Jak już nie możesz więcej to gainerem dobij. Tylko żeby nie było tak że 3g węgli na kg dostarczasz z diety a reszta z prochu, lepiej już do posiłku dorzucić kromkę dwie ciemnego pieczywa. Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2011-06-14 15:54:41
Naleśniki z mąki żytniej i pierś kurczaka + napar z pokrzywy. Twaróg z łyżką domowego dżemu i kielich oliwy. Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2011-06-15 22:46:41
[...] białka, to tak jakby powiedzieć, kupiłem na tesco kg piersi i działa dobrze, oraz kupiłem z reala ta pierś ni działa. Mnie wanilia tylko nie podchodzi. jak można przeczytać w tym bialku zastosowano ciut gorszy półprodukt w porównaniu do vitafit plus i stąd ta tzw przez was "mączka". Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2011-06-17 06:25:53
Obecnie twaróg z ogórkiem i rzodkiewką + kieliszek oliwy + napar z pokrzywy. A na parę dni makaron durum i łopatka wieprzowa. Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2011-06-20 21:19:25
W pierwszej kolejności pytanie od anubis84 Jedne zboża są mniej a inne bardziej atakowane przez różnego rodzaju pleśnie Nie każdy gatunek pleśni zaatakuje każdą roślinę i nie każdy gatunek będzie tworzył mykotoksyny groźne dla człowieka jednak jestem skłonny przypuszczać że sytuacja ma się podobnie w stosunku do większości zbóż włączając w to [...]
Widzę że pojawił się kolejny ciekawy motyw a mianowicie fityniany Do anubis84 Muszę Cię niestety zasmucić... Po pierwsze prawdopodobnie mówisz o kwasie fitynowym Fityniany to kwas fitynowy w połączeniu ze składnikami mineralnymi takimi jak np żelazo magnez czy cynk i on już nie wyłapuje składników mineralnych i nie obniża ich przyswajania gdyż [...]
[...] 3x10 B. Plecy (wiosłowanie sztangi w opadzie) 3x10 C. Barki (wyciskanie żołnierskie) 3x10 D. Biceps (uginanie ramion ze sztangą stojąc) 3x10 E. Triceps (francuskie uginanie ramion ze sztangą łamaną leżąc) 3x10 G. Łydki (Sztanga na barki i wspięcia na palcach) 3x10 H. Brzuch (skłony ) 3x20 Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2011-06-27 20:25:42
[...] zastosowanie nie tylko do tego co kupujemy z bardziej tradycyjnej żywności ale także do odżywek i wtedy będzie można coś poczytać trochę dłuższego) Zgadzam się z wypowiedzią anubis84 że im więcej literki "E" na etykiecie tym mniej ochoczo podchodzi konsument do danego produktu Jednak należy zaznaczyć że nie wszystkie literki [...]
Wcześniej zrazy ze schabu, w srodku ogórek małosolny boczek i jakaś marynata, a niedługo pierś i makaron durum. Piwo pszeniczne paulaneri i połtora takiego zraza jak na zdjęciu. Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2011-07-03 22:09:47