NICK: plalina WIEK: 26 STAŻ TRENINGOWY: 1rok WAGA CIAŁA: 56 WZROST: 169 OBWÓD RAMIENIA: 28 OBWÓD ŁYDKI: 36 OBWÓD UDA: 56 OBWÓD BIODER: 96 OBWÓD NA WYSOKOŚCI PĘPKA: 66 OBWÓD TALI 64 OBWÓD KLATKI PIERSIOWEJ: 80 CEL: figura klepsydry zamiast gruszki, brak tłuszczu w dolnej części ciała CHOROBY PRZEWLEKŁE: nie PRZEBYTE KONTUZJE: nie WADY POSTAWY: [...]
1. WIEK: 27 (kobieta) 2. WAGA; WZROST; ew PODSTAWOWE WYMIARY: 165, 61 kg 3. CZAS REDUKCJI(do tej pory i planowany termin zakończenia): 8 miesięcy 4. SZACOWANY POZIOM TŁUSZCZU(fotka sylwetki): 27% 5. POZIOM TŁUSZCZU W JAKI CELUJEMY: 18-20% 6. ZARYS DIETY I TRENINGU: trening 4-5 razy w tygodniu, dwa razy krav maga (przeplatane ćwiczenia siłowe i [...]
wiele dziewczyn pisze czego unikać, a jak wchodzę w dzienniki posiłków to codziennie odżywka białkowa-bądź co bądź sama sztuczność.... stąd moje pytanie
IMIĘ: Miśka WIEK: 21 //PARAMETRY// WAGA CIAŁA: 69 kg WZROST: 173 cm OBWÓD RAMIENIA: 27 cm OBWÓD ŁYDKI: 36 cm OBWÓD UDA: 53 cm OBWÓD BIODER: 95 cm OBWÓD NA WYSOKOŚCI PĘPKA: 75 cm OBWÓD TALII: 65 cm OBWÓD KLATKI PIERSIOWEJ: 95 cm //CEL// Chcę osiągnąć wysportowaną sylwetkę, lekko wyrzeźbioną, nacisk kładę na jędrną pupę, smukłe uda i ramiona oraz [...]
Moja wersja twarożkowa Właściwie na słono przestał mi smakować i jadam tylko na słodko. A że aktualnie jem B:140g W:100g (DT) 50g (DNT) T:70g a mięso już zbrzydło dawno i ciężko jeść je 4razy dziennie, to musiałam znaleźć sobie alternatywę białkową,twarogową. I mi smakuje. Wpada też serek wiejski też czasem z kakaem. Ten na zdjęciu to: 250g [...]
07.02.2016 - 01.05.2016 (podsumowanie 12-tu tygodni) Trening: 07.02.2016 przeszedłem ze split-a na FBW - 2 razy w tygodniu (tylko 2 razy, bo nie chciało mi się ćwiczyć - priorytetem było nie wzrost mięśni, tylko utrzymanie tej skromnej masy mięśniowej, którą już posiadałem). Niestety na 2-gim treningu przy hack-przysiadzie doznałem kontuzji [...]
Oki później przejże i poprawię. Mleko z odżywka białkowa po treningu? Kiedyś czytałem, że posiłek po treningowy nie powinien zawierać tłuszczu bo spowalnia wchłanianie innych makroskładników. Mogła byś się do tego odnieść? Mam jeszcze pytanie odnośnie dni nietreningowych. W dni wolne od treningu siłowego będę stosował interwały. Co jeść przed i [...]
Płatki owsiane z mlekiem nie są dokońca dobrym pomysłem na pełnowartościowy posiłek. Po pierwsze wszystkie składniki których używasz są prawdopodobnie wysoce przetworzonymi produktami. Biorąc pod uwagę nasz obecny sty życia, większość z nas w produkty spożywcze zaopatruje się w super marketach, przykładowy posiłęk prawdopodobnie jest złożony z [...]
Redukcja tkanki tłuszczowej to cel większości z nas. Szczególnie gdy nadchodzi wiosna i zdajemy sobie sprawę, że trzeba zredukować tkankę tłuszczową na wakacje. W tym celu niezmiernie istotne będzie to, aby dokładnie przeanalizować naszą: 1. Dietę: http://www.sfd.pl/Od%C5%BCywianie_i_Odchudzanie-f10.html, 2. Treningi: [...]
Martwisz się wyrzutem insuliny po spożyciu ryżu, a kupujesz żurawinę o zawartości 65 % cukru.;-) To, że cukier jest trzcinowy nie zmienia faktu - cukier biały i brązowy to praktycznie to samo. Nie ma przymusu jedzenia owsianki, jak Ci nie smakuje, nie jedz. Sama nie jem, bo nie lubię. Potrzebujesz "podrasować" smak - dodaj odżywkę białkową - [...]
Nie jest możliwe aby spadała masa ciała a obwody nie. Napisz jak zmieniały się one codwa tygodnie. Skoro nie trzymasz zaleceń diety to zastosuj odżywkę białkową.
Wiesz co ja sam miałem wyrywaną ósemkę i powiem ci że obyło się bez żadnych gainerów ja ogólnie nie Jestem za używaniem gainerów to po pierwsze. no ale jak tutaj sobie można radzić masz do dyspozycji płatki owsiane jaglane ryżowe żytnie orkiszowe no jest tego cała gama do tego odżywka białkowa dobrej jakości no i jako źródło tłuszczy to jakaś [...]
Nie ma znaczenia, którego z wymienionych gainerów kupisz. Jakby kto ich pięknie nie reklamował, nie opisywał, nie 'sprzedawał marketingowo' - nadal to tylko i wyłącznie odżywka węglowodanowo - białkowa, czasem z jakimiś mało istotnymi dodatkami lub litanią dodatków w - nic nieznaczących - dawkach. Dlatego też, jak już zapewne było tutaj w wątku [...]