Jak kupisz tą tańszą 80 mesh - rozdrobnienie to powinienieś mieć konststencje a'la cukier puder. Ale są jakies błędy w pakowaniu(produkcji?) bo ta tansza ma lepsze rozdrobnienie od tej droższej... czemu??? nawet sam Sonbaty nie wie. Kup tą najtanszą a dostaniesz zapewene te lepsze rozdrobnienie Zmieniony przez - KasaChoryh w dniu 2005-11-22 [...]
Glukoza to nie cukier ale tak, taka w proszku, najtańsza chyba delecty (niebieskie opakowanie z pszczółka ) - ok 2,5zł/200g Wafle drogo wychodzą, glukozę najlepiej rozmieszać z wodą w proporcji 1:20 (5% roztwór)
glukoza to cukier prosty łyżka stołowa 10-15 g., zważ po treningu lepiej jednak coś wypić, bo waflami można sie porzygać carbo->glukoza->miód->wafle imo taka kolejność zdrowia
[...] - to rodzaj węglowdanów zawierajacy duzą ilosć zdepolimeryzowanej skrobi (ok. 20-50% stanowią oligocukry). carbo powoduje nieco mneijszy wyrzut isnuliny, ale nadal jest to cukier o wysokim IG Darku czy jestes w stanie podac IG dla carbo BX i Olimpa ?? badal to ktos ?? czy moze w prosty sposob mozna to wyliczyc z ilosci uzytych ww (rozne [...]
[...] - to rodzaj węglowdanów zawierajacy duzą ilosć zdepolimeryzowanej skrobi (ok. 20-50% stanowią oligocukry). carbo powoduje nieco mneijszy wyrzut isnuliny, ale nadal jest to cukier o wysokim IG. Nie ma więc zasadności stosowania glukozy i carbo jednocześnie po treningu. Wystarczy jeden z produktów. Ale który lepszy? Jeżeli uwzgledniamy [...]
k3ho; ja nie mam nic przeciwko krytyce. Krytyka powinna budowac i uczyc. I TO JEST TO!ZGADZAM SIE Jak na temacie sie nie znam wiec oczekuje krytyki i pomocy. Soga masz za pomoc i krytyke. DALES JUZ WCZESNIEJ A JA POMAGAM BO LUBIE Dzieki SPOKO DLACZEGO TAK MIKSUJESZ TUNE I SER? Nie mam pojecia czym innym zastapic jeden z tych produktow. Mi taki [...]
[...] lista... Na nieszczęście częściowo hydrogenizowane oleje można znaleźć w większości gotowych produktów żywnościowych ( fast food) oraz w większości wyrobów piekarniczych i cukierniczych ( ciastka, rogaliki, pączki, chipsy ) do grupy tej należy margaryna, masła roślinne, sosy do sałatek (dressings) , niektóre sery, masło orzechowe, czyli [...]
cukier stolowy to dwucukier (sacharoza) tez zaliczany do cukrow prostych. IG okolo 60, wiec nie najlepszy wybor. no i jeszcze do tego to glukoza i fruktoza - pol na pol, a powinienes sie oprzec na glukozie. jeszcze do tego prawie zupelny brak wit. i mineralow - to ostatecznie przekresla zastosowanie cukru (do czegokolwiek ) Zmieniony przez - [...]
znalazlem w jednej z wypowiedzi z postow podwieszonych,ze: Przykładem prostych są miód i cukier. i mam pytanie:cukier.... ale jaki??stolowy chyba nie bo rozumie,mozna po treningu zamaist np.carbo wziasc miod z woda...ale zeby wziasc np.cukier stolowy z woda to chyba nie moze ktos mi to wytlumczyc??