[...] Powiedzcie czy mam jakies szanse na redukcje fatu? bo chyba przy takim treningu to nie przegielam z iloscia jedzenia co?. Co powinnam zmienic. Nie mam za duzo czasy na przygotowania i kombinowania w kuchni wiec preferuje cos szybkiego i latwego ale zdrowego oczywiscie. Z gory dzieki za porady i sory za takiego tasiemca ale naprwde sie staralam
Tak czytam i czytam o tych dietach i czasami śmiac mi sie chce co niektórzy wypisują. Ukałdacie diety i co dokładnie jecie tyle gram co piszecie?? czy wy wszyscy stoją w kuchni z wagą i ważą ser biały by nie przekroczyc 2 deg?? bo to dla mnie niezrozumiałe. Sam chciałem sobie ułozyc diete bo brzuch okragły ale jak czytam o tych cyferkach ile tego [...]
[...] komórkowych i mają działanie przeciwmiażdżycowe. Ale z drugiej, powinnaś coś zrobić, by zadbać o odpowiedni stosunek omega-6 do omega-3. By przeprowadzić małą rewolucję w kuchni, wystarczy olej słonecznikowy (omega-6) zastąpić rzepakowym (omega-3) albo oliwą z oliwek (ta nie ma ani jednych, ani drugich kwasów i dlatego nie zaburza pomiędzy [...]
Ogólnie wygląda na to, że będę musiał policzyc zapotrzebowanie na wszystko, biegać po kuchni z wagą i kalkulatorem... Ehh... Jak się w****ię to do jakiegoś dietetyka pójdę czy coś...
no PLusze dziś wielki dzień nastał u nas w kuchni big wkońcu był na treningu i trenował na nowiutkim sprzęciku narazie oprucz jednej lampy sprzętu ścian i wierzy co by muza jakaś dudniła, nic więcej nie ma, ale mi nic więcej do szczęścia nie potrzeba miałem zrobić bardzo delikatny trening ale siem wciągłem i pewnie jutro będę umierał hrhr było [...]
[...] może być prostsze, niż wrzucić np. rybę na kosz do parowania, poczekać 8 minut, po czym włożyć ją na talerz? Żeby nie było odpowiedniego sprzętu, ale on jest! I to w naszej kuchni! Wystarczy przecież garnek, metalowe sitko, żaroodporne naczynie, talerz i pokrywka! Bardziej zaawansowani zaopatrzą się w specjalny kosz i woka. Polacy jednak wiedzą [...]
gotowanie na parze to nie jest żadne tam odparowywanie wody z ryby Jest to metoda stworzona w starożytnej japoni, bardzo popularna też w chińskiej kuchni ze względu na prostotę i walory zdrowotne. Najlepszym narzędziem jest oczywiście specjalny kosz do gotowania na parze. Wygląda to jak takie duże drewniane sito. Można też użyć dużego metalowego [...]
[...] problemu, które w całości podaję na końcu tego artykułu. Chodzi oczywiście o chińską sztukę smażenia! Zacznijmy jednak od zagrożeń. A zagrożenia niestety dla polskiej kuchni są typowe: smażymy długo, na niezdrowych tłuszczach. Zazwyczaj korzystamy też z siermiężnych patelni i garów. Nie będę wspominał, że smażyć należy wyłącznie na [...]
Oczywiście zapijaj Carbo, dextro lub ostatecznie glukozą. Ja rano idę do kuchni z Carbo Biogenicsa. Sypię 20-30g do szklanki wody (a własciwie mixera), kreatynkę prosto z łyżeczki do paszczy i chlup... Potem 30 min walki w łazience i jem śniadanko. Efekt bardzo dobry:) Acha, ogranicz kawę przy śniadaniu do zera!!! Kofeina z kretą to b. złe [...]
Ptyanie słuszne, odpowiedz waga kuchenna jest najczesciej urzywanym sprzetem w kuchni . Ja włanie podejkrzewam wrecz odwrotniee, że moze za mało kalorii -szczególnie węglowodanów jem i dlatego metabolizm strasznie zwalnia. Jak dojde do czegoś napewno napiszę. Pozdrawiam
Hardcore Pak to wysokiej klasy produkt,amerykańskiej firmy ABB (produkty tej firmy można wypatrzeć w kuchni Ronnie'go Colemana,na jego filmach instruktażowych...)zawierający witaminy,minerały,aktywatory insuliny,zestaw aminokwasów.Jest to produkt podobny do Animal Pak Universala(na tym przykładzie poprzestanę bo jest on chyba najpopularniejszy na [...]
Trzymam się, i jest nieźle :) A czy dzisiaj, jako że mamy jeden świezy owoc To czy tym owocem może być kiść winogron? Jak myślicie? Kurcze, lezy w kuchni na stole cała miska ich.... :(
[...] zazwyczaj jest w żywych komórkach), hydronadtlenki degradują w związki zwane genotoksynami, które z kolei powodują mutacje w DNA. Taki proces ma miejsce na patelni w naszej kuchni, gdy używamy bogatych w kwas linolenowy tłuszczów naturalnych (np. oliwa z oliwek, olej słonecznikowy) do smażenia - i doprowadzamy do ich przypalenia się. Spożywamy [...]
[...] Dobra, obiore sobie więcej włoskich, bo mi się tak nie chce non stop łupać te paskudztwa. A tak w ogóle nie mogę się zmobilizować i napisać wam mądrości przeczytane z mądrych książek, które być może się przydadzą, a napewno są ciekawe. Może...jak będe się nudzić.. Aha-żarłok minął, przykryłam cukinię, wyszłam z kuchni i zrobiłam sobie herbatkę .
[...] dobrze zakręcony połowa zawartości data przydatności 09,2006 czy moge go dalej sporzywac czy kupic lepiej nowy??? p.s(olej zaginął bo mama mi sprzątała szawke i przeczytała olej i postawiła go w kuchni za olejem do smażenia NIE dziwcie sie mam na tyle pokręconą mame że odżywki układa mi w szawce według wielkości od najmniejszej do największej)