Szacuny
0
Napisanych postów
285
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
7178
Czy stosując trening na mase i wykonując 1 zestaw ćwiczeń w jednym tygodniu(4 dni cwiczen) a 2 zestaw cwiczen w nastepnym tygodniu mozna uniknac monotoni?? I zestaw zawiera cwiczenia na te same partie co II zestaw tylko cwiczenia są inne. Trenowałbym systemem pierwszy tydzien I zestaw a drugi tydzień II zestaw i tak w kółko. Czy sprzyja cos takiego rozwojowi masy??
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
289
masz 39 w bicepsie tak pisze w profilu i pytasz czy to pomoze w monotonii ja niewiem jak Ty ale ja jak mam juz dosc cwiczen caly czas tych samych to np zmieniam zupelnie cwiczenia szukam w atlasie lub na necie czegos innego albo robie naprzemian sobie stare cwiczenie i nowe np z tricepsem jak czuje ze hantle na mnie juz tak nie dzialaja i nie cwiczy mi sie nimi dobrze to robie na wyciagu w kolejnym planie mieszanie wyciagi i hantle tak samo klata jak niechce sztanga machac to sa przeciez maszyny itd napisz oco dokladnie Ci chodzi jakie cwiczenia itd pozdro
Tylko praca praca i jeszcze raz praca to naprawde sie oplaca wtedy czego chcesz stanie mozliwe sie pozdro