a ja mam dostęp do PROLIANT 8200 to jest koncentrat bialka serwatkowego ANALIZA PODSTAWOWA Białko (w s.s.) > 80 % Laktoza < 3,5 % Tłuszcz < 6,5 % Wilgotność < 5 % Popiół < 7 % Ogólna liczba bakterii < 10 000 / g Salmonella nieobecna / 25g SKŁAD I WARTOŚĆ ODŻYWCZA Białko 79,3 % Wilgotność 4,4 % Popiół [...]
no i jestem po wizycie pan doktor polecił mi zaprzyjażnić sie z moim kregosłupem szkoda gadać znowu 50 zeta zmarnowe przepisał mi witamine b1 i jakis lek na zmiękczenie mięsni Polmefi....nie pamietam dokładnej nazwy.
Biały Z tym wstrząsem chodzi o to że jak sie kłujesz 1 raz to możesz doatać wsztrząsu - ponieważ w 1 zastrzyku jest 1000 krotna dzienna zalecana dawka B12 Najleży wstrzykiwać powoli i zatrzymać się na jakiś czas w połowie wstrzykiwania - jeśli nic się nie będzie działo - wstrzykuj dalej powoli Co do carbo - Goralowi pewnie chodziło o glukozę - na [...]
Nie dziwię się, że nie możesz nic znaleźć o witaminie U. Niewiele o niej wiadomo! Prawdopodobnie ma korzystne działanie w leczeniu wrzodów zołądka i dwunastnicy. Występuje głównie w surowej kapuście. Komplet witamin rozpuszczalnych w wodzie: A (retinol i karoten), B1 (tiamina), B2 (ryboflawina, znana również jakow witamina G), B3 (niacyna, w [...]
Oczywiscie w zalezności od warunków termicznego utrwalania mleka, moze byc różna jego jakosć. Parametry ogrzewania powinny byc tak dobrane aby jak najmniejszym stopniu wpływały na pogorszenie wartosci odżywczej produktu. Stosowane przy produkcji mleka zabiegi termiczne, w zalezności od zastosowanej temperatury i czasu ogrzewania, mogą z jednej [...]
wybacz quart mam ten produkt od dawna w domu i jest to mój nr 1 po treningu (bimek mnie przekonał do niego). Inni też nie są zawiedzeni. PODAJE CI DOKŁADNY SKŁAD!! Wartości na 100g produktu: Białko - 34,7g Węglowodany - 42,9g Tłuszcz - 1,9g (w tym nasycone kwasy tłuszczowe 1g) Prekursory ATP Monohydrat kreatyny - 3g Ryboza - 2g Inozyna - [...]