[...] Spożyć kilka razy w ciągu dnia. Najlepiej rano, przed snem i zaraz po treningu. Składniki: Koncentrat białka serwatkowego, substancja smakowa, substancje zagęszczające : guma guar oraz guma ksantanowa, substancja słodząca. Smaki: Waniliowo-śmietankowy , czekoladowy, czekoladowo-miętowy, mokka, miętowy, czekoladowo-kokosowy, karmelowy i [...]
[...] białka sojowego, odtłuszczone mleko w proszku, przyprawy (pieprz czarny, kmin rzymski, curry, kurkuma, rozmaryn), barwnik: beta karoten, inulina, substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa. Sposób użycia Zawartość saszetki wsypać do miseczki lub kubka i zalać 200 ml wrzącej wody, ciągle mieszając do momentu uzyskania jednolitej [...]
[...] hydrolizat białka z kurczaka (1,8%), izolat białka sojowego, odtłuszczone mleko w proszku, inulina, aromat, przyprawy (pieprz czarny, majeranek), substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa. Sposób użycia Zawartość saszetki wsypać do miseczki lub kubka i zalać 200 ml wrzącej wody, ciągle mieszając aż do uzyskania jednolitej [...]
[...] jest niezastąpionym suplementem dla osób, które są w trakcie programu utraty wagi. Składniki: Koncentrat białka serwatkowego, substancja smakowa, substancje zagęszczające : guma guar oraz guma ksantanowa, substancja słodząca E955. Zalecane dawkowanie Wymieszać 30 g proszku z wodą lub odtłuszczonym mlekiem. Spożyć kilka razy w ciągu dnia. [...]
[...] pochodne - glukoza, maltodekstryny, substancje uzyskiwane z mleka, dodatki smakowe, ekstrakty, hydrolizat, izolat i koncentrat białka sojowego, emulgatory i hydrokoloidy - guma guar i rzadziej karageny, inne przeciwutleniacze, rzadziej kwas octowy oraz barwniki, które głównie rozpuszczalne są w wodzie, a nie w tłuszczach, co znacznie zawęża [...]
Witam. Zakupiłem Bolero Sticks, które w jednej saszetce zawierają 3 gramy proszku. Wiem, że są też użytkownicy 9 gramowych pojedynczych Bolero. Oto skład Bolero: KWASY: KWASEK CYTRYNOWY, KWAS JABŁKOWY; WŁÓKNO INULINOWE; AROMATY; SUBSTANCJE SŁODZĄCE: ACESULFAM K, SUKRALOZA, GLIKOZYDY STEWIOLOWE; REGULATOR KWASOWOŚCI: CYTRYNIAN SODU, KWAS [...]
[...] papaina, alfa-amylaza, bromelaina, laktaza, celulaza, neutralna proteaza, lipaza. Inne składniki dla smaków cookies i vanilla&caramel: sproszkowane odtłuszczone mleko, guma ksantanowa i guma guar, aromaty, sukraloza (substancja słodząca). Wartość odżywcza w 100 g Wartość energetyczna 1613 kJ / 384 kcal Białko 15 g Węglowodany 77 g w tym [...]
[...] kukurydziana, koncentrat białek serwatkowych, maltodekstrynaniskoscukrzona, dekstroza, monowodzian kreatyny, tauryna, kwas askorbinowy, chlorowodorek pirydoksyny, acesulfam potasowy, sacharynian sodu, guma guar, guma ksantanowa Szukam czegoś do właśnie 130-140 zł. Myślałem też o gain boliu. Zmieniony przez - k4ngu w dniu 2011-01-31 15:47:00
[...] lipidów - GaspariZyme enzymy trawiące laktozę - Pozostałe składniki: odtłuszczone mleko, Rich Mix® (olej słonecznika, syrop kukurydziany, kazeinian sodu, monoglicerydy, guma guar, acesulfam potasu, sukraloza - Dawkowanie: zmieszaj 3 miarki REAL MASS z 500-750 ml zimnej wody w szejkerze lub blenderze. Pij 1-2 porcje dziennie w zależności od [...]
[...] izolat białka sojowego, trójglicerydy o średniej długości łańcucha, peptydy glutaminy, żelatyna, składniki mineralne , witaminy , sproszkowany sok z buraka ćwikłowego, guma guar (zagęszczacz), kwas cytrynowy (regulator kwasowości). Sposób użycia: 1 porcję proszku (78 g = siedem płaskich łyżek stołowych) wymieszać z 350 ml półtłustego mleka. [...]
/ObrazkiSFD/ZdjeciaSFD3_large/294f33447bde4c3a9fc91ab096c277c6.jpg Opis: MUSCLETECH Nitro-Tech to zaawansowany preparat proteinowy, przeznaczony do stosowania przez sportowców i osoby aktywne jako element wspomagania zabiegów żywieniowych i treningowych w okresie budowy masy mięśniowej. MUSCLETECH Nitro-Tech zawiera najwyższej jakości, białka [...]
[...] 2,0 g L-prolina 6,3 g L-seryna 5,0 g * - aminokwasy egzogenne Składniki: dekstroza, maltodekstryna, białka mleka, słodka serwatka, odtłuszczone mleko w proszku, fruktoza, guma guar (stabilizator), aromat identyczny z naturalnym, albumina jaja, izolat białka sojowego, trójglicerydy o średniej długości łańcucha (MCT), sól, sok z buraka [...]