SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

guma ksantanowa

  • Sport Definition - SAUCE ZERO PANCAKE

    Temat
    Sport Definition

    [...] diety. SPORT DEFINITION SAUCE ZERO – BEZKALORYCZNE MISTRZOSTWO SMAKU! Składniki: woda, substancja słodząca (erytrytol), barwnik (karmel amoniakalny E150c), stabilzator (guma ksantanowa), aromat (zawiera żyto), regulator kwasowości (kwas mlekowy), substancja konserwująca (benzoesan sodu), sól, substancja słodząca (sukraloza). ZALECANE [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 2195 Data: 2016-12-01 18:19:45 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Ostrovit - CESAR DRESSING

    Temat
    Ostrovit

    [...] cieszyć się jego smakiem bez żadnych wyrzutów sumienia. SKŁADNIKI: woda, ocet winny, błonnik roślinny, sól, regulator kwasowości – kwas mlekowy, substancja zagęszczająca – guma ksantanowa, cebula w proszku, czosnek w proszku, aromat, substancja konserwująca – benzoesan sodu, substancja słodząca – sukraloza, barwnik – dwutlenek tytanu. ZALECANE [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 1957 Data: 2017-01-07 10:51:12 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • ALLNUTRITION - ActiveAll

    Temat
    AllNutrition

    [...] prowadzącym do zmęczenia mięśni i wyczerpania zapasów glikogenu w mięśniach szkieletowych. Składniki: koncentrat białka serwatki , maltodekstryna, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, aromaty, substancje słodzące: sukraloza, acesulfam potasu; barwnik: ekstrakt z buraka czerwonego. ZALECANE PORCJOWANIE Jedną porcję 30 g (2 miarki) rozpuścić [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 2046 Data: 2017-10-12 21:17:24 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] których nie tylko smak będzie stał na najwyższym poziomie. SPORT DEFINITION SAUCE ZERO – BEZKALORYCZNE MISTRZOSTWO SMAKU! Składniki: woda, włókna roślinne, stabilizator (guma ksantanowa), sól, aromaty, substancja konserwująca (benzoesan sodu), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), barwnik (ekstrakt z marchwi, ekstrakt z karminy), substancja [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 1939 Data: 2016-12-01 18:21:34 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] czemu można cieszyć się jego smakiem bez żadnych wyrzutów sumienia. SKŁADNIKI: woda, błonnik roślinny, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, substancja zagęszczająca – guma ksantanowa, cebula w proszku, czosnek w proszku (0,05%), aromat, substancja konserwująca – benzoesan sodu, sól, substancja słodząca – sukraloza, barwnik – beta-karoten. [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 2099 Data: 2017-01-07 10:53:57 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Ostrovit - BARBECUE SAUCE

    Temat
    Ostrovit

    [...] OstroVit Barbecue sauce to doskonała alternatywa dla klasycznego i bardzo kalorycznego sosu BBQ. SKŁADNIKI: woda, ocet winny, błonnik roślinny, substancja zagęszczająca – guma ksantanowa, aromat, regulator kwasowości – kwas mlekowy, substancja konserwują ZALECANE PORCJOWANIE UWAGI: Nie przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia. [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 1966 Data: 2017-01-07 10:22:18 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • PharmaFirst Nutrition - Whey Isolate

    Temat
    PharmaFirst Nutrition

    http://www.sfd.pl/sklep/produkt_img/Whey_Isolate_i31021_d380x380.jpg Opis - Z izolatem białka serwatki - Bez aspartamu! - Wzrost beztłuszczowej masy ciała Whey Isolate zawiera wyłącznie białko serwatkowe najwyższej jakości. Dietetyczne białka są źródłem kwasów azotowych i niezbędnych aminokwasów, których organizm potrzebuje wzrostu i utrzymania [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 4097 Data: 2014-05-27 23:43:02 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Real Pharm - Vege Protein

    Temat
    REAL PHARM

    [...] - 3%, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu (dla smaku czekoladowego), aromaty (dla wszystkich smaków oprócz smaku naturalnego), substancja zagęszczająca - guma ksantanowa, substancja słodząca - sukraloza, chlorek sodu (dla smaku czekoladowego), regulator kwasowości - kwas cytrynowy (dla smaku trusawka malina). Zalecane [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 1283 Data: 2020-01-27 09:13:48 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Gainer czy dobry??

    Temat
    Odżywki i suplementy

    [...] Lipomax™ (olej MCT - średniołańcuchowe kwasy tłuszczowe z kokosa, lecytyna sojowa), mieszanka Aminofit™ (kwas b-metyloguanidynooctowy, l-lizyna, l-leucyna), aromaty, guma ksantanowa, acesulfam K, cyklaminian sodu, sacharynian sodu - substancje słodzące, barwnik tartrazyna - dla smaku bananowego. Sposób użycia: porcję 80 g (8 miarek) [...]

    Odpowiedzi: 14 Ilość wyświetleń: 2319 Data: 2011-05-28 21:09:31 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Activlab - De Luxe Gainer

    Temat
    ActivLab

    [...] Smak truskawkowy: maltodekstryna, koncentrat białka serwatkowego (z mleka), maślanka w proszku (z mleka), aromaty, truskawka sproszkowana 0,1%, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, substancja słodząca: sukraloza, barwnik: koncentrat soku buraczanego w proszku. Może zawierać pochodne: zbóż zawierających gluten, soi Zalecane porcjowanie [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 559 Data: 2019-01-16 09:13:53 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] E171) Skład aktualnej puszki: Wolne aminokwasy: 43% L-leucyna, 21,5% L-walina, 21,5% L-izoleucyna; lecytyna sojowa – emulgator, kwas cytrynowy - regulator kwasowości, guma ksantanowa - substancja zagęszczająca, 0,02% chlorowodorek pirydoksyny (wit. B6), kapsułka (żelatyna – składnik otoczki, barwnik: E 171) Dlaczego takie zmiany proszę o [...]

    Odpowiedzi: 23 Ilość wyświetleń: 3980 Data: 2014-08-02 12:56:32 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Czyzby niowa wersja BCAA MEGA CAPS Olimpa?

    Temat
    Odżywki i suplementy

    [...] E171) Skład aktualnej puszki: Wolne aminokwasy: 43% L-leucyna, 21,5% L-walina, 21,5% L-izoleucyna; lecytyna sojowa – emulgator, kwas cytrynowy - regulator kwasowości, guma ksantanowa - substancja zagęszczająca, 0,02% chlorowodorek pirydoksyny (wit. B6), kapsułka (żelatyna – składnik otoczki, barwnik: E 171) Ktos wie dlaczego takie zmiany w [...]

    Odpowiedzi: 21 Ilość wyświetleń: 2796 Data: 2014-08-02 13:07:13 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Tarta truskawkowa z kremem waniliowym by Lusse /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD2/5ef155c3ac414e87aadcacf1a981780c.jpg Składniki dna tarty: - 4 białka jajek - 2 łyżeczka masła lub oleju koksowego - 2 łyżeczki ksylitolu lub innego zamiennika cukru - 6-7 kropli stewi waniliowej - 140 gram maki migdałowej Składniki krem waniliowy: - 4 żółtka jajek - 3 – 4 dl [...]

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 2353 Data: 2017-01-24 18:57:06 Szacuny postu: 5 (cały temat: 0)
  • [...] gluten), koncentrat białka serwatkowego (z mleka łącznie z laktozą), aromaty, truskawka liofilizowana 2%, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, substancja słodząca: sukraloza, barwnik: koszenila naturalna. Sposób użycia Zawartość saszetki wsypać do miseczki, następnie dodać 200 ml wody lub mleka. [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 1061 Data: 2018-03-08 19:47:58 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] sól, papryka, skrobia, suszony koncentrat, cebuli, maltodekstryna, wzmacniacze smaku: glutaminian sodu i rybonukleotydy sodu; aromat, pietruszka, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, przeciwutleniacz: ekstrakt rozmarynu; bazylia, ekstrakt papryki ZALECANE PORCJOWANIE Zawartość saszetki zalać 200 ml wrzącej wody, dokładnie wymieszać. [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 1949 Data: 2017-05-09 11:36:16 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Kokosowe babeczki z borówkami

    Temat
    Kuchnia SFD

    Kokosowe babeczki z borówkami Składniki: 5 jajek 100ml mleka kokosowego 50g odżywki białkowej o smaku kokosa 30g mąki kokosowej 50g wiórków kokosowych 30g erytrolu Łyżeczka proszku do pieczenia Pół łyżeczki gumy ksantanowej Szczypta soli 250g borówek Przygotowanie: Piekarnik nagrzewamy do 220 stopni. Żółtka oddzielamy od białek. Białka ubijamy na [...]

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 1657 Data: 2019-08-13 08:04:27 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Pizza wysokobiałkowa lowcarb

    Temat
    Kuchnia SFD

    Spod: len melony 50 g guma ksantanowa 0,5 łyżki psyllium 0,5 łyżeczki proszek do peszenia 0,5 łyżeczki 1 jajko, 2 białka sól, przyprawy Wszystko wymieszać. Ułożyć ciasto cienką warstwą (u mnie - forma do pieczenia 26 sm). Piec 10 min w t 200C. Po wyciągnięciu z piekarnika dodać dodatki według upodobań:) U mnie: twarożek domowy z hiszpańską [...]

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 4936 Data: 2015-01-31 17:14:27 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Sprzedam przedtreningówkę Gladius. Zużyte tylko 3 miarki. Cena 85zł. Informacje żywieniowe Wielkość porcji: 8g (1 miarka) Ilość porcji w opakowaniu: 40 Wartość na porcję % Dziennego Zapotrzebowania* Kalorie 17 Tłuszcze 0 g Białko 0 g Węglowodany ogółem 4,2 g 1,5% MUSCLE VOLUMIZING COMPLEX 1467 mg#Beta Alanina, L-Arginina HCL, Kreatyna (Creapure), [...]

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 1392 Data: 2013-05-01 18:25:13 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Skład Łowickie/Ostrowia!!!

    Temat
    Odżywki i suplementy

    [...] smaku) - dla smaku ciastka kruchego, aromat (smak na opakowaniu), acesulfam K, cyklaminian sodu, sacharynian sodu -substancje słodzące, pektyna - substancja wzbogacająca, guma ksantanowa - zagęstnik. skład chemii w ostrowi: Tutaj jest problem bo nigdzie nie umiem znaleźć składu chemii w ostrowi i zaznaczam że nie chodzi mi tutaj o B/T/W i [...]

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 2755 Data: 2009-04-27 14:33:37 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Uns mass attacker

    Temat
    Odżywki i suplementy

    [...] 14,4 % Białko 32 g 64 % Sól < 1 g 6,5 % Składniki: 56 % mieszanina węglowodanowa (maltodekstryna; dekstroza), 42 % mieszanina białek (koncentrat białka serwatkowego WPC; białka roślinne (glutenina, gliadyna), nośnik: lecytyny, aromat, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, substancja słodząca: sukraloza. Ktoś coś wie lub czy już go stosowal

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 646 Data: 2019-05-19 12:49:04 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)