[...] ucha świadczy o układzie hormonalnym, włosy to wskaźnik życiowych sił i stanu układu nerwowego, broda- wskaźnik sił woli i fizycznej wytrzymałości, policzki świadczą o sile pracy serca, stan skóry na szyi- wskaźnik biologicznego wieku. Kształt ucha sygnalizuje zmiany w kręgosłupie, język wskazuje na stan układu pokarmowego. Budowa i kolor [...]
Witam serdecznie! Potrzebuję informacji: 10 dag cukru pudru to ile to szklanek bądź łyżek? To samo tyczy się miodu (30 dag) jak również mąki pszennej (55 dag)? Proszę o szybką odpowiedź. Pozdrawiam Paaaaa
[...] Jedna - bardziej drastyczna - to wypicie kilku kieliszków czerwonego wina. Druga polega na zjedzeniu świeżej natki pietruszki lub listków mięty, tymianku, czy selera. O ile ktoś nie lubi gryzącego smaku czosnku, to może łykać olejowy wyciąg czosnku - 1 kapsułkę codziennie, wieczorem przed snem. Polecana dawka jednorazowa dla dzieci to 350 [...]
[...] do pogody, ale mieć zawsze pod ręką sweter, uważnie obserwować reakcje ciała i psychiki. Okres wyjścia jest tak samo ważny jak okres przygotowawczy, musi trwać tyle samo, ile trwała głodówka. Od niego zależy, czy osiągnięte efekty okażą się długotrwałe i korzystne. Pierwszego dnia pijemy tylko świeżo wyciśnięte soki, zmieszane pół na pół z [...]
[...] w mundurku i pokroić. Mały kawałek czerwonej papryki pokroić w kostkę. Wymieszać 1 łyżkę octu winnego, 1 łyżeczkę oliwy, sól i pieprz. Marynatą polać warzywa. 100g fileta z morszczuka, dorsza, flądry, pstrąga lub soli usmażyć na maśle lub margarynie. Kolacja - 200 kcal: Do wyboru 1. Sałatka z 100g chudej wędliny, 1 cykorii, 1 ogórka [...]
[...] ucha świadczy o układzie hormonalnym, włosy to wskaźnik życiowych sił i stanu układu nerwowego, broda- wskaźnik sił woli i fizycznej wytrzymałości, policzki świadczą o sile pracy serca, stan skóry na szyi- wskaźnik biologicznego wieku. Kształt ucha sygnalizuje zmiany w kręgosłupie, język wskazuje na stan układu pokarmowego. Budowa i kolor [...]
[...] z cukrem (całkiem sporo). Wymieszać. Po pewnym czasie dolać znowu wodę z miodem i cukrem (płyn wsiaka w mak i pszenicę), tak aby była półpłynna konsystencja. Dodać bakalie - ile się chce, ale nie żałować ich: sparzone rodzynki, mogdały, pokrojone figi i daktyle, orzechy włoskie, orzechy laskowe, suszone sliwki. Unikać pomarańczy - ich smak jest [...]