SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

guma ksantanowa

  • [...] woda, skrobia kukurydziana modyfikowana, sok cytrynowy (z zagęszczonego soku), koncentrat z aronii, koncentrat z czarnego bzu, koncentrat z jabłek, substancja zageszczajaca: guma ksantanowa; regulator kwasowosci: chlorek wapnia; substancja konserwująca: sorbinian potasu; aromat, substancja słodząca: sukraloza. Zalecane porcjowanie Produkt nie [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 436 Data: 2019-08-05 09:20:00 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] kreatyna), liofilizowany proszek truskawkowy, modyfikowana skrobia kukurydziana, cukier, regulator kwasowości – kwas cytrynowy; 0,4% tauryna, substancja zagęszczająca – guma ksantanowa, barwnik: koszenila. Zalecane porcjowanie Ilość produktu proponowana do spożycia: 1-3 batony dziennie. Informacja o alergenach: Produkt może dodatkowo [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 2321 Data: 2016-06-23 19:46:07 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Fire Snake - GLADIUS

    Temat
    Fire Snake

    http://www.sfd.pl/sklep/produkt_img/GLADIUS_i28062_d400x400.jpg GLADIUS Opis - Specjalny preparat przedtreningowy. - Zwiększenie poziomu energii. - Pompa i siła mięśniowa. - Szybsza regeneracja. Gladius to profesjonalnie skomponowana, silnie skoncentrowana formuła przedtreningowa. Opracowany by zapewnić wysoki poziom koncentracji, skupienia i [...]

    Odpowiedzi: 15 Ilość wyświetleń: 13698 Data: 2012-12-03 16:59:41 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • ALLNUTRITION - Soy Protein

    Temat
    AllNutrition

    [...] czystego białka. Składniki: Izolat białek sojowych, substancja słodząca: ksylitol; kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, aromaty, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa; substancja słodząca: sukraloza; chlorek sodu. Jak stosować Soy Protein? Shake białkowy: jedną porcję (28 g) rozpuścić w 300-350 ml wody. Deser: jedną porcję [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 464 Data: 2019-05-24 10:02:37 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • ALLNUTRITION - Post Workout

    Temat
    AllNutrition

    [...] ekstrakt z buraka czerwonego, substancje słodzące: sukraloza, acesulfam potasu; substancje przeciwzbrylajace: dwutlenek krzemu, fosforan wapnia; substancja wypełniająca: guma ksantanowa, cyjanokobalamina. ZALECANE PORCJOWANIE Jedna porcje 25 g (1,6 miarki) rozpuścić w 250-320 ml wody i spożyć po zakończonym treningu. Nie przekraczać ilości 1 [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 2608 Data: 2017-04-18 09:21:53 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] pszenicy, białko mleka koncentrat *), glicyna, oleju MCT, środki aromatyzujące, maltodekstryna, czerwony proszek buraczany (barwiących), węglan wapnia, tlenek magnezu, guma ksantanowa (stabilizator ), Optizyme ™ (laktaze enzymy), Aminogen ® (trawienne proteazy z Aspergillus niger i Aspergillus oryzae), kwas askorbinowy, glukonian żelaza, [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 5579 Data: 2013-07-29 19:59:03 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • ALLNUTRITION - Cherry In Jelly

    Temat
    AllNutrition

    [...] dobowego rytmu organizmu. Składniki: wiśnie 80 %, substancja słodząca: maltitol; woda, skrobia kukurydziana modyfikowana, barwnik: betanina; substancja zagęszczająca: guma ksantanowa; regulator kwasowości: chlorek wapnia; substancja konserwująca: sorbinian potasu; aromat, substancja słodząca: sukraloza. Zalecane porcjowanie Produkt nie [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 409 Data: 2019-08-05 09:18:01 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • ALLNUTRITION - Pre Workout

    Temat
    AllNutrition

    [...] ekstrakt z buraka czerwonego, substancje słodzące: sukraloza, acesulfam potasu; substancje przeciwzbrylajace: dwutlenek krzemu, fosforan wapnia; substancja wypełniająca: guma ksantanowa. ZALECANE PORCJOWANIE Jedna porcje 30 g (2 miarki) rozpuścić w 250-320 ml wody i spożyć przed treningiem. Nie przekraczać ilości 1 porcji dziennie. Produkt [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 2816 Data: 2017-04-18 09:16:07 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Real Pharm - Beef Whey

    Temat
    REAL PHARM

    http://www.sfd.pl/sklep/produkt_img/Beef_Whey_i36625_d400x400.jpg OPIS Szybszy wzrost masy mięśniowej Zdrowe i mocne kości Ochrona kataboliczna i działanie anaboliczne Real Pharm Beef Whey to najwyższej jakości odżywka białkowa, która pozwala zaspokoić zwiększone zapotrzebowanie organizmu osób aktywnych fizycznie m.in. sportowców na [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 3143 Data: 2017-06-21 13:22:08 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] hydrolizowanego białka pszenicy, białka mleka Koncentrat *), glicyna, maltodekstryna, sprzężony kwas linolowy, środki aromatyzujące, czerwony proszek buraczany (barwiących), guma ksantanowa (stabilizator), enzymy, laktazę, ekstrakt z zielonej herbaty (Camellia sinensis), nikotynamid, sukraloza (substancja słodząca), D-biotyna, kwas [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 6162 Data: 2013-07-29 19:38:00 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Nutrend - Carbosnack

    Temat
    Nutrend

    [...] białko 1,2 g węglowodany 23,7 g w tym cukry proste 17,5 g w tym cukry złożone 6,2 g tłuszcze 0 g (+/- 5%) glicyna 495 mg tauryna 715 mg Skład: woda, glukoza, maltodekstryna, guma ksantanowa - substancja zagęszczająca, kwas jabłkowy - regulator kwasowości, kwas sorbowy i kwas benzoesowy - substancje konserwujące. Sposób użycia: - jednorazowo 1/2 - [...]

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 10413 Data: 2006-10-17 03:46:04 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • ALLNUTRITION - Intra Workout

    Temat
    AllNutrition

    [...] kwas jabłkowy, kwas cytrynowy; barwnik: ekstrakt z czerwonego buraka, aromaty, substancje przeciwzbrylające: dwutlenek krzemu, fosforan wapnia; substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, substancje słodzące: sukraloza, acesulfam potasu. ZALECANE PORCJOWANIE Jedna porcje 20 g (1,5 miarki) rozpuścić w 450-570 ml wody i spożyć w trakcie [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 2337 Data: 2017-04-18 09:27:44 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] a mniej tego co nie potrzebujesz! Skład: Mieszanka białek (koncentrat białka serwatki, instantyzowany izolat serwatki), naturalne i sztuczne aromaty, karboksymetyloceluloza, guma ksantanowa, sukraloza, acesulfam K. Zalecane dawkowanie Zmieszaj 4 miarki (262g) Combat Black™ w 341-454ml wody i stosuj 1-3 razy dziennie. W celu zwiększenia spożycia [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 2041 Data: 2016-01-29 12:19:53 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Scitec nutrition - Intra Edge

    Temat
    Scitec nutrition

    /SFD/Images/2016/6/3/fdfefb5c4aa7458983efdb30990f46e1.jpg Opis - Dedykowane zwłaszcza zawodnikom dyscyplin siłowych i siłowo-wytrzymałościowych - Maksymalny zastrzyk energii na treningu - Przyspiesza redukcję tkanki tłuszczowej Nasza formuła INTRA EDGE zawiera czystą Cluster Dextrin®, która jest silnie rozgałęzioną dekstryną (węglowodan) o budowie [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 2395 Data: 2016-06-03 18:02:07 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] ZERO – BEZKALORYCZNE MISTRZOSTWO SMAKU! Składniki: woda, koncentrat pomidorowy (3%), cebula, włókna roślinne, sól, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), stabilizator (guma ksantanowa), zioła (bazylia 0,01%), aromaty, substancja konserwująca (benzoesan sodu), substancja słodząca (sukraloza), barwniki (ekstrakt z kurkumy E124, karmel). [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 2023 Data: 2016-12-01 18:24:50 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] przyłączoną glutaminy bogate hydrolizowane białko pszenicy, izolat białka sojowego, koncentrat białka mleka *), Creatacore ™ Matrix kreatyny (monohydrat kreatyny i pirogronian kreatyny), glicyna, aromat, czerwony proszek buraczany (barwiących), guma ksantanowa (stabilizator), sukraloza (substancja słodząca). * Źródła laktoza i białka mleka.

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 6437 Data: 2013-07-29 20:14:20 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Hi-Tec Nutrition - BeFit Protein

    Temat
    Hi-Tec Nutrition

    [...] czekolada), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu ( 5% dla smaku podwójna czekolada, 1,3% dla smaku ciastko z kremem), białko jaja ( 4%), aromat, zagęstnik: guma ksantanowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, barwnik: burak czerwony w proszku ( dla smaku jogurt malinowy), chlorek sodu, mieszanina witamin ( kwas L-askorbinowy, [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 2505 Data: 2016-02-17 18:14:03 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Sport Definition - SAUCE ZERO KETCHUP

    Temat
    Sport Definition

    [...] kaloryczny diety. SPORT DEFINITION SAUCE ZERO – BEZKALORYCZNE MISTRZOSTWO SMAKU! Składniki: woda, ocet winny, koncentrat pomidorowy (3%), włókna roślinne, stabilizator (guma ksantanowa), aromaty (zawiera gorczycę), cebula w proszku, substancja konserwująca (benzoesan sodu), sól, substancja słodząca (sukraloza), ekstrakt z czerwonej kapusty, [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 1954 Data: 2016-12-01 18:18:03 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] , izolat białka serwatki , hydrolizat kolagenu wołowego, inulina (błonnik z cykorii), witamina C (kwas L-askorbinowy), koenzym Q10, aromaty, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, regulator kwasowości: kwas jabłkowy, substancje słodzące: sukraloza, acesulfam potasu; barwnik: ekstrakt z czerwonego buraka, witamina D (cholekalcyferol), [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 2999 Data: 2017-06-21 13:09:50 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • PharmaFirst Nutrition - Whey Extras

    Temat
    PharmaFirst Nutrition

    http://www.sfd.pl/sklep/produkt_img/Whey_Extras_i31026_d380x380.jpg Opis - Formuła o wysokiej jakości - Bez aspartamu - Wzrost beztłuszczowej masy ciała Whey Extras zawiera wyłącznie białko serwatkowe najwyższej jakości. Dietetyczne białka są źródłem kwasów azotowych i niezbędnych aminokwasów, których organizm potrzebuje do wzrostu i utrzymania [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 4041 Data: 2014-05-27 23:38:08 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)