[...] Można przepis na te naleśniki? :) Jasne że można :D Na porcje widoczna na zdjęciu potrzeba: jaja kurze (200g) mleko 100g (ja uzyłem 0,5%) budyń dr oetker czekoladowy bez cukru 10g Wszystko zmiksować blenderem na gładką masę, i wylewać porcjami na petelnie. Smażyc najlepiej na małym ogniu pod przykryciem. Co do [...]
w0jt są są ****a w***ałem owsiane+białko do pojemnika zalałem gorącą wodą,wymieszałem blenderem,po czym wziąłem końcówke od blendera zacząłem myć,sięgam po posiłek chce wypić,a tam **** budyń sie zrobiłjak sie w****iłem to już ****
fuj. wlasnie rozmemlalam odzywke w malej ilosci wody i zrobilam cos a'la budyn. zaraz rzygne :)) to bialko chyba nie nadaje sie do takich eksperymentow.
[...] białka ale to nie wpc tylko izolat 7/10 5-ogólne odczucia 6/10 napewno bym nie kupił całej puchy, po jednej porcji wiem ze bym sie meczył smakowo z tym białkiem, druga rzecz to cena. co xxl to to nie jest białko, tylko budyń ze składem bulka ja niestety sprobuje dopiero w dzien ładowania Zmieniony przez - Tukoz w dniu 2015-03-09 22:43:19
nie znudził się jeszcze ten budyń?:d z odzykwa białkowa jest ok? bo zawsze tylko z kakau albo cynamonem robiłem;d od listopada w sumie jem cały czas i właśnie albo jakiś aromat albo białko zmieniam czy inne płatki dosypuje i jak zjem taka michę to przynajmniej się zapcham i nie podjadam haha :-D Co to chopki? %-) tak z ciekawości tylko i wyłącznie [...]
NA MASIE to budyń z masłem po treningu jedz! Albo kajzerę ze śmietaną jak mój "kumpel" z siłowni :-P A tak na serio > ja bym darował sobie kreatynę. Samo białko + banan ( jak masz daleko do domu ), a później normalną szamę z mięsiwiem - tutaj masz naturalną kreatynkę. W wołowinie np. :-))
Tak w ogóle to Dzień dobry :D No ja do jaglanej, jeszcze gotującej się ale takiej co już niedużo trzeba, wbijam jajca surowe i one się tam zetną i jest kremowy budyń :-D bosskie A białko nie robi się takie glutowate??Bo w owsiance tak niestety mi wychodziło"/ to taka jaglaną zjem na drugie śniadanie w takim razie :) Czyli jak juz jest ugotowana [...]
wstawiłem czekoladowe białko rozrobione na wodzie do mikrofali i zacząłem powili podgrzewać, mieszając co jakiś czas i wyszedł mi BUDYŃ BIAŁKOWY! dodałem otrąb, migdałów i miałem pyszny deserek
[...] lekko kwaśne. Nie za słodkie. Dobrze pasuje też do deserów. Rozpuszczalność: 10/10 Kilka ruchów i gotowe. Można przygotować nawet widelcem w misce :) Bardzo gęste, jak budyń. Wyjątkowe gęste. Bardziej do jedzenia niż picia, ale to duży plus. W sam raz do deserów. Zaskoczyła mnie gęstość tego białka. Konsystencja : 10/10 Powala! Brakowało [...]
22.08.2008 piątek dzien treningowy wstałem rano pokreciłem sie po kuchni,potem pojechałem do pracy,wrociłem koło 1.00 w nocy dieta trzymana ładnie, w pracy potrzeba pomocnika na kuchnie na weekendy jest ktos zainteresowany?? aha i nie mam kabla do telefonu to narazie nie bedzie zdjec!! 9.00 kasza manna mleko jajka kakao brzoskwiania kasza manna na [...]
[...] NA NOC W ILOSCI 100GR BEDZIE OK. W czasie między posiłkowym coś podjadać, jakieś sandwiche z plastrem żółtego sera, polędwicą drobiową i warzywkiem. Do tego jakieś deser ( budyń, jogurt ) DARUJ SOBIE TE DESERY I SKUP SIE NA NORMALNYM JEDZNIE, JAK BEDZIE PRAWIDLOWA DIETA, UWIERZ Z ENIE BEDZIE CIE DO NICH CIAGNELO, A SA ONE ZBEDNE I NIEPOTRZEBNE [...]
takie puddingi sobie teraz jem zamiast pic bialko Instone-High Protein Pudding super sprawa jak dla mnie narazie czekoladowe jem i sa pyszne (lepsze niz baialka czekoladowe) jak jest schlodzone to w konzystencji jest jak gesty budyn za miesiac przetestuje Muscle Milk Pudding z Cytosport Zmieniony przez - anabolX w dniu 2007-09-26 03:33:10
Opinie są podzielone co do twarogu, ja uważam, że należy dostarczać białko z wszelakich źródeł, poza tym przepis to nie tak żeby wszamać całość ale do kawki kawałek jak znalazł :). Kolejna modyfikacja to budyń waniliowy + aromat waniliowy trochę powinien poprawić smak :).
białko to smakuje jak budyń waniliowy,nie jest może aż tak słodkie, jesli czujesz momentami jajeczny smak to ok, taka przecież uroda tego białka, jesli np nie doczysciłes shakera po poprzednim mieszaniu to możesz czuć nieprzyjemny zapach...bo e cieple resztki białka szybko się rozkładają i cuchną jak rozbite jajo wielkanocne po prababci.ogólnie [...]