mialem juz z rok temu propionat 10% i cos mi w tych ampulkach teraz nie lezy.
...
Napisał(a)
jak wyglada podroba propionata 10%(export)?? mam 15 amp. tego.pudelka z hologramem itd. ale cos mi nie pasi.sam nie wiem co ale mi nie pasi. jak ktos zetkanal sie z wy***ka 10% propionatu farmadona lub wie jak to wyglada to niech opisze. widzialem tu na romum foto podroby propionata ale niewiele na tej fotce widac. dlatego lepszy byl by opis.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
mozesz je zawsze sprzedac koledze jesli nie masz zaufania do swojego dila
...
Napisał(a)
Wyglada normalnie, pisze TECTAT czy jakos tak. Bralem go razem z 5% i jestem na 90% pewny ze to sa wy***y. Bo bralem na poczatku 1-3 tydz. 5%, 4-6 tydz. 10% i 7-10 tydz. 5%. Czulem tylko wtedy kiedy bralem 5%. Pozatym nie ma 10% oficjalnie w farmadonie. Niby jest to under, ale wiemy jak to jest z tymi underami np . bionabol ...
Wld
...
Napisał(a)
ja "żarłem", jak QL
Nie ma postępów? Dodaj węgla a nie koksu !
LeonCountryChopper
...
Napisał(a)
Zamień na 5% - to pewny towar- i chyba najlepszy z Propów jeśli chodzi o stosunek cena/dostępność/działanie/legit. 

Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
...
Napisał(a)
urel ale te propy to tez loteira qrde to juz przesada zeby podrabiac propa
dieta to podstawia kto nie wierzy jego sprawa!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!