Pffffffff WarszawFka... żyłem tam prawie 5 lat i większego syfu nie widziałem jak tam jest. Wszyscy na kredytach i jeden wielki szpan... koleś ode mnie z uczelni suche bułki wpieprzał, tylko po to żeby co 2 dzień iść na stare miasto i sobie obiad kupić w drogiej knajpie i szpanować %-) Zmieniony przez - Mlekołak w dniu 2012-12-29 21:23:44
ze mna trzeba chwilę pochodzić CHOCIAŻ PO BUŁKI 8-) chodze juz z Tobe od poprzedniego spaamu ps. nie jem węgli }:-( Zmieniony przez - .lara. w dniu 2014-05-23 22:44:54
Ja nie jestem specjalistką na tym forum. Jedyne co mogę teraz doradzić, to robienie jedzenia w pojemniki. Możesz przygotować mięso na kilka dni. Pieczone poleży chwile w lodówce, gotować gar ryżu czy kaszy i masz wtedy też na kilka dni, a jak wychodzisz pakować poracje w pojemniki. Niestety, odpowiednia dieta wymaga dostosowania się. Wszelkie [...]
a mnie dzis tepa dzida wqrwiła w pracy @@-) Smiała twierdzić ze sie odchudzam i mam wpyyerdalac tak jak wszyscy - chleb, bułki z wedlina \-) bo sie problemów nabawie. no kvrwa.
Patrzcie też na metody pozyskiwania białka itp. CFM i takie sprawy. co do Ameryki uważajcie Super Smak - Dużo Węgli - Nasze Polskie Bulki Też dobre i nie takie drogie.
Powiem szczerze ze nie miałem ochoty na te kotleciki ale u mnie w sklepie było promo na dorsza to sobie kupiłem i pomyślałem że spróbuje ten przepis z tym ze kto trochę zmodyfikowałem zamiast bułki tartej dałem zmielone płatki owsiane i dodałem po łyżeczce Vegety,papryki i suszonej pietruszki i jest WYPAS!
Swietne, 800g pangi + 2 jaja + duza cebula i pol wiadra bulki tartej. Smakuja jak fishmaci przy dobrym doborze przypraw, a przy samej soli jak paluszki rybne z najwyzszej polki.
00g pangi + 2 jaja + duza cebula i pol wiadra bulki tartej Czytalem kilka razy opinie, ze panga to straszny syf. Jej skladniki odzywcze sa mizerne. Jej coraz popularniejsza ze wzgledu na swoja atrykcyjna cene. I zastepuje nawet karpia na świeta To mi akurat zwisa, bo ja go nie jadam, gdyz karp smierdzi szlamem
Miałem 0,5kg ryby w lodówie, szukałem pomysłu na obiad i akurat trafiłem na ten przepis. Wyszło... za***iście! Rybę rozmroziłem w mikrofalówce, wycisnąłem do suchej nitki, wrzuciłem do blendera - dodałem zmielony czosnek, przyprawę do kebab/gyrosa, trochę soli, szczypta pieprzu, jedno jajko i znikomą ilość bułki tartej - masa była sama w sobie [...]
100kcal to mozesz juz cały czas dodawac :D Nallesniki rób, jakies bułki, gotowany ryz z mlekiem i białkiem ładnie wchodzi (zmiksowane) Zmieniony przez - Czesiek43 w dniu 2014-11-18 19:11:13