nas popularna od niedawna (choć stosowano ją w kuchni staropolskiej), ale coraz łatwiej ją kupić. I dobrze, bo ciecierzyca jest smaczna, zdrowa (witaminy z grupy B, białko), sycąca i doskonale nadaje się do urozmaicenia [...]