[...] białkowa nie jest wcale zła, 30g dziennie spokojnie możesz w diecie mieć, po prostu chodzi o to, żeby na wheyu nie opierać swojej diety. Jak chcesz zminimalizować czas w kuchni to gotuj większe ilosci mięsa, ryżu itd. i dziel na kilka dni albo zamrażaj. Omleta też można zrobić większego za jednym zamachem i podzielić na dwa dni. Możesz też [...]
[...] z diety tłuszczowe jest nieco robieniem sobie kuku. Zbilansowana dieta uwierz (o dziwo) nie jest nudna...wystarczy pozytywnie na to spojrzeć i rozwiać swoje błędy myślowe. W kuchni, na talerzu i w misce jest ciekawości i różne barwy, jak tylko potrafimy być konsekwentni, przekraczanie "magicznego" progu PPM prowadzi do zaburzeń hormonalnych i to [...]
Zaskoczę Cię, na każdej "diecie" można jeść i chudnąć, ba na ułożonej racjonalnie, zgodnie z zapotrzebowaniem kalorycznym będzie nawet jadł kilka razy więcej niż na dukanie. Zacznij od policzenia zapotrzebowania dostosowanego do Twojej aktywność, w kolejnych linkach masz informację jak dobierać produkty, przepisy na urozmaicenie diety znajdziesz [...]
Dieta bez substancji słodzących bywa ciężka. Na szczęście mamy sporo dostępnych słodzików, które z powodzeniem możemy wykorzystać w swojej kuchni, aby umilić sobie codzienną dietę, ale także zadbać o nasze zdrowie. Ostatnio jednym z najbardziej popularnych słodzików jest ksylitol. Jakie ma właściwości? Gdzie z powodzeniem możemy go wykorzystać? [...]
chyba w końcu "nie wyczymie" i to mięso szarpane w końcu zrobię, bo od czasu pojawienia się wpisu Krzyża w kuchni, siedzi mi to w głowie i na kubkach smakowych :-D
[...] farmakologię. Z reguły zmarnujesz potencjał najsilniejszych SAA na rynku, bo … nie rozumiesz, iż farmakologia jest tylko katalizatorem, nadal konieczna jest wytężona praca w kuchni oraz na treningu. Ludzie, którzy mają za dużo tłuszczu Tak, zdaję sobie sprawę, iż ludzie wierzą np. że aromatyzujące SAA (np. anapolon, testosteron, metanabol) [...]
Czytałem ten post, ale nie byłem pewien do czego mogę użyć takich produktów jak sezam, mak, kakao czy pestki dyni, jako że czasu na pieczenie ciasteczek itp. zbytnio nie mam. Ale z drugiej strony, popatrzę na przepisy w kuchni SFD i może coś wpadnie do głowy, dzięki.
Generalnie nie wiem czy w kuchni przeciętnej osoby jest coś takiego jak długie smażenie, jak i jak ktoś ma jakikolwiek kunszt kulinarny, to zapewne wie, że mięso powinno robić się w stosunkowo niskich temperaturach. Co do oliwy, do smażenia jakiegokolwiek nadaje się super, jednak jest jedno ale, o ile ktoś kupuje na prawdę dobra oliwę - nie po to [...]
[...] Bo wystarcza czasami dwa krzesła, podłoga i na czym się podciągać i da się ćwiczyć. Czy oni mają tam dobrze to kto ma to ma, jak ktoś ma z 500 PLN na wypisie możliwość odebrania z 2-3 paczek sposywczych to może i nie najgorzej. No i najlepiej pracować na kuchni albo być kalifaktorem :-) Zmieniony przez - MarcelQ w dniu 2017-12-03 17:51:29
Gienus, ja właśnie ze względu na krzyże robię fronty, mniej mi biodra obciążają. U Ciebie jest na odwrót? Anubis, już widziałem, że widziałeś u Georga w kuchni, ale poniżej też będą:-D Przemek, dziękuję! Soir, dzięki wielkie! Marian chyba właśnie to miał na myśli, pisząc "nienatural" :-) ------------------------- https://i.imgur.com/9mr0fEU.jpg [...]
ladnie prowadzisz dziennik, widziałem Cie tez kilka razy w kuchni sfd - tak więc nadaje status na forum, uprawniający do zamawiania w skepie sfd po cenach hurtowych, jeżeli nie działa od ręki to sprawdz za jakiś czas , powinno być ok Wymogiem utrzymania statusu jest aktywny dziennik w tym dziale oraz pisanien a poziomie min 40 postów w skali [...]
[...] wykupienie karnetu na siłownię i ćwiczenia raz czy dwa w tygodniu, wystarczą do osiągnięcia zamierzonych efektów, niestety takie osoby są w błędzie. Sylwetkę robi się "od kuchni", dlatego tak ważna jest dieta, poparta odpowiednią suplementacją - ze względu na uszczuploną zawartość egzogennych składników w ogólnodostępnych produktach [...]
[...] przypadku warto zacząć od poprawy ogólnej sylwetki, np. u osób z nadwagą poprzez zrzucenie kilku zbędnych kilogramów. W tym przypadku bazę do treningu podciągania zrobimy w kuchni – mam tu na myśli odpowiednią dietę oraz wprowadzając aktywność fizyczną tzn. interwały, trening siłowy czy też aerobowy. W tym ćwiczeniu naszym przeciwnikiem jesteśmy [...]
[...] regularne spożywanie imbiru zmniejsza markery stanów zapalnych już po siedmiu dniach. Imbir jest świetnym dodatkiem zarówno na świeżo, marynowany - jako dodatek do potraw kuchni azjatyckiej, jak również w postaci sproszkowanej. Nadaje się on do deserów oraz napojów, takich jak herbata, kawa czy soki. Warzywa liściaste Warzywa liściaste są [...]
pisałem o sobie powyżej ,czytaj dokładnie %-) Fakt, moja Renia też świetnie czuje się w kuchni, ma sporo ciekawych pomysłów, a już jak zrobi jakieś ciasto czy torta to 8-) ona mogłaby otworzyć cukiernię, ja robić mięsne specjały, a razem - najlepszą pizzę \-) ten slabszy apetyt pewnie z braku carbo rano, ktore niezle rozkreca czlowieka - domyslam [...]
[...] przypadku warto zacząć od poprawy ogólnej sylwetki, np. u osób z nadwagą poprzez zrzucenie kilku zbędnych kilogramów. W tym przypadku bazę do treningu podciągania zrobimy w kuchni – mam tu na myśli odpowiednią dietę oraz wprowadzając aktywność fizyczną tzn. interwały, trening siłowy czy też aerobowy. W tym ćwiczeniu naszym przeciwnikiem jesteśmy [...]
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
[...] jest tak ze jako student codziennie nie jem obiadów, czasami po prostu zapomnę coś kupić na drugie sniadanie albo zaśpię na pierwsze :(. I tak się zastanawiam jak mądrze to wymyśleć zeby było dobrze i przede wszystkim regularnie, nawykowo. kwestia mobilizacji do robienia zakupów i poświęcania czasu w kuchni do przygotowywania posiłków ;-)
Ja teraz kryminalne czasami jak coś w kuchni robię to w TV akurat lecą ;p 29.11.17 - Środa - DT Na treningu trochę ciężko ale w sumie po troszku dołożone ;) Trening ZESTAW B/10: 1. Wyciskanie na barki od czubka głowy szeroko - 35kg/10 45kg 50 kg/10 55kg/10. 2. Połowiczne podciaganie do brody stojąc.- 32.5kg/10 42.5kg 50kg/10/10 3. Martwy ciąg [...]
[...] tłuszczu nasyconego znanych człowiekowi, prawie 90% kwasów tłuszczowych Mitem jest, że kwasy nasycone zatykają nam tętnice, takze smialo mozemy go zainicjowac do naszej kuchni. Dodatkowo olej kokosowy nie zawiera zwyczajnych tłuszczów nasyconych jakie można znaleźć w serze lub mięsie. Olej kokosowy zawiera dużo średnio-łańcuchowych [...]