Witam, ostatnie dni poświęciłem na edukację w odżywianiu. Wynikiem tych starań jest dieta, a raczej jej szablon który zamierzam za chwilę przedstawić. Najpierw przypomnę podstawowe dane: Ektomorfik, 53 kg wagi, 176cm wzrostu. B: 2,2g/kg T:1,7g/kg W:5,5g/kg Śniadanie 1. Zarodki pszenne 10g 2. Płatki owsiane 100g 3. Jaja kurze całe 240g 4. Oliwa z [...]
08.09 83 Trening A 1 Przysiad goblet 8*10 kg/8*10 kg/9*12 kg OK 2 RDL 8*37,5 kg/8*42,5 kg/8*47,5 kg OK (muszę wreszcie się wybrać po te paski) - nagrałam się i zauważyłam, że muszę niżej opuszczać tułów - w lustrze wydaje się, że jest równolegle do podłogi, a w rzeczywistości jest za wysoko 3 Wiosło sztangą w opadzie 10*10 kg/10* 15 kg/10*20 [...]
17.09 74 Trening B 1 MC 10*35 kg/10*40 kg/8*45 kg OK, chyba zrobiłam jakiś postęp w technice 2 Dzień dobry 8*30 kg/8*35 kg/8*37,5 kg Szczęśliwie się nagrałam i następnym razem poprawię wykonanie...nie wiedzieć czemu uwidziało mi się, że tyłek nie powinien iść w tył, tylko pozostawać w linii z biodrami jak najbardziej. Hmmm na naukę nigdy za [...]
22.09 69 ;-) Trening A 1 Przysiad goblet 8*10 kg/8*12 kg/9*12 kg Dzięki przysiadom box lepiej udało mi się zaangażować "odpowiednie" rejony. Cała spłynęłam. 2 RDL 8*40 kg/8*45 kg/8*47,5 kg Ledwo ledwo, w ostatnich powtórzeniach było mi już słabawo 3 Wiosło sztangą w opadzie 8*20 kg/8*25 kg/8*27,5 kg OK, choć też czułam większe wydrenowanie z [...]
[...] pomiarów z niecierpliwością. Jeżeli będą spore spadki, chyba podwyższę nieco tłuszcze. A jeśli spadki w normie (lub brak, czego nie biorę pod uwagę!!!) to zostają na obecnym poziomie. Miska 1730 kcal BTW 146/44/188 Owsiane, whey Pieczywo chrupkie, ser biały Wątróbka drobiowa, kasza gryczana niepalona, masło klarowane Chleb żytni razowy, jajka
. Hejo. Znowu nadrabiam... Nie mogę się zebrać na częstsze wpisy. Treningowo wszystko ok. Za 1,5 tygodnia idę na drugą wizytę do fizjo, bo stopa dalej jest minimalnie zdrętwiała. Fotki jedzonka: 1.Szaszłyki i kiełbacha z grilla. 2.Naleśniki z twarogiem i truskawkami. 3.Ziemniaki z rybą i kapustą. 4.Francuskie tosty z chałki. 5.Pyzy z mięsem. [...]