[...] cygańskim zespole chciałbym posłuchać przebojów tej kapeli "polish gipsy highlanders band" the best of zdupcam z tego kurvidołka po nowym roku, zmiana planów ano gorzki to chleb jest polskość ... jak pisał poeta , co ciekawe objedzony tego "chleba" pod grdyl zresztą , a umarł z bidy z nędzy z głodu ... jak masz szansę to spyerdalaj ! pakuj [...]
Ehh bo ludzie od złej strony na to patrzą. Gdy ludzie w XIX wieku przyjeżdżali do USA to nie dostawali nic, od razu trzeba było iść do roboty, żeby mieć na chleb. Wcale nie trzeba byłoby wykładać sporego siana, jakichś dodatków i innych rzeczy, a w dodatku nowa sila robocza się przyda. W dodatku praca powoduje, że ludzie się szybciej integrują, bo [...]
[...] była. Ja dzisiaj kupiłem masło irlandzkie grind, czyli tam gdzieś robione u ciebie i na razie spoko smakuje. Będę na nim jutro robił jajecznice ze szczypiorkiem i do tego chleb razowy. Dokładnie to było to https://taniekupowaniesite.files.wordpress.com/2020/08/obraz-2.png Zmieniony przez - Jacob2904 w dniu 2022-10-10 20:15:34 Zmieniony przez [...]
Ja po prostu wpieprzam zdrowo, żeby się makro zgadzało (białko, węgle, tluszcz), dużo warzyw, mało przetworzonej żywności. Jak chleb/makaron to o niskim indeksie glikemicznym, bogaty w składniki odżywcze typu razowy/graham i coś w tym stylu w tym roku jeszcze nie chorowałem.
[...] stronę dam darowiznę, a ona, że nie ma tam kontaktu i tylko przez pracowników chodzących od czasu do czasu po domach. A ja potem wchodzę na stronę i jak byk na stronie jest numer konta do przelewu i można w każdej chwili pomóc https://lekarze-bez-granic.pl/wplac/ Widać musi uzbierać w swojej robocie ileś tam darczyńców, żeby zarobić na chleb.
jak dadza walke zaleckiemu to bedzie zart , k***a 3 rundy struś pedziwiatr no i chvj no i cześć jak powiedziałeś tak jest bo w pewnym sensie dali walkę Załęckiemu remis ale sędziowie już tam dobrze wiedzą co mają robić i kto im chleb daje
U mnie chleb jedynie w formie cheata bardzo rzadko. Ale umnie dieta jest raczej specyficzna. Chleb to produkt podwójnie przetworzony, ja generalnie unikam takich produktów. Tak jak ktoś pisał można zrobić samemu. Moja czasem robi żytni na zakwasie. Tylko szybko czerstwy się robi. I jakie profity zauważyłes w nie jedzeniu chleba? Bo ja w chlebie [...]
Czellista dokładnie, o tej firmie pisałem. Wszystkie produkty Oskroby są git na papierze może to tak wyglądać, ale w praktyce Oskroba dużą część chleba wypieka z mrożonego ciasta na miejscu w piekarni, to co się nie sprzeda jest mrożone i odgrzewane, więc mamy podwójne mrożenie nie tknąłbym ich chleba z mrożonki bo wiem jak to wygląda od kuchni [...]
Czellista dokładnie, o tej firmie pisałem. Wszystkie produkty Oskroby są git na papierze może to tak wyglądać, ale w praktyce Oskroba dużą część chleba wypieka z mrożonego ciasta na miejscu w piekarni, to co się nie sprzeda jest mrożone i odgrzewane, więc mamy podwójne mrożenie nie tknąłbym ich chleba z mrożonki bo wiem jak to wygląda od kuchni [...]
Czellista dokładnie, o tej firmie pisałem. Wszystkie produkty Oskroby są git na papierze może to tak wyglądać, ale w praktyce Oskroba dużą część chleba wypieka z mrożonego ciasta na miejscu w piekarni, to co się nie sprzeda jest mrożone i odgrzewane, więc mamy podwójne mrożenie nie tknąłbym ich chleba z mrożonki bo wiem jak to wygląda od kuchni [...]
Czellista dokładnie, o tej firmie pisałem. Wszystkie produkty Oskroby są git na papierze może to tak wyglądać, ale w praktyce Oskroba dużą część chleba wypieka z mrożonego ciasta na miejscu w piekarni, to co się nie sprzeda jest mrożone i odgrzewane, więc mamy podwójne mrożenie nie tknąłbym ich chleba z mrożonki bo wiem jak to wygląda od kuchni [...]
[...] jest tendencja. A jeśli Ty mówisz ze dnem jest złapanie roboty na trzy miesiące bo był taki mus i mimo jakiejś wiedzy i doświadczenia zrobiłem ten kurs tylko aby mieć na chleb przez trzy miesiące to ja nie mam nic do dodania. Jakaś wiedzę i doświadczenie milem i każdy inny kurs byłby dla mnie formalnością bo orientuje się jak one wyglądają. [...]
U mnie chleb jedynie w formie cheata bardzo rzadko. Ale umnie dieta jest raczej specyficzna. Chleb to produkt podwójnie przetworzony, ja generalnie unikam takich produktów. Tak jak ktoś pisał można zrobić samemu. Moja czasem robi żytni na zakwasie. Tylko szybko czerstwy się robi.
U mnie chleb jedynie w formie cheata bardzo rzadko. Ale umnie dieta jest raczej specyficzna. Chleb to produkt podwójnie przetworzony, ja generalnie unikam takich produktów. Tak jak ktoś pisał można zrobić samemu. Moja czasem robi żytni na zakwasie. Tylko szybko czerstwy się robi. I jakie profity zauważyłes w nie jedzeniu chleba? Bo ja w chlebie [...]
[...] Moja 95 ma i dopuki zyla na wsi robila w polu i swe jedzenie to nie chorowala. Ale dziadek umarl wojaszek zawina babcie do miasta i po 2 latach zaczelo sie ,zoladek,reflux i ipp i dalej pokoleji stawy i przeciwbolowe i ogolnie lipa. Jak ja odwiedzilem to stanowczo powiedziala ze nie chce tak zyc,chleb to nie chleb i woli umrzec niz sie meczyc.
Chleb nie eliminować jeśli ktoś zdrowy i może jeść, należy jeść jest zdrowy i pożywny. Oczywiście real chleb nie jakieś dziwadło-abecadło. Ja mam to szczęście bo dostaje od zawodowca 1x na tydzień 3bochenki (1 dla żony 2 są dla mnie). Nie ma tam abcdefgh itd... Po piecu stygnie w od temp jest zawijany w naturalny materiał osobno i leży spokojnie [...]