[...] pieprz, tymianek i ew. dodatkowo czosnek granulowany. Dusić do miękkości i gotowe. Ja łączyłam z makaronem z pszenicy durum albo z kaszą jaglaną lub durum i na koniec dodawałam makaron/kaszę do gulaszu i robiłam danie jednogarnkowe. /SFD/Images/2015/12/9/0c4d8ec12f154bb98f35b51b4d1df9e0.jpg Zmieniony przez - Ghorta w dniu 2015-12-09 19:03:13
[...] w piatek o 23.00 do 1.00 razem z cardio :) a co ! Dobrze że są kluby 24h ! Młody zaczął sezon więc znowu zap...ol się zaczął :-) Miałem się przygotowywać do Debiutów na 2015 ale ze względów pracowo-finansowych nie dam rady a na ół gwizdka nie ma sensu. Do przyszłego lata postaram się zdobyć jak najwięcej masy mięśniowej i na lato porządna [...]
fifi - słyszałem głosy że mają być tez debiuty na jesień więc jedziesz z masą i spotykamy się na scenie :-)) - wiosna to dla mnie za szybko, ale jesień 2015 będzie nasza :-)) haha, masti - pisząc wczoraj nawet przez myśl mi przemknęło, że mimo iż mieszkamy blisko siebie to pierwszy wspólny trening pewnie wypadnie gdzieś na gościnnych występach [...]
Nieźle się zapowiada jesień 2015. Ja swoje starty planuję na wiosnę ale jesieni nie wykluczam także pewnie się spotkamy na scenie. Oczywiście trzymam rękę na pulsie i z ukrycia obserwuję wasza przygotowania :-)
[...] odbiega od tych startujących :-) Może ktoś to odbierze jako buńczuczność z mojej strony - fakt aby wyjść na scenę - ale chciałbym to kiedyś przeżyć osobiście. Jeśłi nie w 2015 to w 16 albo później - zobaczymy jak się sprawy prywatne poukładają. Może chociaż w plażowej :-) W chwili obecnej to nawet nie stac mnie na suple i opłacenie pomocy [...]
[...] czas na robienie masy. ~15% to idealny czas aby sie zastanowić na plusami i minusami. ....ale należy pamiętać o tym ze zawsze złapiemy fat. ZAWSZE!!! jak waga zacznie rosnac to i fatu zacznie przybywać. Jelsi mowa o masie. Nie ma chyba nikogo kto zrobił kilka kg masy bez złapanie kilku % fatu. Zmieniony przez - kabo9 w dniu 2015-01-06 13:45:13
[...] kostkę Rozgrzej oliwę na patelni Wrzuć pokrojoną cebulę, czosnek oraz starty imbir Podsmaż 2 minuty dodaj marchew Smaż chwilę a następnie zalej bulionem i gotuj do miękkości Zmiksuj, dopraw do smaku solą i pieprzem Podaj z łyżką jogurtu naturalnego przepis zaczerpnięty z przepisy.ancymonki.pl Zmieniony przez - basketa w dniu 2015-03-10 18:09:00
[...] *Zagnieść i odstawić jeszcze na ok. 30minut *Po upływie danego czasu uformować bułki,posypać słonecznikiem lub dowolnymi ziarnami i piec ok.20-30minut. Z podanych proporcji wyszło ok 12bułek /ObrazkiSFD/ZdjeciaSFD3_large/c9a1f4f4ffb94dada8908cf9ba076755.jpg 1bułka: 125kcal B4g T2g W22g Zmieniony przez - setterka w dniu 2015-03-20 08:37:17
[...] zioła. W lodówce sa hummus wytrzyma ok. 4-5 dni, ale dodatek czosnku skraca termin ważności. A w ogóle najlepiej smakuje od razu po zrobieniu. B: 25,5 / 100g W: 24,6 / 100g T: 34,1 / 100g P.S. Nie mam akurat fot, ale wygląda identycznie, jak zwyczajny hummus, tylko jest bardziej biały :-D Zmieniony przez - Nescack w dniu 2015-04-07 19:51:12
[...] daktyle łyżka kakao łyżka cynamonu opcjonalnie miarka odżywki orzechy np. laskowe i płatki migdałów kasze wyplucz i ugotuj wg instrukcji na opakowaniu dodaj pozostale skadniki (poza orzechami) i zblnduj na jendolita masę. Przełóż do miseczek, udekoruj orzechami i płatkami migałów. Enjoy /SFD/Images/2015/6/10/cb86cac88d614fb3a781734d934806ea.jpg
[...] opłucz i drobno posiekaj Ogórki obierz ze skórki i pokrój w drobną kostkę Czosnek przeciśnij przez praskę Wszystkie posiekane warzywa dodaj do garnka z maślanką i kefirem Dokładnie wymieszaj Dolej koncentrat z buraka Dopraw solą i pieprzem Podaj lekko schłodzony z ugotowanym na twardo jajkiem Zmieniony przez - basketa w dniu 2015-07-06 15:22:45
[...] foremkach dodajcie 3-5min na wszelki wypadek) 4. Wyjmujemy, studzimy i pilnujemy się, żeby nie zjeść za dużo }:-( B/W/T - wszystko zależy od tego ile konkretnie dacie składników, tym razem w 24szt. wyszło mi - 1389,7kcal B:106,5 W:133,8 T:47,0 na 1babeczkę: B:4,44 / W: 5,57 / T: 1,95 /SFD/Images/2015/8/19/8c78f94d572d4cbcaee2be5117c3791a.jpg
[...] i pieprzymy, smażymy aż cebulka będzie miękka. Blendujemy soczewicę, podsmażoną cebulkę, 2 łyżki oleju lnianego, przyprawy- dużą szczyptę curry i natki pietruszki(ja sypałam "na oko"). Możemy jeszcze trochę posolić i popieprzyć. Gotowe! Smacznego! Przepraszam za jakość zdjęcia @@-) /SFD/Images/2015/8/24/5821c3e4907d48cf8440557d70c4751d.jpg
[...] * Dynię makaronową najlepiej przygotować wcześniej. Przekroić wzdłuż, usunąć gniazdo nasienne i piec w 200 stopniach przez 45-60 minut. Tak upieczoną dynię można przechowywać w lodówce kilka dni. MAKRO w 1 porcji: B 4 . W 10 . T 26 (liczone bez dodatków w postaci owoców) SMACZNEGO /SFD/Images/2015/9/27/cb36f58baa024fbba2f4ec56824501cd.jpg
[...] cynamon, miód. wykonanie Jabłka poddusic z olejem kokosowym i cynamonem. Na koniec dodać miód. Mąkę, jajks, cynamon i proszek do pieczenia mieszamy, dodajemy wodę. Wykładamy do blaszki nasmarowanej olejem kokosowym. Wykładamy na to podduszone jabłka. Pieczemy około 45min. 180st. /SFD/Images/2015/9/28/2fe8410ad9634911b6dfa00136618a03.jpg
[...] Kuby Mauricza: mleko kokosowe (u mniej to byla raczej smietanka kokosowa zdjeta z 99% mleka) 2 lychey, banan, garsc malin, 2 surowe zoltka, niepelna miarka odzywki, lyzka kakao, mleko migdalowe dla lekkiego uplynnienia masy :) Zmiksowac i wypic. Czulam jakbym zjadla 10 jaj na bekonie :) Zmieniony przez - Tetiszeri w dniu 2015-10-02 10:57:15
w temacie szejkow z tej samej inspircji ;-) banan duzy lub dwa mniejsze, pieczona dynia, lyzka oleju kokosowego, zoltko lub 2, woda kokosowa tak, zeby konnsystencja sie zgadzala, sroga lyzka kakao, opcjonalnie pol miarki wheya (tu nawet lepiej szczypta stewii) jest slodkie, dobre i syci Zmieniony przez - bziubzius w dniu 2015-10-02 11:11:53
[...] do pieczenie, jajka i ocet jablkowy. Dokładnie mieszamy. na patelni rozgrzewamy olej kokosowy nakładamy ciasto i formujemy 4 placki, w każdego wetknęłam kilka borówkę, po ścięciu smażymy z drugiej strony. podałam z mleczkiem kokosowym, banan, suszonymi jabłkami i cynamonem. PYCHA! /SFD/Images/2015/10/20/09c88e5976a2421b91c4b169192bf20f.jpg