po co komu ułamki ...w gimnazjum to podstawa. Nie wiedziałeś? byles w ogóle w gimnazjum? Jezu, przypomniały mi sie te czasy...%-) fajnie było Konrad do talibcy " Proszę Pani, ja nawet nie ide, wstawić mi pałę bo całą lekcje pani straci" .. Ok. 7 pał i 2 dwóje na koniec i pytanie (Konrad i co z tobą teraz zrobić) " no ten tego tam ma pani [...]
[...] lat pozniej gdy waga wybiła 115 trafiłem tutaj i podczytywałem. Podjąłem walkę z samym sobą ;-) 100% znajomych mówiło, ze tracę czas i sie śmiałi. Na podstawie dzienników i artykułów W 6 miesięcy zjechałem do 69 kg, piękne uczucie. Wierze, ze Ci sie uda i bede trzymał z Ejpi mocno kciuki :-) Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2015-07-20 20:55:37
Ale mam inspirację na czwartek ;-) ale pod warunkiem jak zmyjesz garnki http://blog.pgola.pl/zdjecia/IMG_5917.jpg Moja żona gotuje lepiej ode mnie }:-( Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2015-01-05 21:46:52
Gotowanie, sprzątanie... Do czego Ty mnie zmuszasz %-) }:-( Ale w zamian zobacz co Cię czeka zaa godzinkę ;-) wjeżdżamy do pieca 8-) /SFD/Images/2015/9/21/7461180fea15495cb9625e9ae1bc9c04.jpg Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2015-09-21 10:58:42
Sie uczepili tego karpia. :)) Tego z wigilii? %-) Tak, sprzed 10 lat. }:-( Nolose, no to powiem. Sposób polega generalnie na tym, że wlewasz sobie do uszu parę kropel wody utlenionej 3%. \-) Najpierw do jednego, potem jak przestanie "bulgotać" to do drugiego (okropne uczucie %-)). Zastrzeżenie jest tylko takie, że to trzeba robić OD RAZU jak coś [...]
Bardzo ładnie to ująłeś. Rownież myślę, ze na masie Ola pokaże ogień. Dopilnuje tego osobiście :-D Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2015-11-03 05:17:58
[...] takiego do łososia żeby go upiec w takiej marynacie? W pracy najlepszy łosoś jaki jadłem serowany na rządówki był z pieprzem ziołowym, solą i pieprzem cytrynowym, nutką szafranu zalany miodem i oliwą. Ostatecznie jak chcesz przełamac mega smak zalej olejem sezamowym Rozpi...ala system. :-)) Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-01-19 22:59:20
Ja tam dodaje masła trochę i gotuję na MAŁYM OGNIU pod przykryciem i się nie przypala. 1 szkl ryżu na 2 szkl wody. Możesz też spróbować podsmażyć na oleju, a potem zalać wodą. Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-01-27 18:53:34