Zapomniałem o pw, sory. wystarczy do żaro bez oleju Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-03-15 12:46:37 dzięki, a można zrobić tak ze do naczynia żaroodpornego naleje się oleju trochę, mięso da się do rękawa i położy się na ten olej? Przez ten rękaw nie wchłonie się tłuszcz, prawda?
Menadżer zlewozmywaka :-D Ale gdyby tak otworzyć już coś takiego\-) burdel, automaty, taśma i restauracja dla picu. Grrrrrrr Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-03-15 12:36:48 Zapewne zdałoby egzamin %-)
Menadżer zlewozmywaka :-D Ale gdyby tak otworzyć już coś takiego\-) burdel, automaty, taśma i restauracja dla picu. Grrrrrrr Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-03-15 12:36:48
jest coś takiego jak zamrażarka? %-) Co za przyjemność jeść mrożone mięso? Przy kurczaku nie ma prawie różnicy czy mrożony, czy nie. A jak ktoś nie ma biedronki u siebie to będzie codziennie jeździł po 20 km po kurczaka? Nie wymyślili po to zamrażarki, żeby sobie tylo kostki lodu robić Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-03-15 11:56:49
Zrobiłem dziś jeszcze jedne muffinki z nutellą, aby pozbyć się szybko słoika. Trzeba skończyć ze słodyczami powoli %-) ładniej wyglądają niż wczorajsze i są delikatniejsze Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-03-15 11:35:56
Nie :-P jak się upieką łatwo zdjąć skórkę. Tylko posmaruj je przed pieczeniem jakąśoliwą delikatnie Wyszły?:-} Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-03-25 18:12:02
Tesco np. Razowa niestety do najtańszych nie należy Zostają jeszcze bazarki i piekarnie. W niektórych mają Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-03-15 11:07:02
Egz zawodowy jest prosty jak jesteś na kierunku, któego nie wybrałeś z przymusu. Te rzeczy po prostu się wie jak się nie jest idiotą Oczywiście nie kieruję tego do CIebie, tylko stwierdzam ogólnikowo Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-03-15 10:56:43
Bo w tych czasach młodzi są wybredni i nieświadomi, że raz, to taki elektryk to w miarę CIEKAWY zawód, dwa, że może sporo zarobić, tak jak dobry kucharz, murarz, czy operator koparki To Wy nie wiecie co jest u nas %-) Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-03-15 10:44:53
Wszędzie tak jest. Ja żałuję, że poszedłem do LO, a nie do technikum. Bym teraz osiągnął poziom Sigma w dziedzinie gastronomii i bym mógł spokojnie udać się na swój kierunek\ Ale słoneczko wylazło piękne :-} Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-03-15 10:41:23