Witam mam dietkę do sprawdzenia na kazdy dzien od kąd ją stosuje rosnie mi brzuch nie wiem czy to nie jest wina ww na kolacje np w pon lub jakis inny czynnik dzieki za odp , białko dostarczam w daniach z mala iloscia bialka pełno i po treningu : .... Wiek 14 , Wys 182-184 , waga 73 , ćwicze split na mase trening dzielony: Witam mam dietkę do [...]
[...] od jakiegoś czasu i można z powodzeniem znaleźć opinie na ich temat. Ale SFD wprowadza cały czas nowe smaki, a w komentarzach o nich ani słowa. Próbował ktoś np. pistacji, creme brulee, słonej pistacji, czekola-karmel-maslo orzechowe, wanilia - pomarańcza i tych innych nowości? Macie jakieś uwagi, czy są wystrzelone w kosmos ze smakiem czy [...]
/SFD/2018/2/5/1c18c6a6df0b4a38ad86503f66842bd5.jpg W dniu dzisiejszym ruszamy z testami nowych smaków białka SFD wpc plus 20 x https://www.sfd.pl/sklep/SFD_Wpc_protein_plus-opis3653.html TOFFEE COFFEE CREME BRULEE SALTED PISTACHIO CHOCOLATE CARAMEL NOUGAT CHOCOLATE RASPBERRY SALTED PEANUT BUTTER WHITE CHOCOLATE STRAWBERRY COOKIES BANANA SALTED [...]
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
Nowości ze świetnym składem i jeszcze lepszym smakiem - specjalnie dla Was! http://www.activlab.pl/pl/p/DE-LUXE-LEAN-DESSERT-Creme-Brulee/1572?smclient=6132e6db-a573-4229-9141-9caa1a9bee81&utm_source=salesmanago&utm_medium=email&utm_campaign=De+Luxe+Lean+Dessert+Trenerzy /SFD/2018/4/13/fa253d12387643b89205525c03c2f72f.jpg [...]
/SFD/2018/4/13/fa253d12387643b89205525c03c2f72f.jpg /SFD/2018/4/13/4e05cf0117414f2b968e783616efd35c.jpg Nowości ze świetnym składem i jeszcze lepszym smakiem - specjalnie dla Was! /SFD/2018/4/13/fa253d12387643b89205525c03c2f72f.jpg /SFD/2018/4/13/4e05cf0117414f2b968e783616efd35c.jpg [...]
Czego potrzebujemy: 100 g kaszy jaglanej 3/4 szklanki mleka + kilka łyżek - ja użyłam 2% 3/4 szklanki wody 30 g izolatu creme brulee 25 g wpc carmel nugat 15 g ksylitolu 15 g kakao Jak wykonać: Kaszę wsypać na sitko i przepłukać kolejno zimną wodą - wrzątkiem - znów zimną wodą i znów wrzątkiem. Zabieg konieczny by pozbyć się nieprzyjemnej [...]