[...] całość do 30kg. Sandbag me tę zaletę, że można go zrzucać nawet w domu na podłogę. Dzisiaj w planach znowu trening w domu. Znalazłem miejsce w domu do robienie dipów – w kuchni mam szafki w kształcie L i w rogu z podkurczonymi nogami daję radę, kolanami dotykam prawie podłogi. Drążek praktycznie codziennie w użyciu Wczoraj ważenie i spadek o [...]
zdecydowanie za dużo białka zmniejsz do 2 g na kg Dieta tzw. toeretówka jak ja to mówię. Dobrze rozpisana, ale za duże urozmaicenie i przez to niemało pracy w kuchni , tam dorsz,tu łosoś, tam pierś. Chyba, że masz dużo czasu to ok
Ja się ostatnio lodówek naoglądałam, czego to teraz nie wymyślają... Takie duże podwójne czad, ale prawdę powiedziawszy na dwuosobowe gospodarstwo to lekka przesada by była, nawet biorąc pod uwagę ile ja jem ;-) No i ani kasy ani miejsca na taką nie mam (a kasy na przebudowywanie kuchni to już wcale...)
[...] faktycznie nie ma za bardzo smaku, lekko słona i twardawa. Ale to tylko dobry powód do nadawania jej różnych smaków i aromatów. Ocena: Smak na zimno: 5/10 Smak po podsmażeniu: 8/10 Zapach: 8/10 Konsystencja: 7/10 Możliwości zastosowania w kuchni : 10/10 Wartości odżywcze 10/10 /ObrazkiSFD/ZdjeciaSFD3_large/d63da9e6bb494b4e9689e9f30d85eb52.JPG
Domer, piękny obrus, jakie to styl? Ocena: Smak : 8/10 ( smak jest mało intensywny i uważam to za zaletę) Zapach: 8/10 Konsystencja: 8/10 Możliwości zastosowania w kuchni : 10/10 (nieograniczone!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Wartości odżywcze 10/10 Miałem 10 minut czasu więc na szybko wyszło tak Jutro na słodko.... [...]
[...] czuć że to jajo, a nie wysokoprzetworzony produkt Konsystencja: 9/10 Mniej więcej twarogowa, więc całkiem ok, myślałem, że bardziej płynna będzie Możliwości zastosowania w kuchni : 10/10 Neutralny smak, łatwość krojenia, czy obróbki powoduje, że można go przyrządzić na bardzo wiele sposóbów. Największy + tego produktu Wartości odżywcze 10/10 [...]
Bartek puścił popelinę więc rozumiem że ma na tyle pieniędzy żeby zaprosić wszystkich do kuchni hiszpańskiej/meksykańskiej a potem na lassagne do włoskiej ;-) pozdro Buczerii %-)
Dziękuję za możliwość przetestowania nowego produktu białkowego Newella. Smak: 8/10 Zapach: 10/10 Konsystencja: 8/10 Możliwości zastosowania w kuchni : 10/10 Wartości odżywcze: 10/10 Bardzo ciekawy produkt do zastosowania w zasadzie w każdym rodzaju dania. Pasuje do posiłków na słodko, kwaśno, słono, czy ostro. Wszystko dzięki temu, że posiada [...]
Moja ocena: Smak: 8/10 Zapach: 10/10 Konsystencja: 7/10 Możliwości zastosowania w kuchni : 10/10 Wartości odżywcze: 10/10 Pierwsze opakowanie produktu spozyłam bezpośrednio z opakowania, jako dodatek do posilku. Smak praktycznie neutralny (co jest atutem, bo mozna przyrządzać Newelle zarówno w wersji slodkiej, ostrej, slonej, etc). Zapach [...]
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
[...] zrobiłeś/aś. Polubiłeś/aś lub skomentowałeś/aś mój post i MUSISZ wstawić taką wiadomość jako status (inaczej okaże się, że straciłeś/aś swoje poczucie humoru). Oto treść wiadomości: "Wiem, że nikt tego nie przeczyta, ale czasami - kiedy się nudzę - wchodzę do śpiwora i nacieram się masłem. Później ślizgam się po kuchni udając ślimaka". Działaj!
Rzeźbę robi sie przede wszystkim w kuchni i na sali treningowej/siłowni. Konstruując pytanie w taki sposób jak Ty, dałeś do zrozumienia, że nie masz pojecia czym są odżywki oraz do czego służą.