Mam pytanie zwiazane z bjj.Slyszalem o duzej skutecznosci bjj w walce z przeciwnikiem.Czy mogl by ktos wymienic kilka zalet tej sztuki walki?A moze polecic cos innego...Chodzi mi o to ze szukam dla siebie sekcji SW i nie wiem co wybrac.Trenowalem wczesniej Krav Mage przez 2,5 roku.treningi SW traktuje bardziej jak hobby niz cos powaznego.poprostu lubie to robic i szukam dla siebie odpowiedniej rzeczy(ale chcial bym cos z tego wyniesc wiec nie chce stracic kilku miesiecy na cos bezuzytecznego).Chcialem jeszcze dodac ze pomimo tego co ludzie mowia o combatach to treningi Krav Magi okazaly sie naprawde bardzo wporzadku.Moze dlatego ze trafilem do odpowiedniej sekcji...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
wyszukiwarka . poczytaj sobie o bjj i bedziesz wiedział czemu jest skuteczne
...
Napisał(a)
Szukarka.Posty podwieszone.No przeciez wchodzicie do dzialu,to wszystko jest na samej gorze,jasne i czytelnie napisane.Nawet siegnac wzrokiem w gore Wam sie ludzie nie chce?Czy myslisz,ze na forum w przynajmniej 50% poswieconym BJJ,nie bylo juz postow o bjj...?
Zmieniony przez - pinecone85 w dniu 2007-02-05 11:49:12
Zmieniony przez - pinecone85 w dniu 2007-02-05 11:49:12
Grappling
...
Napisał(a)
poprostu lubie to robic i szukam dla siebie odpowiedniej rzeczy
no to bjj ci się spodoba.
no to bjj ci się spodoba.
...
Napisał(a)
Idź na trening i zobacz czy Ci się podoba bjj, nie ma co gadać na temat czy Ci się spodoba czy nie, bo jednemu się podoba ''to'' a drugiemu ''tamto'', rzecz gustu i upodobań. Mi osobiście bjj się podoba, i myślę, że jeżeli lubisz sporty chwytane, to również Ci się to spodoba 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Martin Rooney: ogólne zasady treningu brzucha
Następny temat