[...] bodziec do spalania tkanki tłuszczowej Asiupka - mnie też coś wzięło, ale bardzo delikatnie na całe szczęście. Mała rada, jak czujesz, że coś Ciebie łapie to pij sobie napój złożony z: - łyżki miodu - pół cytryny - małej łyżki imbiru - paru goździków imbir skutecznie zabija bakterie spalacz spokojnie odstaw, zobacz jak się jutro poczujesz.
Zacznij używać przypraw jakiś. Cynamon, imbir, pieprz cayenne, same pozytywy od tego ;) Mocno wam producenci supli namieszali w głowach z tym katabolizmem No ale co, interes musi się kręcić. Zmieniony przez - Aylar w dniu 2010-05-01 11:21:03
Ja też kupuję w herbaciarniach, nie te w torebkach. Odwadnia, fakt, zwykle mi się chce wody po herbacie/kawie :) Sól... używam ziół (głównie: czosnek, papryka, bazylia, oregano, tymianek, imbir itd.), jedynie do warzyw duszonych i koniecznie do twarożku ze szczypiorkiem daję sól, ale zawsze ziołową, ew. morską/czosnkową.
Mozesz wyprobowac napoj autorstwa King_Odin'a Sklad: Gozdziki (lyzka) Imbir Cytryna Miod (opcjonalnie) Taki napoj 3-4x na dzien. Oczywiscie czosnek do kazdego posilku, jak ktos wyzej napisal. Rutinoscorbin, lub cos podobnego profilaktycznie i zadne chorobsko Cie nie dopadnie
[...] płatków owsianych Zmieliłam podane produkty, a następnie do gotowej masy dodałam: 2 jaja, posiekany szczypiorek, sól, pieprz, słodką paprykę (można też dodać np. cynamon lub imbir). Do gotującej się wody wrzuciłam uformowane klopsiki, gotowałam ok 5-7 minut. W tym czasie w woku dusiłam (bez dodatku tłuszczu) pokrojone w paseczki i lekko osolone [...]
[...] herbata Do smażenia: w niewielkich ilościach oliwa z oliwek albo olej z pestek winogron Sole ziołowe i przyprawy, w tym naturalne termogeniki takie jak pieprz Cayenne czy imbir Dwa razy w tygodniu lampka czerwonego wina W ramach przekąski kilka orzechów nerkowca dziennie W ramach przekąski przed snem (dla zahamowania głodu): sok z jednej [...]
Hm... zaraz CI cos wymysle na biegu Kurczaka kroisz na dlugie paseczki,dodajesz sos sojowy,miod,slodka i ostra papryke, imbir do teggo cebual i duzo czosnku.Wszystko to podsmazasz na woku zeby nie bylo mieso surowe, potem dodajesz warzywa np. mieszanke chinska albo papryke ,marchewke i np. groszek curowy,nastepnie dodajesz do tego przygotowany [...]
orzechy i rodzynki są juz w środku, dodaje też cynamon, imbir, gałke muszkatałowa, czasami pare kropel aromatu waniliowego. po jogurcikach, kefirkach itd. srake mam wiec ich nie uznaje
[...] http://www.sfd.pl/PRZYPRAWY-t217369.html Nie wyobrażam sobie życia bez: 1) Cynamonu; 2) Imbiru; 3) Ziół prowansalskich: oregano, tymianek, bazylia, szałwia, mięta, majeranek, kolendra; 4) Chilli. Dodaje do wszystkiego. Cynamon i imbir do szejków, a pozostałe do jajecznicy np. Zmieniony przez - squixy w dniu 2010-06-07 16:49:03
[...] talii. Bakterie z jogurtów rozkładają laktozę, dzięki czemu są polecane też osobom nietolerującym mleka. 2. Stosuj delikatne, ziołowe przyprawy. Kminek, majeranek, oregano, imbir, czosnek, bazylia, mięta, tymianek przyspieszają przemianę materii i ułatwiają trawienie, zapobiegając wzdęciom i uczuciu ciężkości. 3. Jedz dużo błonnika i pij. Być [...]