SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

guma guar

  • Bolero - Bolero

    Temat
    BOLERO

    [...] sukraloza, glikozydy stewiolowe (ekstrakty stewii), regulator kwasowości: cytrynian trisodowy; substancja przeciwzbrylająca: fosforan trójwapniowy; substancja zagęszczająca: guma guar, guma arabska; kwas L-askorbinowy (witamina C); barwnik: koncentrat barwiący z marchwi. Sposób użycia Rozpuść saszetkę w 1,5L wody, wstrząsnąć. Dla uzyskania [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 2406 Data: 2016-09-01 21:45:38 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Bolero - Ice Tea

    Temat
    BOLERO

    [...] sukraloza, glikozydy stewiolowe (ekstrakty stewii), regulator kwasowości: cytrynian trisodowy; substancja przeciwzbrylająca: fosforan trójwapniowy; substancja zagęszczająca: guma guar, guma arabska; kwas L-askorbinowy (witamina C). Produkt nie zawiera glutenu. Sposób użycia Rozpuść saszetkę w 1,5L wody, wstrząsnąć. Dla uzyskania delikatniejszego [...]

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 2384 Data: 2016-09-01 21:37:14 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] Spożyć kilka razy w ciągu dnia. Najlepiej rano, przed snem i zaraz po treningu. Składniki: Koncentrat białka serwatkowego, substancja smakowa, substancje zagęszczające : guma guar oraz guma ksantanowa, substancja słodząca. Smaki: Waniliowo-śmietankowy , czekoladowy, czekoladowo-miętowy, mokka, miętowy, czekoladowo-kokosowy, karmelowy i [...]

    Odpowiedzi: 31 Ilość wyświetleń: 7656 Data: 2008-01-31 09:45:22 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] białka sojowego, odtłuszczone mleko w proszku, przyprawy (pieprz czarny, kmin rzymski, curry, kurkuma, rozmaryn), barwnik: beta karoten, inulina, substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa. Sposób użycia Zawartość saszetki wsypać do miseczki lub kubka i zalać 200 ml wrzącej wody, ciągle mieszając do momentu uzyskania jednolitej [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 1062 Data: 2018-03-08 19:49:22 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] hydrolizat białka z kurczaka (1,8%), izolat białka sojowego, odtłuszczone mleko w proszku, inulina, aromat, przyprawy (pieprz czarny, majeranek), substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa. Sposób użycia Zawartość saszetki wsypać do miseczki lub kubka i zalać 200 ml wrzącej wody, ciągle mieszając aż do uzyskania jednolitej [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 1160 Data: 2018-03-08 19:50:42 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] jest niezastąpionym suplementem dla osób, które są w trakcie programu utraty wagi. Składniki: Koncentrat białka serwatkowego, substancja smakowa, substancje zagęszczające : guma guar oraz guma ksantanowa, substancja słodząca E955. Zalecane dawkowanie Wymieszać 30 g proszku z wodą lub odtłuszczonym mlekiem. Spożyć kilka razy w ciągu dnia. [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 7201 Data: 2012-10-19 20:35:24 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • O wędlinach słów kilka.

    Temat
    Odżywianie i Odchudzanie

    [...] pochodne - glukoza, maltodekstryny, substancje uzyskiwane z mleka, dodatki smakowe, ekstrakty, hydrolizat, izolat i koncentrat białka sojowego, emulgatory i hydrokoloidy - guma guar i rzadziej karageny, inne przeciwutleniacze, rzadziej kwas octowy oraz barwniki, które głównie rozpuszczalne są w wodzie, a nie w tłuszczach, co znacznie zawęża [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 2868 Data: 2009-03-29 21:34:50 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Ile gram Bolero będzie obojętne dla zdrowia

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    Witam. Zakupiłem Bolero Sticks, które w jednej saszetce zawierają 3 gramy proszku. Wiem, że są też użytkownicy 9 gramowych pojedynczych Bolero. Oto skład Bolero: KWASY: KWASEK CYTRYNOWY, KWAS JABŁKOWY; WŁÓKNO INULINOWE; AROMATY; SUBSTANCJE SŁODZĄCE: ACESULFAM K, SUKRALOZA, GLIKOZYDY STEWIOLOWE; REGULATOR KWASOWOŚCI: CYTRYNIAN SODU, KWAS [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1056 Data: 2021-10-26 12:41:09 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] białka serwatkowego CFM, * hydrolizat kolagenu, * kazeinian wapnia, * koncentrat białka serwatkowego WPC, * maltodekstryna, * lecytyna sojowa, * guma guar, * maltodekstryna, * trioctan glicerolu, * skrobia modyfikowana, * aromat identyczny z naturalnym, * aspartam, * acesulfam K. * Produkt [...]

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 5337 Data: 2010-12-27 15:16:20 Szacuny postu: 5 (cały temat: 0)
  • Extrifit Beef Mass - opinie

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    [...] papaina, alfa-amylaza, bromelaina, laktaza, celulaza, neutralna proteaza, lipaza. Inne składniki dla smaków cookies i vanilla&caramel: sproszkowane odtłuszczone mleko, guma ksantanowa i guma guar, aromaty, sukraloza (substancja słodząca). Wartość odżywcza w 100 g Wartość energetyczna 1613 kJ / 384 kcal Białko 15 g Węglowodany 77 g w tym [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 804 Data: 2022-06-08 12:36:23 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] B6, witamina B2, witamina B1, biotyna, kwas foliowy, witamina B12, aromaty i substancje smakowe Wszystkie smaki (z wyjątkiem naturalnego), obejmują również: zagęszczacz guma guar, substancje słodzące (acesulfam K, cyklaminian sodu, sacharyna) Zalecane dawkowanie 2-3x dziennie 30g (ok. 3 łyżki stołowe) zmieszać w 200-250 ml wody lub mleka. [...]

    Odpowiedzi: 14 Ilość wyświetleń: 13758 Data: 2011-10-28 21:45:14 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • UNS Mass Attacker, Pytanie ?

    Temat
    Odżywki i suplementy

    [...] kukurydziana, koncentrat białek serwatkowych, maltodekstrynaniskoscukrzona, dekstroza, monowodzian kreatyny, tauryna, kwas askorbinowy, chlorowodorek pirydoksyny, acesulfam potasowy, sacharynian sodu, guma guar, guma ksantanowa Szukam czegoś do właśnie 130-140 zł. Myślałem też o gain boliu. Zmieniony przez - k4ngu w dniu 2011-01-31 15:47:00

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 3158 Data: 2011-01-31 12:33:58 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Gaspari Nutrition - Real Mass

    Temat
    Gaspari Nutrition

    [...] lipidów - GaspariZyme enzymy trawiące laktozę - Pozostałe składniki: odtłuszczone mleko, Rich Mix® (olej słonecznika, syrop kukurydziany, kazeinian sodu, monoglicerydy, guma guar, acesulfam potasu, sukraloza - Dawkowanie: zmieszaj 3 miarki REAL MASS z 500-750 ml zimnej wody w szejkerze lub blenderze. Pij 1-2 porcje dziennie w zależności od [...]

    Odpowiedzi: 14 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2009-06-26 00:04:51 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] izolat białka sojowego, trójglicerydy o średniej długości łańcucha, peptydy glutaminy, żelatyna, składniki mineralne , witaminy , sproszkowany sok z buraka ćwikłowego, guma guar (zagęszczacz), kwas cytrynowy (regulator kwasowości). Sposób użycia: 1 porcję proszku (78 g = siedem płaskich łyżek stołowych) wymieszać z 350 ml półtłustego mleka. [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 9256 Data: 2006-10-17 03:46:04 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Muscletech - Nitro-Tech

    Temat
    Muscletech

    /ObrazkiSFD/ZdjeciaSFD3_large/294f33447bde4c3a9fc91ab096c277c6.jpg Opis: MUSCLETECH Nitro-Tech to zaawansowany preparat proteinowy, przeznaczony do stosowania przez sportowców i osoby aktywne jako element wspomagania zabiegów żywieniowych i treningowych w okresie budowy masy mięśniowej. MUSCLETECH Nitro-Tech zawiera najwyższej jakości, białka [...]

    Odpowiedzi: 58 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2006-12-08 13:24:23 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] w kalorie. Skład: Skład: Serwatka, laktoza, fruktoza, dekstroza, maltodekstryna, hydrolizat kolagenu, proszek kakaowy (smak czekoladowy), lecytyna sojowa, stabilizator: guma guar, witaminy i składniki mineralne (sole wapniowe kwasu ortofosforowego, węglan wapnia, chlorek chromu, pirofosforan żelazowy, chlorek potasu, glukonian miedzi, sole [...]

    Odpowiedzi: 16 Ilość wyświetleń: 17090 Data: 2006-10-17 03:46:04 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] 2,0 g L-prolina 6,3 g L-seryna 5,0 g * - aminokwasy egzogenne Składniki: dekstroza, maltodekstryna, białka mleka, słodka serwatka, odtłuszczone mleko w proszku, fruktoza, guma guar (stabilizator), aromat identyczny z naturalnym, albumina jaja, izolat białka sojowego, trójglicerydy o średniej długości łańcucha (MCT), sól, sok z buraka [...]

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 6982 Data: 2006-10-17 03:46:04 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Night Effective Proteins

    Temat
    Białka

    [...] 0,5 g 1 g Skład : białko serwatkowe (Cross Flow Microfiltration), kazeinian wapnia, białko serwatkowe (BIOSTAR®), albuminy jaj, guma guar, proszek kakaowy (smak czekoladowy i nugatowo-karmelowy), L-glutamina, L-arginina, L-glicyna, L-lizyna, L-ornityna, L-leucyna, ZMA™ (asparginian magnezu, [...]

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 1633 Data: 2008-05-28 15:50:48 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Ultra Diet Shake

    Temat
    Aminostar

    [...] odżywcze - podnosi poziom energii, * przyspiesza regenerację. Skład : fruktoza, białko serwatkowe, laktoza, kazeinian wapnia, hydrolizat kolagenu, maltodekstryna, guma guar (zagęstnik), lecytyna sojowa, chitosan, inulina, winian L-karnityny, wyciąg z Garcinia Cambogia (55% HCA), Witaminy i minerały premix (fosforan trójwapniowy, węglan [...]

    Odpowiedzi: 20 Ilość wyświetleń: 5070 Data: 2008-09-30 18:02:13 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • 100% Whey Protein

    Temat
    Białka

    [...] 3070 mg Skład : koncentrat białka serwatkowego, izolat białka serwatkowego, glutamina, proszek kakaowy (smak czekoladowy), lecytyna sojowa, guma guar (stabilizator), maltodekstryna, aromat smakowy (waniliowy: maltodekstryna, trioctan glicerolu, skrobia modyfikowana, aromat identyczny z naturalnym; [...]

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 1924 Data: 2008-05-28 15:46:15 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)